تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سال 1384 براي طراحان وب: حرکت به سوي طراحي مبتني بر Css

  1. #1
    حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    3,928

    11 سال 1384 براي طراحان وب: حرکت به سوي طراحي مبتني بر Css

    استفاده از تكنيك CSS-based Design تاثيري محسوسي روي زيبايي صفحات وب و سبک‌تر شدن آن هنگام استفاده از مرورگر دارد. اين موضوع ممكن است هم براي طراحان وب و هم براي كاربران اينترنت مهم باشد.




    اگر شما نيز يک طراحي وب هستيد، لابد مي‌دانيد يا دست‌کم شنيده‌ايد که مدتي است يک شيوه جديد در طراحي صفحات وب مورد توجه متخصصان اين عرصه قرارگرفته ‌است. اين شيوه جديد که اصطلاحا CSS-based Design يا طراحي مبتني بر CSS ناميده مي‌شود در مقابل روش متداول کنوني، يعني Table-based Design مطرح شده است و تعداد قابل توجهي از طراحان برجسته جزو حاميان آن به شمار مي‌آيند. دقت کنيد که ((طراحي مبتني بر CSS)) به غير از ((استفاده از CSS‌ در طراحي صفحات)) است. در شيوه فعلي چيدمان عناصر يک صفحه وب به کمک جدول بندي انجام مي‌شود. شيوه‌اي که مشکلات خاص خود را دارد و طراحان وب به خوبي با آن آشنا هستند. اما در شيوه جديد با استفاده از امکانات Cascading Style Sheets مي‌توان صفحات وب را آسان‌تر، دقيق‌تر، زيباتر و سبک‌تر و از همه مهمتر (و جالب‌تر) بدون استفاده از المان Table طراحي کرد.
    اين تکنيک در طراحي صفحات وب البته موضوع جديدي نيست و از معرفي آن توسط طراحان برجسته‌اي مانند Eric Meyer (مولف يکي از معروف‌ترين کتاب‌ها در زمينه CSS) و ديگران خيلي وقت است که مي‌گذرد. اما چنانکه پيداست هنوز اين روش جديد طراحي در ميان طراحان وب از استقبال چنداني برخوردار نشده است. يک علت اصلي در اين زمينه آنست که هنوز نرم‌افزارهاي مهم و معروفي مثل Dreamweaver ، Microsoft Frontpage و Adobe GoLive اين تکنيک را به عنوان روش پيش فرض طراحي صفحات وب اختيار نکرده‌اند و بسياري از طراحان وب که از اين برنامه‌ها استفاده مي‌کنند، همچنان ناگزيرند به روش مرسوم عمل کنند.

    اما چرا اين موضوع را براي يادداشت نوروزي امسال انتخاب کرده‌ام؟ دو سه دليل براي اين کار داشتم. نخست اينکه به بهانه سال جديد از شما دعوت کنم پيش از آنکه اين تکنيک توسط نرم‌افزارهاي مذکور پذيرفته شود، به اهميت اين شيوه جديد دوباره بينديشيد، شايد مانند من تصميم بگيريد که به سمت تکنيک مبتني بر CSS حرکت کنيد. اين شيوه امکان ايجاد تغييرات راديکال در Layout صفحات وب را آسان مي‌کند. موضوعي که در پروژه‌هاي بزرگ اهميت خاصي دارد. من اگرچه اين يادداشت را برايتان نوشته‌ام اما هنوز خودم تجربه و مهارتي در اين زمينه ندارم و تنها پس از بررسي‌هاي فراوان به اين نتيجه رسيدم که ديگر زمان آن فرارسيده‌است که خودم را با شيوه جديد سازگار کنم.
    دليل دوم که ممکن است مهمتر به نظر برسد تاثيري است که به‌کارگيري اين شيوه در افزايش زيبايي صفحات و سبک‌تر شدن آن هنگام استفاده از مرورگر دارد. طبق ارزيابي‌هاي فني انجام شده، سرعت بارگذاري صفحات وبي که بر اساس جدول طراحي شده‌اند کمتر از سرعت صفحات مشابهي است که بر اساس CSS ‌طراحي شده‌اند زيرا مرورگر براي تفسير جداول HTML و نمايش‌آنها که گاه به دليل تعدد و تودرتو بودن بسيار پيچيده مي‌شوند، بايد زمان بيشتري از سيکل‌هاي پردازنده کامپيوتر را مصرف کند. اين خبر براي کاربران ايراني اينترنت مي‌تواند اهميت زيادي داشته باشد زيرا اگر سرعت کند دسترسي به وب در ايران را همچنان يک معضل مهم تلقي کنيم، آنگاه معلوم مي‌شود که با حرکت همگاني طراحان وب به سمت استفاده از اين تکنيک جديد، مخاطبان سايت‌هاي ايراني شاهد يک بهبود قابل ملاحظه در ميزان سهولت دسترسي به سايت‌هاي ايراني خواهند بود. اگر به کيفيت پايين سرويس دهي برخي از شرکت‌هاي ميزباني وب (Hosting) در ايران و کند بودن پاسخ سرورهاي روي اين ميزبان‌ها (Server Response) توجه کنيم، آنگاه اهميت اين موضوع دوچندان مي‌شود. در عين حال شيوه مورد بحث به گونه‌اي است که طراح وب را وادار مي‌کند که از طراحي مبتني بر تصوير يا Image-based Web Design که به دليل وجود نرم‌افزارهايي مانند Adobe ImageReady و Macromedia Fireworks و سهولت استفاده از آنها (تکنيک استفاده از Slice‌ها) بسيار رايج است هرچه بيشتر پرهيز کند. چيزي که به نوبه خود موجب افزايش راندمان نمايش صفحات وب و سهولت ايجاد تغييرات بعدي در آنها مي‌شود.
    استفاده از روش مبتني بر CSS‌ دقيقا به همين دليل طراحان وب را از استفاده از جاوا اسکريپت‌هايي که توسط نرم‌افزارهاي مذکور صرفا براي کارهاي ساده‌اي مانند Mouse Rollover داخل صفحات وب تزريق مي‌شوند بي‌نياز مي‌کند و اين به نوبه خود بازهم صفحات را سبک‌تر و انعطاف‌پذيرتر مي‌کند. بنابراين دلايل متعددي وجود دارد که نشان مي‌دهد جايگزين کردن تدريجي شيوه جديد به جاي شيوه قديمي يک کار قابل توجيه است.
    خواستم از فرصت آغاز سال جديد استفاده کنم و به اين بهانه روي اهميت موضوع تاکيد و دوستان و همکارانم را به ورود به اين عرصه تشويق کنم. بحث فني تفصيلي درباره اين تکنيک را به مقاله‌اي جداگانه در آينده واگذار مي‌کنم ولي براي آنکه دست خالي نيز اين صفحه را ترک نکنيد، پيشنهاد مي‌کنم اگر به اين موضوع علاقه‌مند هستيد و هنوز چيزي درباره آن نمي‌دانيد، مطالب موجود در سايت Zen Garden متعلق به Dave Shea (که مولف يکي از بهترين کتاب‌ها در زمينه طراحي مبتني بر CSS‌ است) را مطالعه کنيد و مثال‌هاي اشاره شده در آن را ببينيد. سال خوبي برايتان آرزو مي‌کنم.

    پي‌نوشت:
    لازم به يادآوري است که هم‌اکنون تعدادي از سايت‌هاي ايراني (خصوصا برخي وبلاگ‌ها) از اين روش استفاده کرده‌اند و اينگونه نيست که کسي در ايران با موضوع آشنايي نداشته باشد.

  2. #2
    در آغاز فعالیت ra928's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    fucking Iran
    پست ها
    10

    پيش فرض

    سلام !

    سال خوبی داشته باشید !

    دستتون درد نکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •