تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: كمك در انتخاب رشته

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

14 كمك در انتخاب رشته

من 16 ساله هستم و مي خوام انتخاب رشته كنم ولي واقعا موندم به كجا برم از يه طرف رياضياتم خوب هست و از طرف ديگه علاقه ي شديدي به برنامه نويسي پيدا كردم باز از يه طرف اطرافيان ميگن كامپيوتر هم شد رشته؟ اين روزا هر كي رو ميبيني هيچ كجا راش ندادن رفته كامپيوتر . بعدشم تو كامپيوتر به زور يه ديپلم مي گيري كه به چه دردت ميخوره؟
    دوستان اينا رو نوشتم كه در انتخاب رشته ي مناسب كمكم كنيد
    اگه سوالي هم از خودم داشتيد بپرسيد؟
    لطفا يه رنگ جواب بدين

2. این کاربر از mahdi7s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mic_makarti's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

سلام ....
    1 - به اون اطرافین بگو من با دلیل محکم ثابت می کنم رشته کامپیوتر توی جهان جزو سه رشته اول محبوب و اولین رشته درآمد زا در آمریکاست اگه خاستی بگو تا لینک خبر را بزارم !(اعصاب آداما خورد می کنند بعضی ها !!!) راستی به اون اطرافیان بگو دور و برتونا نگاه کنین ببین بدون کامپیوتر می تونین زندگی کنید ! (آب برق تلفن بانک همه با کامپیوتر کنترل میشن )
    2 - به نظر من اگه بخوای از روی اینکه بازار کار کدوم خوبه انتخاب کنی باید بری رشته بغالی !!!!!!!!!!!
    3 - اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم رشته کامپیوتر توی ایران بد جا افتاده !
    4 - من خودم رشته کامپیوتر را از روی علاق انتخاب کردم .
    5 - چرا با دیپلم ریاضی نمیری ؟. توی دانشگاه رشته کامپیوتر را انتخاب کن !
    6 - در ضمن تو میتونی بری یه رشته دیگه و برنامه نویسیا ادامه بدی (که من خودم با این کاملا مخالفم چون هر کسی باید توی رشته تخصصی خودش کار کنه شاید اینطوری وضع مملکت بهتر بشه )
    7 - در کل فکر کنم بهترین کس خودتی که باید تصمیم بگیری اطرافیان که نمی خوان بجای تو درس بخونند برند سر کار !
    8 - اگه سوالی در باره تحصیل در رشته کامپیوتر داشتی (توی ایران خارج اینور اونور ....) بپرس ولی درباره انتخاب رشته فکر کنم خودت تصمیم بگیری بهتره (وای چقدر حرف زدم . بای )

4. این کاربر از mic_makarti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

شما گفتيد رشته كامپيوتر توي خارج اولين رشته ي در امد زاست ولي توي ايران چي؟؟
    ببينيد اگه برم يه رشته ي ديگه و بخوام برنامه نويسي رو كار كنم كه تو هيچتاش موفق نميشم !!

6. این کاربر از mahdi7s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

سلام .
    درباره رشته کامپیوتر توی ایران یادمه دو سه سال پیش که ایران خودرو یه سایت می خواست یه شرکتی بود که چند تا دانشجو راش انداخته بودن برای یه سایت و یه برنامه نویسی نچندان سخت حدود 4 - 5 میلیون از ایران خودرو گرفتن . اگه این سایت را بخوای با یه گروه 3 نفری طراحی کنی فکر کنم حدود 3 هفته کمتر وقت ببره یا مثال های زیادی که دیگه حال تایپ کردن ندارم !
    پس باید راه درآمد کسب کردن را بلد باشی (من بلد نیستم !!!!! )
    در باره موضوع دوم باید بگم یکی توی دانشگاه ما ترم دوم رشته عمران بود که یه برنامه نوشت برای کنترل ماهواره ها و ... و خوب برنامه هم هوشمند بود و .... با اجازتون آمریکا حدود 5 - 6 میلیون دلار برنامه را از آقا خریدن بعد هم مستقیم بورسیه دکترا شد توی آمریکا و رفت .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم رشته کامپیوتر توی ایران بد جا افتاده !
    چرا با دیپلم ریاضی نمیری ؟. توی دانشگاه رشته کامپیوتر را انتخاب کن !
    تایید می کنم !

آقا مهدی! من خودم در حالی که می تونستم خیلی از رشته هایی که از نظر جامعه بهتره رودر همین دانشگاه خودمون برم ، رفتم مهندسی کامپیوتر و البته هنوز زوده که بخوام بگم تصمیمم درست بوده یا نه ! ولی خیلی ها وقتی ازم می پرسن چی می خونی و می گم کامپیوتر با یک حالت تعجب و شاید تحقیر ! و شاید... نگاه می کنن
    و به نظر میاد سطح رتبه هایی که میرن کامپیوتر داره بدتر میشه(متاسفانه) ولی بسیاری از افراد باسواد که رشتشون هم این نیست ، می فهمن که این رشته یه رشته ی گلابی نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام
    به نظر من رشته ریاضی رو ادامه بده و برای دانشگاه رشته کامپیوتر رو انتخاب کن!
    من خودم لیسانس کامپیوترم(سخت افزار)،به جرات می تونم بگم که موقع کنکور به هر رشته ای جز کامپیوتر فکر می کردم،چون نه علاقه و نه پیش زمینه ای تو این رشته داشتم!
    ولی الآن بعد از گذشت 4 سال به قدری به این رشته علاقه مند شدم که اگه خدا بخواد میخوام برای ادامه تحصیل علی رغم میل خیلی از هم رشته ای هام،همین رشته رو ادامه بدم!
    تازه گرایش من سخت افزاره(= تو ایران هیچ آینده ای براش متصور نیست)

به نظرم اگه تو ورزش،دو و میدانی مادر ورزش ها باشه،تو رشته های پایه و فنی و مهندسی،رشته کامپیوتر و فیزیک مادر رشته هاست(=تو هر رشته ای جایگاه داره)

بازم نظر خودت و برنامه ای که برای آینده داری
    موفق باشی

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

برو رياضي و از رياضي بيا كارشناسي كام بخون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

در باره موضوع دوم باید بگم یکی توی دانشگاه ما ترم دوم رشته عمران بود که یه برنامه نوشت برای کنترل ماهواره ها و ... و خوب برنامه هم هوشمند بود و .... با اجازتون آمریکا حدود 5 - 6 میلیون دلار برنامه را از آقا خریدن بعد هم مستقیم بورسیه دکترا شد توی آمریکا و رفت .....
    اگه ممکنه توضیحات بیشتری بدین!
    منظورم اینه که اگه اون دانشجوی عمران سایتی حاوی اطلاعات برنامه اش و شرایط و نحوه اخذ بورسیه اش داره،لینکشو بذارین!
    خیلی علاقه مند شدم بیشتر راجع بهش بدونم،یعنی از ترم دوم عمران تا..........دکترا

12. این کاربر از bahareh655 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rf.ariyapoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا خوب موضوعی پیش اومد

من میخواستم بدونم که بازار کامپیوتر خارج از کشور سخت افزارش خوبه با نرم افزارش

من اون طور که شنیدم سخت افزار اگه باشی آینده بهتری تو خارج کشور داری درسته‌؟؟

14. این کاربر از rf.ariyapoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

سلام .
    طبق تحقیقاتی که کردم توی خارج کشور اصلا این بحث مطرح نیست هم برای نرم افزار کار خوب پیدا میشه هم سخت افزار اما طبق آمار سایت درآمدهای آمریکا بیشترین درآمد در این کشور ماله مهندسی نرم افزاره بعد اساتید دانشگاه ....

اون فردی هم که گفتم برای دکترا بورسیه شد : اطلاعاتی از اینکه چیکار میکنه ندارم فقط برای کنفراس اومده بود دانشگاه ما .
    ولی از ترم دوم عمران بورسیه دکترا کامپیوتر (فکر کنم هوش مصنوعی) شد تازه قیمت نرم افزارشم که گفتم .....

اما :درباره درآمد توی خارج از کشور در رشته های مختلف به مجله money و سایت salary.com مراجعه کنید .
    اینم لینک البته ماله سال 2006 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سایت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از mic_makarti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •