تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل توی هارد به هارد

در آغاز فعالیت OpticStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشکل توی هارد به هارد

سلام
    وقتی میخوام هارد به هارد کنم موقع کپی اطلاعات بعد از چند دقیقه پیغام زیر رو به مهم نشون میده ، بعدش هم دیگه هارد رو نمیشناسه تا restart کنم .

Windows - Delayed Write Failed
    با یه سری توضیحات دیکه که زیر این پیام نوشته . یه علامت مثلث زرد رنگ که وسطش یه علامت نعجب هست هم داره . من فکر میکنم مشکل از هارد باشه ولی نمیدونم چطوری این مشکل رو حل کنم .

توضیحات زیرش اینهاس :

Windows was unable to save all the data for the file E:\$Mft.
    The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.

البته معنیش رو میدونم ، ولی نمی دونم چطور مشکل رو حل کنم .

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

احتمالا به خاطر Overflow شدن یا همون سر ریز اطلاعات هستش شما باید فایل هاتون رو با حجم کم به هارد دیگه انتقال بدید نه کل یه درایو رو ببینید درست میشه یا نه
    در ضمن ممکنه اون هاردی که شما به اون اطلاعات وارد می کنید Sata II بوده و مادبورد شما Sata I رو ساپورت میکنه که اگه حجم اطلاعات ورودی بیش از حد Sata I باشه این مشکل (یعنی پاک شدن هارد و نا پدید شدن اون) پیش میاد

3. این کاربر از Arsa Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظر من مشكل از هارد مقصد هست. توجه كنيد كه موقع كپي كردن به يه مقدار خاصي كه ميرسه عمليات متوقف ميشه و بعد كه My Computer رو نگاه كنيد درايوهاي مربوطه از بين رفتن. صد در صد مشكل سخت افزاري از هارده.

5. این کاربر از H A M E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abde7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم چنين مشكلي داشتم اما با عوض كردنه كابل برق وديتا مشكلم حل شد شما هم يه امتحاني بكنيد
    شايد درست شد
    موفق باشي.

7. این کاربر از abde7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما این نرم افزار TERA COPY رو نصب کن شاید مشکلت حل شه چون این کپی ویندوز زیاد به درد بخور نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نرم افزار اطلاعات رو علاوه بر اینکه با 3 برابر سرعت بیشتر کپی میکنه ( کاملا تست شده و واقعی و بدون مشکل ) دارای امکانات بیشتری از جمله Pause و ... است

9. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من هم چنين مشكلي داشتم اما با عوض كردنه كابل برق وديتا مشكلم حل شد شما هم يه امتحاني بكنيد
    شايد درست شد
    موفق باشي.

موافقم

این مشکل به خاطر عدم دسترسی منابع سیستمی به فایلهای مبدا هست نه مقصد!!!! (قابل توجه پرسین)

به هر دلیلی ارتباط ویندوز با هارد مبداء (همونی که درایو E روش هست) قطع می شه، حالا علت می تونه همون طور که «عابده» گفت از اتصالات باشه و یا ممکنه هارد شما وسط عملیات خاموش بشه!!!!!!!!!!!

نمی دونم این مشکل رو باید سخت افزاری تلقی کرد یا نرم افزاری، چون در بسیاری از موارد این مشکل با اسکن کردن تمام درایوهای هارد مشکل دار حل می شه!!!!!!!! من به این مورد خیلی زیاد بر خوردم به خصوص در هاردهای قدیمی، هارد با یک صدای رله مانند خاموش می شه و ویندوز هارد رو گم می کنه!!!!

موفق باشید

11. این کاربر از soheilspeedart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •