ویرایش شد دوست عزیزم e.iglesias کمک کن !!!
سلام دوست عزیزم : ممنون که وقت گذاشتید و پست من رو مطالعه فرمودید.
1-کانکشن مودم الان در حالت Bridge هست (در بالا هم ذکر کردم این مطلب رو) البته در حالت PPPoE هم فرقی نکرد.
2-تمامی کلاینت ها از DHCP سرور آی پی می گیرند و این روال تغییری نخواهد کرد
3-در مورد تنظیم اینترفیس هم در ویزارد NAT فقط یک مرحله وجود دارد و در آن مرحله کانکشن LAN ای رو که برای مودم هست Set می کنم.
4-بعد از انجام این کارها دیگر خود سرور هم Page باز نمی کند ! چه برسد به Client ها !!!!
5-بلافاصله بعد از Disable کردن سرویس NAT(حذف آن) سرور دوباره Page باز می کند.
"در یک سی د ی آموزشی دیدم که فرد آموزش دهنده به همین مورد اشاره می کنه و تو فیلم هم نشون میده که سرور Page باز نمی کنه و فرد آموزش دهنده میره توی پراپرتیس اینترفیس اکسترنال و Adress Pool رو حذف می کنه که من هم این کار رو انجام دادم ولی Adress Pool خالی هست و چیزی برای Remove وجود نداره"
در ضمن IP اینترنت مون Dynamic هست.
من دوباره هر کاری که میشد کردم مراحل زیر رو انجام دادم :
در قسمت Adress Pool آی پی ISP مان را وارد کردم(با توجه به اینکه در حال تغییر است این IP و دینامیک هست از آن آی پی تا آخرش رو ست کردم مثلا از 217.15.37.17 تا 217.15.35.255
:e.iglesias
این چه کاریه پسر؟؟؟؟؟
آیا نباید آی پی استاتیک داشته باشیم و اون رو در Adress poll وارد کنیم ؟؟؟؟
در مورد انتخاب اینترفیس ها هم یک نکته خیلی مهم به ذهنم رسیده و اون اینکه الان مودم در حالت Bridge کانفیگ است ! بنابراین یک کانکشن برای LAN داخلی داریم یک LAN که مودم بهش وصله و یک کانکشن هم که از نوع Boardband هست و اون رو درست کردم(برای اتصال به اینترنت) حال دقت کنید !!!!! اگر در مرحله ای که ویزارد NAT می پرسد که اینترفیس مربوط به کانکشن اینترنت رو مشخص کنید مگر نباید کانکشنی رو که به LAN مودم وصله انتخاب کنم ؟ چون غیر از اون یک کانکشن دیگر بیشتر وجود ندارد و آن کانکشن مربوط به کارت شبکه خود سیستم هست(همون که رفته به سوئیچ) و کانشن دیگری (همون Boardbande هه ) دیده نمی شود.
خواهش می کن راهنمائی کنید منو.
ممنون می شوم که پاسخ من را بفرمائید. جبران می کنم