تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: درخواست كمك فوري آيا نرم افزاري براي تغيير دادن عكس و متون داخلي يك بازي وجود داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1 درخواست كمك فوري آيا نرم افزاري براي تغيير دادن عكس و متون داخلي يك بازي وجود داره؟

سلام دوستان عزيز.من يه نرم افزاري احتياج دارم كه بتونم عكس ها (مخصوصا عكس ها) و متون داخل يه بازي رو تغيير بدم.منظورم مثل بازكردن فايلهاي رار با وين رار يا زيپ با وين زيپ هست.ميدونم نرم افزارهايي براي تغيير دادن متن هست ولي من ميخوام عكس ها رو باز و اديت كنم.آيا همچين نرمافزاري وجود داره اگه هست ممنون ميشم بهترينش رو بزارين.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الو كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام دوستان عزيز.من يه نرم افزاري احتياج دارم كه بتونم عكس ها (مخصوصا عكس ها) و متون داخل يه بازي رو تغيير بدم.منظورم مثل بازكردن فايلهاي رار با وين رار يا زيپ با وين زيپ هست.ميدونم نرم افزارهايي براي تغيير دادن متن هست ولي من ميخوام عكس ها رو باز و اديت كنم.آيا همچين نرمافزاري وجود داره اگه هست ممنون ميشم بهترينش رو بزارين.
    سلام
    اول شما بگو که چه بازی رو می خواهی اینکار روش انجام بشه تا دوستان کمکت کنن,اگه منظورت جی تی ای باشه می تونی از نرم افزارTXDWorkshop استفاده کنی
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشيد من ميخوام بازي هاي كم حجم و گرافيكي مثل luxor,roboball,star sword و از اين جور بازيا رو هك كنم.و ميخوام به جاي اون لوگوي اول اول بازي يه عكس ديگه قرار بدم.فقط همين.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشيد من ميخوام بازي هاي كم حجم و گرافيكي مثل luxor,roboball,star sword و از اين جور بازيا رو هك كنم.و ميخوام به جاي اون لوگوي اول اول بازي يه عكس ديگه قرار بدم.فقط همين.
    اين كه چيز سختي نيست فقط يه عكس رو اديت كني مثل اينكه بخواي يه عكس رو از يه فايل رار بكشي بيرون و دوباره بعد از اديت بزاريش همونجا.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اين بازي ها رو كسي نديدم هك كرده باشه آخه از ابزار هاي خاص خودشون براي pack كردن استفاده مي كنن. تو نت هم كه گشتم چيزي نبود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يعني تو كل پي سي ورلد يه نفر نيست بتونه لوگوي يه بازي ساده رو عوض كنه!كار به اين سادگي رو!پس چه جوريه همه ميرن بازي مي سازن؟!
    من بازيايي از همين قبيل رو ديدم كه خيليا كركشون كردن واسم خودشونو گذاشتن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اي هوار بابا يكي به من كمك كنه.

پروفشنال 3dmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزيزم شما خيلي راحت طلبي

براي هر بازي اي كه مي ياد كلي آدم ميشينه و كلي نرم افزار رو امتحان مي كنه تا ببينه چه جوري ميشه فايل هاش رو هك كرد اونوقت شما اومدي مي گي يه نرم افزار بذاريد واسه هك بازي؟
    حد اقل 2000 تا نرم افزار مختلف است
    كه البته دقيقا مال اينكار نيستند ولي براي اينكار ميشه استفادشون كرد مثلا از همين فتوشاپ هم ميشه استفاده كرد(براي باز كردن بعضي فرمت ها)
    براي اديت متن هم اكثرا از notepad استفاده مي كنن بله همين notepad،چون تمام فايل هايي رو داخلش متن داره ميشه باهاش باز كرد
    شما بهتره كمي بيشتر سعي كنيد نه اينكه بيايد وسط بگيد يه نرم افزار بذاريد هرچي متنه واسط واز كنه

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوست عزیز
    شما ظاهرا هیچ اطلاعی در مورد ادیت بازی نداری
    شما باید برنامه نویسی بلد باشی تا بتونی خودت فایل ها رو دیکریپت کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •