تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تبدیل Rgb به Av

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تبدیل Rgb به Av

سلام

من یک مشکل برای خروجی گرفتن تصویر از لب تاب برای ویدئو پروجکشن دارم
    و تصویر از خروجی svideo گرافیک لب تاب به صورت سیاه و سفیده ولی اگه بصورت componet به تلویزون وصل کنم رنگیه !
    ولی من می خوام فقط یک خروجی AV تنها از گرافیک داشته باشم (برای ویدئو پروجکشن) مثل کارت گرافیک های قدیمی که یک خروجی AV تنها داشت .
    من خیلی دنبالش بودم همه تنظیمات گرافیک هم انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم اگه دوستانی هستند که در این زمینه اطلاع دقیق دارند لطفا کمک کنند ؟
    در ضمن لب تاب یک خروجی RGB هم داره آیا دستگاه یا رابطی برای تبدبل بی دردسر RGB به AV هست ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

2

کسی نبود جواب بده یا سوال پیچیده است ؟!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه Amir312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تبدیل RGP به AV که ما پیدا نکردیم ، با یکی دو تا مهندس الکترونیک هم که مشورت کردم گفتند تبدیل شاید بشه ولی با درد سر زیاد !!! شما میتونی یک تبدیل ساده S-Video به Av بگیری و به راحتی با اون کار کنی ، مشکل سیاه و سفید بودن هم مال تنظیمات خروجی کارته ( مثلا NTFS و یا PAL بودن اون ) در ضمن من هر چی ویدئو پرژکتور دیدم ورودی RGB داشتند ( شاید تا حالا با بالای 20 مدل ویدئو پرژکتور کار کردم ) اگه از این ورودی استفاده کنی واقعا کارت بهتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز
    درسته کیفیت RGB خیلی بهتر از AV است
    اما من می خوام در مراسم از طریق این خروجی 2 دستکاه ویدئو پرژکشن را از طریق خروجی RGB لب تاب تغذیه کنم و قبل از ارسال تصویر از یک تلویزیون رد بشه و بعد ، از خروجی AV تلویزون تصویر را ارسال کنم مشکل من اینه !
    در ضمن کلیه تنظیمات خروجی S-Video را دقیق انجام دادم ولی تصویر سیاه و سفیده .
    Last edited by Arian11; 30-10-2008 at 23:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز
    درسته کیفیت RGB خیلی بهتر از AV است
    اما من می خوام در مراسم از طریق این خروجی 2 دستکاه ویدئو پرژکشن را از طریق خروجی RGB لب تاب تغذیه کنم و قبل از ارسال تصویر از یک تلویزیون رد بشه و بعد ، از خروجی AV تلویزون تصویر را ارسال کنم مشکل من اینه !
    در ضمن کلیه تنظیمات خروجی S-Video را دقیق انجام دادم ولی تصویر سیاه و سفیده .

در آغاز فعالیت behroozxl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض سیمهای تبدیل vga لپتاپ به تلویزیون

سلام
    با اجازه مدیر محترم من اتفاقی این تایپیک رو دیدم درسته قدیمیه ولی جدیدآ با حذف خروجی s video از روی خیلی ازلپتاپها و زیاد شدن مصرف کنندگان لپتاپ و توضیح غلط فروشندگان که بله شما یه سیم تبدیل میخری 5 هزارتومن لپتاپت به تلویزیون وصل میشه و ممکنه باعث متضرر شدن اونایی که میرن دنبال این سیمها بشه اینو نوشتم بازم تصمیم با شماست

عزیزان بیخودی بابت این سیمهای تبدیل پول ندید چون من مدلهای مختلفشو خریدم هیچکدوم جواب نمیده آخر بعد از پرسو جو فراوان متوجه شدم اون چیزی که از vga لپ تاپ به همه tv ها تصویر میده یه جور مدولاتور هست که قیمتش هم از 45 هرارتومان شروع میشه تازه اگه کیفیت خوب بخواهید 85 هزار تومان قیمتشه غیر از این دوتا بقیه اش همه پول دور ریختنه همه فروشنده هاشم میگن این سیما کار میکنه ولی خدا وکیلی سه مدلشو خریدم جمعآ 53 هرار تومان پول دادم آخرشم هیچی حتی مدل vga به hdmi رو هم خریدم تلویزیون هم پلاسما 42 ژاپن پاناسونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

من یه روشی دارم که می تونید VGA یا کابل تصویر خروجی کامپیوتر را به AV یا کابل ورودی تلویزیون و Svideo را داره این روش یک مداره که این کارو میکنه

فقط یک کریستال 4.433620 لازم داره که من ندارم کی داره کمک کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    09359360976

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •