تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید سیستم تا سقف 1 میلیون

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض کمک فوری برای خرید سیستم تا سقف 1 میلیون

دوستان سلام
    من یه سیستم برای دو سه روز اینده میخوام جمع کنم تا سقف 1 میلیون تومن
    من این سیستمو هم برای بازی میخوام وهم برای کارای سه بعدی سیستمی که در نظر دارم اینه
    cpu : q6600 =185
    mb : dfi dk x48 =250
    vga : 4850 or 4870 =250/370
    hdd:320 =60
    ? =ram : 4gb GSkill cl4 bus 800
    کیس و پاور و فن سیپیو با یه dvdwriter
    هم به اینا اضافه کنید در ضمن من یه 4850 force3d قیمت کردم 220 تومن به نظرتون برند خوبی هست
    راستش من اول میخواستم p5q-deluxe بگیرم که دو سه تا از این فروشنده ها گفتن از نظر کیفیت خوب نیست که منم منصرف شدم راستش بیشتر گیرمم روی مادر بورده چون یه مادر بورده خوب هم برای اورکلاک میخوام هم اگه شد بعدها برای کراس فایر لطفا یه پاور مناسبم برای اور و کراس معرفی کنید
    ممنون
    Last edited by mcsg; 05-09-2008 at 00:13.

2. این کاربر از mcsg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض inam dastgahe toooop

دوست عزیز.من با همین مقدار پول 3 تا سیستم برای کسی جمع کردم و با خرید اینها هیچوقت پشیمون نمیشی.
    Monitor:19 wide samsung BW/GW/T1900:قیمت نمیدونم 220 تا250
    cpu:x2 6000 (112) x2 6400 (nemidoonam) x3 8750 (185) AMD
    main: MSI Crossfire (K9A2 CF) (105) gygabyte nforce560 ya Amd770 (96-114) a
    vga:4850 sapphire ya Asus (260)a
    power:535 green (54)a

اصل کاری ها رو گفتم بازم چیزی خواستی حتی دلیل بهم بگو.

اینم شمارم برای هر کاری در خدمتم:09354045095
    Last edited by xero.1992; 05-09-2008 at 00:45.

4. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من این سیستمو هم برای بازی میخوام وهم برای کارای سه بعدی سیستمی که در نظر دارم اینه
    هم به اینا اضافه کنید در ضمن من یه 4850 force3d قیمت کردم 220 تومن به نظرتون برند خوبی هست
    راستش من اول میخواستم p5q-deluxe بگیرم که دو سه تا از این فروشنده ها گفتن از نظر کیفیت خوب نیست که منم منصرف شدم راستش بیشتر گیرمم روی مادر بورده چون یه مادر بورده خوب هم برای اورکلاک میخوام هم اگه شد بعدها برای کراس فایر لطفا یه پاور مناسبم برای اور و کراس معرفی کنید
    ممنون
    سلام. چون می خوای در اینده ، از کراس فایر استفاده کنی ، من سیستم زیر رو بهت پیشنهاد می کنم.
    intel core 2 quad q6600 180t
    asus maximus formulla 260t
    ati radeon hd4850 220t
    4gb corsair dhc 140t
    case 50t
    power green gp680 110t
    ploneer 20x 35t
    در مورد کیفیت مادربرد های ایسوس با چیپ 45 هم نظری نمی دم چون خودم یکیشون رو داشتم و سوخته و الان 2 هفته هست که دادمش به ویستاپخش تا برام درستش کنند و هنوز اماده نشده ، خلاصه ، بیچاره ام کرده.

6. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    ممنون
    پردازنده : Q6600 قیمت : 180 تومن.
    رم: CORSAIR 2*2GIG-800-dhx قیمت : 130 تومن.
    هارد : western digital 500gig قیمت:70 تومن.
    کیس: green silent storm قیمت:55 تومن.
    پاور : green - 680w EPS قیمت : 110 تومن.
    گرافیک: HD4850 قیمت : 240 تومن.
    مادربرد: ASUS MAXIMUS FORMULA قیمت: 250 تومن.
    اگه بتونی یه کم به بودجه اضافه کنی و 4870 بخری خیلی عالیه.

8. 3 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان ممنونم از نظراتون
    من این مادر بورده ASUS MAXIMUS FORMULA رو دیدم از نظر امکانات که از dfi dk x48 بیشتره ولی من بیشتر مد نظرم کیفیت مادر بورده چون من میخوام کارای رندر انجام بدم کل سیستم میره زیره فشار برا همین میخوام یه بوردی باشه که بتونه 4 یا 5 ساعت یه همچین فشاریو راحت تحمل کنه از دوستان اگه کسی این مدل ایسوس و داره تایید کنه که من این بورد رو بخرم

10. این کاربر از mcsg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان ممنونم از نظراتون
    من این مادر بورده ASUS MAXIMUS FORMULA رو دیدم از نظر امکانات که از dfi dk x48 بیشتره ولی من بیشتر مد نظرم کیفیت مادر بورده چون من میخوام کارای رندر انجام بدم کل سیستم میره زیره فشار برا همین میخوام یه بوردی باشه که بتونه 4 یا 5 ساعت یه همچین فشاریو راحت تحمل کنه از دوستان اگه کسی این مدل ایسوس و داره تایید کنه که من این بورد رو بخرم
    سلام. maximusformulla یکی از بهترین برد های ایسوس هست و از بهترین قطعات و بهترین مهندسی ساخت در اون استفاده شده و کسانی که این برد رو گرفتن ، کاملأ ازش راضی هستند.
    البته باید بگم که کیفیت برد های dfi هم خیلی بالاست.

12. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

13 تحلیل کامل

دوستان ممنونم از نظراتون
    سلام mcsg عزیز.با درخواست شما وجواب های گوناگون و عالی, بر این شدم که یک تحلیل نه چندان کامل برای سیستمی که قصد خرید ان را دارید بنویسم.

اول از همه:شما چه برای بازی کردن و چه برای رندر کردن حداقل نیاز به یک مانیتور 19 اینچ دارید که نه تنها از ان استفاده می کنید بلکه کار با یک مانیتور حداقل 19 اونم wide بسیار لذت بخش.

اگر کار شما بیشتر بازی کردن AMD X3 8750 به طور کلی کارایی بیشتری نسبت به q6600 با فرکانس 2.4 به جا گذاشته.اما اگر بیشتر کار شمارندر کردن و کارهای 3d هست q6600 یک گزینه بسیار مناسب هست.ولی در حالت default اختلاف کارایی این 2 پردازنده 14% به نفع q6600 هست.ولی پردازنده های amd از 2 نظر قابل توجه هستند:1.قیمت بسیار مناسب2.نسخه black edit که کار over را بسیار راحت ساخته.

در مورد main هم تا انجا که من دیدم و میدونم اختلاف کارایی بین چیپست های مختلف p35 x38 x48 ناچیز است و من پیشنهاد می کنم که مبلغ کمتری را به main اختصاص دهید.در صورت انتخاب cpu:amdx3 از main که am2+ ساپورت کند استفاده کنید مانند:gigabyte با چیپ amd770

در مورد crossFireX هم این است که شما اگر بخواهید در اینده 2تا 4850 و یا 4870 را crossfire کنید :1.در حال حاضر کمتر از 10% بازی ها کارایی 2 کارت گرافیک رو به طور کامل به نمایش می گذارند و باعث افزایش قابل توجه fps میشوند.
    2.حتی.حتی اگر بازی شما کارایی 2 کارت گرافیک رو به طور کامل به نمایش می گذارد و باعث افزایش قابل توجه fps شود شما باید یک مانیتور بالای 20 اینچ داشته باشید تا این توضیحات برای شما عملی شود و ان را به طور کامل حس کنید.

درمورد گرافیک این هست که یک 4850 انقدر قوی هست که بازی های امروزی و حتی چند سال اینده را هم به صورت high وحتی با Anti Aliasing 4x و یا حتی 8x بیاورد چه برسد به 4870 با ان هسته قوی و حافضه ی بسیار سریع GDDR5.و در این صورت یک 4850 انتخاب بسیار عالی است که چیزی برای شما کم نخواهد گذاشت.

در مورد رم هم برای بازی کردن بیشتر از 2gb لازم نیست ولی برای کارهای 3d و رندر آن هم در ویندوز ویستا 4gb لازم است.در مورد زمان تاخیر هم زیاد سخت نگیرید.زیرا اختلاف کارایی یک رم cl4 و cl5 ناچیز است ومحسوس نیست.و من به شما توصیه می کنم از رم های patriot قرمز cl5 استفاده کنید که فوقالعاده اند همانند OCZ Gold cl5 که هر دو ساخت امریکا هستند.

در مورد هارد توصیه می کنم از هاردHitachi 320gb 16m buffer استفاده کنید که صدای بسیار بسیار پایینی نسبت به Maxtor دارند.البته maxtor از خصوصیات عالی بر خور دار هست.همچنین هاردهای western و samsungسری جدید بسیار مناسب هستند.

در مورد کیس از یک کیس نه چندان گران (تا 40 50 تومن) که از تهویه خوبی برخوردار باشند استفاده کنید زیرا کارت گرافیک شما 4850 از سری کارت های داغ هستند که در حالت idle 77c و در حالت لود 87c هستند.

درمورد اور کلاک:فقط در صورت نیاز overclok کنید.

درمورد اور کلاک gpu:در صورت اور 1. یا سرعت فن را با توجه به ترفندهایی که در اینترنت هست و یا با نرمافزاز مورد نظر مثل RivaTuner زیاد کنید طوری که دما از 90c بیشتر نشود ویا حتی کمتر شود.
    2.از یک خنک کننده قوی برای کارت خود استفاده کنید,با یک search در اینترنت می توانید برای انتخاب خنک کننده کمک بگیرید یا در فروم مترح کنید.

در مورد اور cpu:فقط در صورت نیاز و افزایش کارایی اور کنید و به دما توجه خاصی داشته باشید.

*در صورت هر گونه سوال و دلیل ان را در فروم مطرح کنید یا به من ایمیل بزنید.

xero.1992@yahoo.com

14. 2 کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از همه دوستان واقعا ممنونم
    xero.1992 دوست عزیز واقعا از تحلیلت ممنونم
    راستی من این توضیحم بدم اصلا نیازی به مانیتور ندارم مانیتوری که الان دارم یه crt 17 اینچه که کارمو را میندازه من فعلا 1 میلیون دارم که میخوام فقط یه سیستم قوی جم کنم در مورده اورکلاکم یه سوال داشتم اونم اینکه به طور مثال من اگه بخوام پردازندمو تا سقف 3 تا 3.5 ghz اور کنم ایا رم های سیستمم باید با تاخیر زمان پایین باشن یا نه مثلا با رم cl5 با باس 800 هم میشه به این حد رسید
    در مورده مادربوردم من یه تایپیک جدا تو قسمت راهنمایی مادربورد باز کردم اینم ادرسش ممنون میشم اگه کمک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دو دوست دیگم که راهنمایی کردن ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

10

mcsg,دوست من در این مورد که شما در باره اور پرسیده نمیدونم.ولی تا انجا که میدونم فقط فرکانس رم تغییر میکنه.

در ضمن دوباره میگم اگر بتونی با من تماس داشته باشی تا حد مرگ کمکت میکنم.شک نکن.09354045095
    هر مشکل جزعی هم داشته sms بده توو اس بگو mcsg هستی دوست عزیز.

17. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

mcsg,دوست من در این مورد که شما در باره اور پرسیده نمیدونم.ولی تا انجا که میدونم فقط فرکانس رم تغییر میکنه.

در ضمن دوباره میگم اگر بتونی با من تماس داشته باشی تا حد مرگ کمکت میکنم.شک نکن.09354045095
    هر مشکل جزعی هم داشته sms بده توو اس بگو mcsg هستی دوست عزیز.
    دوست من تا اینجاشم واقعا منو شرمنده کردی من به احتمال زیاد فردا ایشالا اگه خدا بخواد میرم که سیستمو بگیرم اگه اونجا به مشکلی برخوردم حتما باهات یه تماس میگیرم بازم ازت ممنونم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •