تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 119

نام تاپيک: سریال مثل هیچکس

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سریال مثل هیچکس

سلام...

در این تاپیک به بررسی فیلم از زبان دوستان و منتقدان و اخبار حواشی آن می پردازیم

پیشاپیش از همکاری دوستان سپاسگزارم

برقرار باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض اصرار كارگردان «مثل هيچ كس» به يادآوري زيباهاي‌ زندگي سنتي

كارگردان «مثل هيچ كس» درباره‌ي فضاها و زندگي‌هاي سنتي كه اين سريال به تصوير مي‌كشد، گفت: سريال «مثل هيچ كس» سعي در يادآوري اين نكته دارد كه زندگي‌هاي قديمي هم زيبا و هم جذاب هستند و شايد جذابيت‌هاي آن‌ها بيش از زندگي آپارتماني است كه به اجبار در حال حاضر براي خودمان انتخاب كرده‌ايم.

عبدالحسن برزيده خاطرنشان كرد: بيش از فضاهاي قديمي سريال «مثل هيچ كس»، آدم‌هايي كه دراين فضاها زندگي مي‌كنند براي مخاطب جذاب خواهند بود؛ يادآوري زندگي‌هايي كه ما دوست داريم داشته باشيم ولي شرايطش را نداريم و يا آن زندگي‌ها را در گذشته داشته‌ايم، مي‌تواند جذاب باشد.

وي يادآوري سنت‌هاي قديمي را جزيي از فضاي سريال «مثل هيچ كس» دانست و افزود: ارتباطات آدم‌ها و نزديكي آن‌ها با هم براي مخاطب جذاب است. اين ‌كه «داداشي» در خانه‌اي زندگي مي‌كند كه خانه‌ي بغلي را هم خريده‌اند و خواهر و بردارانش هم در آن خانه زندگي مي‌كنند تا از هم دور نباشند، اين ويژگي‌ جذابي است كه در حال حاضر بسياري از ما از آن دور هستيم و گفتن آن مخاطب را مي‌تواند راضي نگه دارد.

برزيده در پاسخ به اين پرسش كه استفاده از فضاهاي سنتي تاچه اندازه مورد تاكيد خود وي به عنوان كارگردان بوده است؟ گفت: يكي از جذابيت‌هاي فيلمنامه برايم فضاهاي سنتي آن بود. شايد به اين دليل كه كاركردن در فضاهاي آپارتماني تا حدودي برايمان آسان‌تر است، به ساخت سريال در خانه‌هاي كوچك و قديمي تن نمي‌دهيم و شايد دليل ديگرش هم اين باشد كه زندگي ما كم‌كم دارد به اين سمت مي‌رود و در نتيجه نويسنده و كارگردان هم به‌طور ناخودآگاه زندگي آپارتماني را تبليغ مي‌كنند.

اين كارگردان در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه چقدر برتغيير و تحول شخصيت‌هاي منفي «مثل هيچ كس» در پايان قصه تاكيد دارد؟ گفت: در زندگي عادي هم اتفاق مي‌افتد كه آدم‌ها گاه راه را غلط مي‌روند، اما پس از مدتي به هردليلي يا خودشان متوجه مي‌شوند و يا شرايط به آنان حكم مي‌كند كه روششان را تغيير دهند. در قصه‌ي ما به طور طبيعي اين اتفاق رخ مي‌دهد، يعني اگر هم شخصيتي درسريال «مثل هيچ كس» از خطا و اشتباهش برگردد، همواره به آن دليل نيست كه متوجه خطا و اشتباه خود شده است بلكه گاه احساس مي‌كند كه ديگر به نفعش نيست اين راه را ادامه دهد. ما يك شخصيت منفي در قصه‌ي «مثل هيچ كس» داريم كه هرگز متحول نمي‌شود، بلكه برهمان اصراري كه بر رفتارش دارد باقي مي‌ماند.

كارگردان «مثل هيچ كس» در پاسخ به پرسشي درباره‌ي دشواري‌هايي كه كاركردن در فضاهاي كوچك و سنتي براي كارگردان و ساير عوامل به وجود مي‌آورد، گفت: ما از اول كه فيلمنامه را خوانديم مي‌دانستيم بخشي خيلي سختي به‌نام پاساژ داريم. چرا كه چهار ـ پنج طبقه پاساژ است و دوستاني كه دراين محل كار مي‌كنند زندگي عادي خود را دارند. با اين حال از اين مشكلات استقبال كرديم تا فضاي سريالمان به تله‌تئاتر نزديك نشود. به همين دليل ما پلان‌هايي را كه مي‌توانستيم بسته و محدود بگيريم، باز مي‌گيريم تا بيننده بتواند رفت‌وآمد و هياهوي بازار را ببيند. البته اين ويژگي تا حدودي كار ما را دشوارتر مي‌كند.

برزيده در پايان اظهار كرد: ماه رمضان شرايط خاصي را براي ديده‌شدن يك سريال دارد؛ چرا كه در ساعات خاص تقريبا تمام مردم در خانه‌هايشان پاي سفره‌هاي افطار هستند و عوامل يك سريال مي‌توانند اميدوار باشند كه كارشان بيشتر ديده شود. سريال‌هايي همانند «مثل هيچ كس» كه به آدم‌ها و مسايل انساني مي‌پردازند در ماه مبارك رمضان كه دل‌ها آماده‌تر است، مي‌توانند تاثير بيشتري بر مخاطب بگذارند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اينم تيتراژهاي اين سريال با صداي احسان خواجه اميري:
    تيتراژ ابتدايي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تيتراژ انتهايي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظرم جو این سریال با جامعه امروزی مطابقت نداره
    شاید اگه 10 سال پیش ساخته میشد مخاطباش بیشتر بود
    البته من 1.5 قسمت بیشتر ندیدم

【ツ】

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

【ツ】
    كاملا موافقم ......... خيلي سنتي هست و البته خود كارگردان هم اينو گفته

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

【ツ】
    هستند از اين افراذ ولي به تعداد كم

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تاحالا یه قسمتشو هم ندیدم!
    فقط تیتراژشو اونم بخاطر احسان چون خواننده اش هس :d

داره خودمونی میشه LYNX_187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

فکر نکنم الن خونواده ای باشه مثل اینا.....................خیلی ادا و اطوار قدیمی دارن...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض پروانه معصومي ـ «بي بي» سريال «مثل هيچ كس»: اين نقش از من دور ... تا به حال مثل آن را بازي نكرده‌ام

پروانه معصومي كه در سريال «مثل هيچ كس» ويژه رمضان امسال بازي دارد، اظهار كرد: تا به حال مثل اين نقش را بازي نكرده‌ام و نقش«بي بي» بسيار از من دور است.

اين بازيگر پيشكسوت اضافه كرد: هميشه نقشي را تا كشف نكنم، ايفاي آن برايم راحت نيست. با اين حال اين گونه خانواده‌ها را پيدا كردم و فهميدم كه آن‌ها چه جور آدم‌هايي هستند.

معصومي با بيان اين كه ابتدا به بازي در اين نقش جواب منفي دادم اظهار كرد: زماني كه فيلمنامه را خواندم متوجه شدم كه داستان زيبايي دارد، ولي بازي در آن را در ابتدا نپذيرفتم. چون اين تيپ آدم را تقريبا نمي‌شناختم البته مشابه آن را تلويزيون ديده بودم.

وي افزود:آقاي عبدالحسن برزيده (كارگردان) يك جوري مرا براي ايفاي اين نقش قانع كرد. در روزهاي ابتداي تصويربرداري، شايد ايفاي اين نقش برايم مشكل بود. اما بعد بازي آن برايم راحت و نقش برايم بسيار دلنشين شد.

اين بازيگر در ادامه اظهار كرد: به آقاي برزيده گفتم كه بايد به من براي ايفاي اين نقش خيلي كمك كند او و آقاي حسن نجاريان به من كمك زيادي ‌كردند اما نمي‌دانم نقش ديگري را ارايه كرده‌ام يا آن چه كه مدنظر سازندگان است.

پروانه معصومي درباره‌ي نقش خود در «مثل هيچ كس» گفت: نقش يك زن سنتي ايراني را ايفاي مي‌كنم كه شش فرزند دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض اميدوارم سريال «مثل هيچ كس» كمي از تنش‌هاي جامعه بكاهد

اصغر همت، ايفاگر نقش «جلال» به عنوان شخصيت منفي سريال «مثل هيچ كس»، اعتقادي چنداني به نقش منفي ندارد و مي‌گويد: آدم‌ها براساس شرايط عكس‌العمل نشان مي‌دهند. حال يك عده به اين شخصيت‌ها حق مي‌دهند و برخي ديگر نه و آن‌ها را شخصيت‌هاي منفي مي‌نامند.

اين بازيگر تئاتر، تلويزيون و سينما در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي سريال «مثل هيچ كس» به كارگرداني عبدالحسن برزيده همچنين گفت: اميدوارم اين مجموعه كه پس از پايان فيلمنانه كليد خورده و نسبت به بسياري از سريال‌هاي تلويزيوني كمي حساب شده‌تر ساخته شده است، جواب بهتري بدهد.

اصغر همت با تاكيد براين كه در فيلم‌ها و سريال‌ها شخصيت منفي يا مثبت صرف نداريم، ادامه داد: بازيگري كه نقش به‌ اصطلاح منفي را بازي مي‌كند به‌ هيچ وجه نبايد خود را منفي ببيند. بلكه حتما بايد به دنبال پارامترهايي باشد كه عمل آن كاراكتر را توجيه كند.

وي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا اعمالي كه از شخصيت جلال سر مي‌زند را توجيه مي‌كند، گفت: به هرحال به گونه‌اي بايد اين شخصيت را توجيه كرد، توجيه‌هايي كه در سناريو مي‌توان آن را نبرد خير و شر ناميد.

وي معتقد است: هيچ گاه عكس‌العمل آدم‌ها بي‌زمينه نيست؛ اين زمينه باعث مي‌شود دست به عملي بزنند كه از نظر خودشان كار درستي است.

اين بازيگر گفت: در اين سريال پاشيدگي يك خانواده به علت سهم الارث اتفاق مي‌افتد كه بسياري از خانواده‌هاي ما در حال حاضر به آن مبتلا هستند. بحث بر سر ارث و ميراث خانوادگي متاسفانه در جامعه ما بسياري از خانواده‌ها را به‌هم ريخته و در آينده نيز به‌هم خواهد ريخت.

وي ابراز اميدواري كرد كه سريال «مثل هيچ كس» و مجموعه‌هاي تلويزيوني كه در آينده با اين موضوع ساخته مي‌شوند، كمي از اين نوع برخوردها و تنش‌ها در جامعه بكاهند.

همت در پايان درباره‌ي فضاهاي سنتي كه سريال «مثل هيچ كس» درآن تصويربرداري مي‌شود نسبت به بازي در چنين فضاهايي ابراز علاقه كرد و گفت: بيشتر عمرم را در اين فضا و بافت گذرانده‌ام و طبيعتا آن چه در بچگي و نوجواني فرد شكل مي‌گيرد، هرگز از بين نمي‌رود. من هنوز متاسفم كه در آپارتمان زندگي مي‌كنم.

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •