سلام بچه ها.یکی لطف کنه و نرم افزار Nokia PC Suitث رو که حتما با KGB فشرده شده باشه رو بزاره.فکر کنم حجم فشرده شده باید 3 - 4 مگ باشه.
سلام بچه ها.یکی لطف کنه و نرم افزار Nokia PC Suitث رو که حتما با KGB فشرده شده باشه رو بزاره.فکر کنم حجم فشرده شده باید 3 - 4 مگ باشه.
من جدیدترین همه ی ورژنهای Nokia PC Suite رو دارم.حتی جدیدترینش که همون 7.0.8.2 هست.اما نرم افزار KGB رو ندارم.شما لینک KGB رو به من بده من باهاش فشرده میکنم و میذارم.
اين سايتشه ورژن .1.2 رو دانلود كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.آقای AM2 راست میگه ورژن 1.2 رو دانلود کن چون ورژن 2 هنوز بتاست و زیاد هم جالب نیست.
اینم لینک دانلودش:
راستی Compression Level رو بزار رو Extreme .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم که میزاری.
با تشکر!
شرمنده پستم دو بار فرستاده شد و هر کاری کردم پاک نشد!
Last edited by surpriser; 07-09-2008 at 14:03.
اقا من همون ورژن 1.2 که گفتین رو دانلود کردم ولی باهاش که فشرده میکنم حجمش حدود همون حجم خود نرم افزار میشه!
چه جوریاس؟
ایا راه خاصی داره که طوری فشردش کنم که بشه 4 مگ که گفتین؟
Compression Level رو چی انتخاب کنم؟
رو نذمال بود که حجمش زیاد تغییر نکرد.
روی یکی مونده به آخر هم که میذارم اگه بخوام خیلی خیلی خیلی زیاد طول میکشه.
رو چی بذارم؟
اين برنامه كلا يه حافظه خيلي بالا ميخواد دو يا سه گيگ تا بشه با حالت اكستريم فشردش كرد و همچنين براي decompress هم بايد حافظه رم بالايي داشته باشيم (البته تا جايي كه من ميدونم)
دوست عزیز این برنامه روی MAx که بزاری واسه 60 مگ حدود 5-6 ساعت وقت میبره
سلام.نه بزار رو Extrem زیاد هم طول نمیکشه.فکر نکنم بیشتر از 12 دقیقه طول بکشه.رم شما کمتر از 2 گیگه؟
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)