با سلام:
دوستان اگه ممکنه یه فرهنگ لغت فارسی به فارسی (البته کم حجم و زیر 100مگ ) اگه ممکنه بهم معرفی کنید.
نرم افزار باشه یا تکست فرق نداره کارم رو راه بندازه .
ممنونم
با سلام:
دوستان اگه ممکنه یه فرهنگ لغت فارسی به فارسی (البته کم حجم و زیر 100مگ ) اگه ممکنه بهم معرفی کنید.
نرم افزار باشه یا تکست فرق نداره کارم رو راه بندازه .
ممنونم
این واسه بابیلونه :
نگارش تازهی واژهنامهی فارسی به پارسی (پارسیمان)، واژگانِ تا پایان «نویسهی شین» را دربرمیگیرد. دوستِ گرامی خواهشمندم که این واژهنامهی بیبیلونی (babylon glossary) را به کار برید و اگر راهنمایی، پیشنهاد و یا دشواریی در آن یافتید برای بهسازی آن به من بازنمایانید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این واسه بابیلونه :
نگارش تازهی واژهنامهی فارسی به پارسی (پارسیمان)، واژگانِ تا پایان «نویسهی شین» را دربرمیگیرد. دوستِ گرامی خواهشمندم که این واژهنامهی بیبیلونی (babylon glossary) را به کار برید و اگر راهنمایی، پیشنهاد و یا دشواریی در آن یافتید برای بهسازی آن به من بازنمایانید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون ولی این گلاسری خیلی از لغتها رو توی خودش نداره . چکش کردم لطفا" در صورت امکان نرم افزار دیگری معرفی کنید.
ممنونم
کم حجم همون دیکشنری بابیلونه مگه اینکه دهخدا بخواین که 600 مگابایته
یا دیکشنری های آنلاین مثل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که دهخدا ، معین و فرهومند رو داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)