تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: رمــوز اسـماء الهی

داره خودمونی میشه reflex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض رمــوز اسـماء الهی

ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیزم امیدوارم طاعات و عبادات مورد قبول خداوند مهربان واقع بشه.
    مطلبی رو از سایت تبیان بصورت PDF واستون جمع آوری کردم که در مورد خواص و معانی اسماء الهی هستش.از دعای خیرتون بنده رو هم بی نصیب نگذارید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از reflex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

دستت درد نکنه
    منظوزتون اسما اعظم الهی هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه
    منظوزتون اسما اعظم الهی هست ؟
    البته و میشه با اسم اعظم هر کاری که در حالت عادی نمیشه انجام بدی فقط که عربیت باید خوب باشه چون خدا اسم غیر عربی نداره.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

البته و میشه با اسم اعظم هر کاری که در حالت عادی نمیشه انجام بدی فقط که عربیت باید خوب باشه چون خدا اسم غیر عربی نداره.
    نه دانلودش کردم کتاب فهمیدم
    Last edited by alizshah; 05-09-2008 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزیزم در مورد اسم اعظم الهی خیلی مطلب هست که اگه یه سرچ بفرمایید ملاحظه خواهید فرمود.اما چیزی که به نظر میرسه منطقی تر از بقیه مطالب باشه اینه که اسم اعظم همون اسمی هست که انسان از ته دل و جان و با اخلاص خدای خودش رو مخاطب قرار میده.مثلا داستانی راجع به این موضوع هست که نقل شده در تفسير ابوالفتوح رازي که: شخصی از حضرت امام صادق علیه السلام پرسيداز اسم اعظم.حضرت فرمود: در اين حوض سرد برو، او در آن آب رفت و هر چه خواست بيرون آيد فرمود که منعش کنند، تا گفت: يا الله أغثني، فرمود: اين اسم اعظم است؛ پس اسم اعظم به حالت خود انسان است.

7. این کاربر از reflex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیزم در مورد اسم اعظم الهی خیلی مطلب هست که اگه یه سرچ بفرمایید ملاحظه خواهید فرمود.اما چیزی که به نظر میرسه منطقی تر از بقیه مطالب باشه اینه که اسم اعظم همون اسمی هست که انسان از ته دل و جان و با اخلاص خدای خودش رو مخاطب قرار میده.مثلا داستانی راجع به این موضوع هست که نقل شده در تفسير ابوالفتوح رازي که: شخصی از حضرت امام صادق علیه السلام پرسيداز اسم اعظم.حضرت فرمود: در اين حوض سرد برو، او در آن آب رفت و هر چه خواست بيرون آيد فرمود که منعش کنند، تا گفت: يا الله أغثني، فرمود: اين اسم اعظم است؛ پس اسم اعظم به حالت خود انسان است.
    تو عزبستان حوض سرد؟ شاید یخ از سیبری آورده بودن؟!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مدینه اگر خنک تر از اهواز نباشه گرمتر نیست.زمستونهای اهواز هم طوری نیست که آب توی حوض ها ولرم باشه و سرد سرده و طبق آمار از سال 1328 تا الان رکورد کمینه دمای اهواز 7- درجه سیلیسیوس بوده که آب حوضها یخ می بسته.حالا احتمالا زمستون بوده و آب حوض سرد بوده.
    Last edited by reflex; 06-09-2008 at 15:27.

10. این کاربر از reflex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا دستتون درد نکنه عالی بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

6 با سلام

با سلام خدمت شما تلاشگران مهربان
    از تمام زحمات شما واقعا تشکر میکنم من میخوام اسماء الهی ودیگر موضوعات دینی و مذهبی رو دانلود کنم اما محلی پیدا نمیکنم که روش کلیک کنم و دانلود بشه فقط کد نوشته لطفا منو راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

با سلام خدمت شما تلاشگران مهربان
    از تمام زحمات شما واقعا تشکر میکنم من میخوام اسماء الهی ودیگر موضوعات دینی و مذهبی رو دانلود کنم اما محلی پیدا نمیکنم که روش کلیک کنم و دانلود بشه فقط کد نوشته لطفا منو راهنمایی کنید
    سلام ... کد نوشته شده رو در قسمت آدرس مرورگری که دارید ( مثل Internet Explorer ) کپی و بعد Enter بزنید ... یا با استفاده از دانلود منیجری که دارید ( مثل GetRight ) دانلود بفرمایید ... البته این کد چون فایل pdf داره ، بهتره که از دانلود منیجر استفاده بفرمایید ، چون فایل تو صفحه مرورگر باز میشه و بعضی وقتها باعث کندی سرعت و موارد دیگه میشه ... برای راهنمای و یادگیری بهتر به انجمنهای پایین تشریف ببرید ... موفق باشید ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •