سلام دوستان از هر نظر ممنون میشم این دو گوشی رو با هم مقایسه کنید ! و در نهایت بگید کدوم مناسب تر هستند برای خرید .
- اف 490 حدود 60000 هزار تومان قیمتش بیشتره !
ممنون . اساتید سامسونگ بفرمایید !!![]()
سلام دوستان از هر نظر ممنون میشم این دو گوشی رو با هم مقایسه کنید ! و در نهایت بگید کدوم مناسب تر هستند برای خرید .
- اف 490 حدود 60000 هزار تومان قیمتش بیشتره !
ممنون . اساتید سامسونگ بفرمایید !!![]()
یه مقایسه کلی :
F490 :
صفحه نمایش 3.3 اینچ .... دوربین 5 .... هدفون 3.5 میلیمتری ... باتری با تاک تایم 6 ساعت ... ایترفیس تک رنگ Corix ... پخش ویدیو با 30 فریم در ثانیه ... رزولوشن صفحه نمایش 432×240 پیکسل .... اینترنت پرسرعت HSDPA تا 3.6 مگایابت ... حافظه داخلی 130 مگابایت .
F480 :
صفحه نمایش 2.8 اینج .... دوربین 5 با قابلیت تشخیص چهره ، لبخند و پانورومای خودکار ... هدفون عادی ... باتری با تاک تایم 3 ساعت .... ایترفیس رنگی Croix همراه با Widget .... رزولوشن صفحه نمایش 320×240 پیکسل ... اینترنت پرسرعت HSDPA تا 7.2 مگابایت
به نظر من F490 گوشی شیکی هستش و میتونه انتخاب خوبی باشه و البته F480 هم که دیگه عالیه .
امیر حسین ، من بت همون 480 رو پیشنهاد میدم...........!! 490 رابط کاربریش مثل آرمانیه........ درباره ارمانی هم که بت گفتم...........!!!
ال سیدی بزرگتری داره........ ولی هیکلش یه جوریه............!!
پس f490 بهتره؟
چون میخوام بخرم.پشیمون نشم !!
i900 کی میاد؟ میتونم تا 6 یا 7 ماه وایسم تا قیمتش افت کنه ؟ راستی الان چنده؟
ایترفیس اف 490 خسته کننده نیست ؟ در مقایسه با دبلیو 950 سونی ؟؟؟؟
چرا این دو مدل عکساشون انقدر به زردی میزنه ؟ ویوتی که داشتم عکساش خیلی طبیعی و وضوح عالی بود ! ولی اینا .... !
حالا سامسونگ جان شما که اف 480 داری کیفیتش چطوره ؟
شما مطمئنی که F490 ویدیو رو 30 فریم فیلمبرداری میکنه ؟ آخه همه جا من خوندم زده 15 فریم !
در مورد کیفیت F480 اگه Wdr فعال بشه عکسها مشکلی ندارن دیگه .
من که نگفتم 30 فیلمبرداری میکنه گفتم 30 پخش میکنه !
مخلصیم .
میشه واضحتر بگید آخر کدومشون بهتره ؟! بدجوری گیرم بچه ها ! یکی اگه یه مقایسه توپ و همه جانبه بزاره عالی میشه
نوکریم !
کسی که بین این دوتا گوشی گیر کرده حتما بره سراغ آی 900 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)