اینجا رو برای اطلاع رسانی از انجین تورگ زردم بزوردی تکمیل میکنم
اینجا رو برای اطلاع رسانی از انجین تورگ زردم بزوردی تکمیل میکنم
اطلاعات به زبان انگلیسی
سایت اصلی :
بازی های ساخته شده با این انجینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود این برنامه (فعلا دمو)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hossein_dig; 08-09-2008 at 16:26.
به نظر شما من اين موتورو چطوري بايد باز كنم
بعد از دانلودش ( البته 1.7 ادونس ) سه تا نمونه بازي داره با يك گزينه torqu game engie كه روي اينميزنم يك سايت باز مي كنه از كجا بايد نرم افزارو اجرا كرد كسي مي دونه ؟
من نسخه 1.5 رو دانلود کردم ولی فایل اجرایی نداره و همش سروس کد است!!!!
والا منم تازه دانلود کردم یه سرکی بهش زدم سورس کد ندیدم برای من نوشته sdk نمونه پروژه هاش جالبه
بطور کلی خیلی سبکه علتش هم استفاده از متور open GL هستش
حسين جان اين فايل كه گذاشتي اشتباه است اين لينك دموهاش هست نه خود موتور
اينهم از لينك موتور البته نسخه 1.5.2 . با حجم تقريبا 70 مگابايت.
خيلي موتور خوبي هست در واقع يكي از بهترين موتورهاي بازي سازي هست با امكانات فول و بالا . ولي حيف كه پشتيباني و منابع آموزشي زيادي در نت ندارد . آخرين نسخه ش هم 1.7.1 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایت .منم داشتم ول میگشتم تو اینترنت لینکشو از تک اینفو گرفتم البته 1.5 رو
در هر صورت اگه کسی کاملشو داشت بذار تا بقیه هم فیض ببرن
ماله منم sdk ولی حیف که فقط سورس کده موتورشو از کجا باید اجرا کرد یکی بگه
تو صفحه اول دكمه f10 يا f11 رو بزن.ماله منم sdk ولی حیف که فقط سورس کده موتورشو از کجا باید اجرا کرد یکی بگه
اينو رو هم من از تك اينفو گذاشتم و كامل 1.5 هست ولي 1.7 هم اونجا هست كه جديدتره.ممنون از راهنمایت .منم داشتم ول میگشتم تو اینترنت لینکشو از تک اینفو گرفتم البته 1.5 رو
در هر صورت اگه کسی کاملشو داشت بذار تا بقیه هم فیض ببرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)