سلام . فکر میکنم تعدادی از دوستان من رو می شناسند ! که در حال طراحی کامیون Ifa بودم که ناگهان امتحان برنامه نویسی ویژوال بیسیک شروع شد و کار رو در 90% رها کردم . در مورد کامیون Ifa بگم که به زودی در انجمن میزارم و تا اینجا واقعا فوق العاده شده ! از اینها بگذریم بریم سراغ بحث اصلی تاپیک !
اگر اعضای که در این تاپیک هستند واقعا طراحان خوبی هستند مدل های خوبی رو طراحی میکنند اما زحماتی که می کشند آیا در انتها چیز بیشتری از یک مدل که توسط خودشون طراحی شده داره ! به همین دلیل این تاپیک رو ایجاد کردم که روی انیمنت مدلها و ساخت کلیپ های انیمیشنی کار کنیم . چون واقعا ساخت یک مدل ثابت هیچ لذتی برای طراح نداره . باید به این مدلها روح داد . شخصیت داد باید مدلها رو زنده کرد که اینکار فقط با استفاده از متحرک سازی مدلها صورت میگیره ! حتی اگر زیباترین مدل دنیا رو هم طراحی کنیم باز این فقط یک عکس میشه و تا زمانی که نتونیم متحرکش کنیم لذتی نمیشه ازش برد . اگر با حرفهای من موافق هستید اعلام کنید تا از این پس وقتی مدلی رو طراحی کردید اون رو به کمک اعضا انیمنت کنید . صداگذاری و ... اون زمان تازه لذت طراحی 3 بعدی رو می فهمید !
( من امتحان اولم رو که دادم متاسفانه رد شدم تا 10 روز آینده امتحان دیگه ای دارم که تا اون موقع شاید کمتر بیام اما میام )