تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: ASUS MAXIMUS FORMULA یا dfi dk x48

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض ASUS MAXIMUS FORMULA یا dfi dk x48

سلام من میخواستم یه مادر بورد برای بازی:اورکلاک و کارای سه بعدی انتخاب کنم که تا الان تونستم به دو تا بورد برسم اولی ASUS MAXIMUS FORMULA که از نظر امکانات خیلی فوله و دومی هم dfi dk x48 که از نظر کیفیت و اورکلاک عالیه حتی تو مجله خوندم بوردای سه کنسول بازی wii / ps3 /xbox360 رو هم این شرکت تولید کرده در ضمن قیمت دو تاشونم یکی هست دوستان اگه مادربورده خوبه دیگه ای هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    cpu : q6600
    vga : 4850 or 4870 =250/370
    hdd:320 or 500
    ram : 4gb

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من میخواستم یه مادر بورد برای بازی:اورکلاک و کارای سه بعدی انتخاب کنم که تا الان تونستم به دو تا بورد برسم اولی ASUS MAXIMUS FORMULA که از نظر امکانات خیلی فوله و دومی هم dfi dk x48 که از نظر کیفیت و اورکلاک عالیه حتی تو مجله خوندم بوردای سه کنسول بازی wii / ps3 /xbox360 رو هم این شرکت تولید کرده در ضمن قیمت دو تاشونم یکی هست دوستان اگه مادربورده خوبه دیگه ای هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    همین برد ASUS MAXIMUSعالیه و از dfi بهتره . اگه X48 میخواید میتونید ASUS RAMPAGE FORMULA با قیمت حدود 310 تومن بخرید. البته همین ماکسیموس امکاناتش عالیه.
    عکس ASUS RAMPAGE FORMULA

Last edited by Professor Massoud; 05-09-2008 at 13:15.

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. maximus formulla فوق العادست و تمام امکانات مورد نیاز رو داره و لازم نیست که هزیمه ی بیشتر برای مادربرد دیگه انجام بدی.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای کار شما من باشم DFI رو انتخاب میکنم...
    DFI به نظر خیلی ها و با توجه به تست های انجام شده در ضمینه OverClock حرف اول رو میزنه و همیشه انتخاب حرفه ای های دنیای سخت افزار بوده!!!
    زیاد طرف ASUS نمیرم ولی maximus formulla رو دوست دارم. نکته بعدی که باید بهش توجه کنید اینه که چیپ DFI x48 هست ولی ماله maximus formulla x38

7. این کاربر از daffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای کار شما من باشم DFI رو انتخاب میکنم...
    DFI به نظر خیلی ها و با توجه به تست های انجام شده در ضمینه OverClock حرف اول رو میزنه و همیشه انتخاب حرفه ای های دنیای سخت افزار بوده!!!
    زیاد طرف ASUS نمیرم ولی maximus formulla رو دوست دارم. نکته بعدی که باید بهش توجه کنید اینه که چیپ DFI x48 هست ولی ماله maximus formulla x38
    سلام دوست من.
    در این که dfi برد خوبیه شکی نیست. ولی به این نکته توجه کن که تولیدات dfi بسیار کمه و اون ها فقط مادربرد های سطح بالا دارند . ولی ایسوس پر فروش ترین مادربرد دنیاست و طبیعیه که نشه در مورد مادربرد هاش به صورت کلی صحبت کرد چون تنوع مادربرد هاش بسیار بالاست. ولی maximusformulla یک از نیرومند ترین مادربرد های دنیاست و به راحتی می تونه حتی با چیپست قدیمی تر ، با dfi رقابت کنه.

9. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی ایسوس پر فروش ترین مادربرد دنیاست و طبیعیه که نشه در مورد مادربرد هاش به صورت کلی صحبت کرد چون تنوع مادربرد هاش بسیار بالاست.
    من با هر دوی اینا موافقم ولی چیزی که هست این سری p5q منو از asus ترسونده چون خرابی تا حالا زیاد داشته ولی یه چیزی که منو وسوسه میکنه امکاناته ایسوسه مثله هیت سینک و کارت صدا و چیزای دیگه بازم از دوستان ممنونم اگه مادر بورد خوبی به غیر از این دو تام هستش دوستان اگه معرفی کنن ممنون میشم البته تو همین رنج قیمت

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من با هر دوی اینا موافقم ولی چیزی که هست این سری p5q منو از asus ترسونده چون خرابی تا حالا زیاد داشته ولی یه چیزی که منو وسوسه میکنه امکاناته ایسوسه مثله هیت سینک و کارت صدا و چیزای دیگه بازم از دوستان ممنونم اگه مادر بورد خوبی به غیر از این دو تام هستش دوستان اگه معرفی کنن ممنون میشم البته تو همین رنج قیمت
    یه مادربرد گیگا تو این رنج هست و تازه وارده و از کیفیتش خبر ندارم. دوستان نظر بدن .
    GIGABYTE - EP45-DS4P
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه مادربرد گیگا تو این رنج هست و تازه وارده و از کیفیتش خبر ندارم. دوستان نظر بدن .
    Gigabyte - Ep45-ds4p
    ممنونم ولی این سری یه کم گرونه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته مادربوردای گیگا بد نیست ولی برندای دیگه نسبت قیمت و کارایی بهتری دارن البته نظره شخصیمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

به نظر من با توجه به اینکه چیپ مادربرد Dfi با X48 چون رم Ddr2 ساپرت میکنه نسبت به مادربرد ایسوس برتری داره و تازه این مین از لحاظ اورکلاک نسبت به ایسوس سرتره

16. این کاربر از vivid806 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •