سلام
من مي خوام براي يك صفحه html فرم نظر يا ارتباط با ما بزارم به چه طريقي مي تونم اين كار رو بكنم
لطفا راهنماييم كنيد
سلام
من مي خوام براي يك صفحه html فرم نظر يا ارتباط با ما بزارم به چه طريقي مي تونم اين كار رو بكنم
لطفا راهنماييم كنيد
توی این تاپیک ها به جوابت میرسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين ها براي php است اگر ممكن كه يك فرمي درست كنيم كه مثلا هربار فرم رو تو فايل txt ذخيره كنه
يا مثل نظر بلاگفا
Last edited by j a n; 03-09-2008 at 23:39.
بالاخره باید از یه زبون سمت سرور برای این کار استفاده بشه دیگه!
بدون برنامه نویسی که نمیشه!
سلام.
حرف neopersia رو تاييد مي كنم. منظورتون چيه؟ خب اينكارو مي تونيد در ساده ترين حالت با frontpage هم انجام بدين و بعد كدها رو تغيير بدين. دقيقا بگو مشكل چيه؟
ميشه بيشتر راهنماييم كني
من مي خوام براي يك صفحه html فرم ارتباط با ما بزارم كه توي يك صفحه ي ديگه ذخيره كنه و به ميل نفرسته
همين
من هیچ کاره ام
ولی فک نمی کنم با html بشه
فقط با php
در حالت کلی اگر بخواهید که داده ای رو ذخیره و بازیابی کنید حتما باید از یک زبان سمت سرور استفاده کنید !
شما می خواهید که در وبلاکتان یک فرمی داشته باشید که اطلاعات وارد شده را ذخیره کنه .
برای انجام این کار شما باید یک زبان سمت سرور (php - asp و ... ) رو بلد باشید!
بعد شما یک هاست می گیرید ( یا می خرید یا در یک هاست رایگان ثبت نام می کنید )
بعد بسته به هاستی که دارید ( چه زبانی رو پشتیبانی می کنه ) شما فرمتون را ایجاد می کنید و در وبلاک قرار می دهید و زمانی که کاربر دکمه ثبت رو زد اطلاعات به هاستی که دارید فرستاده می شه و در اونجا ذخیره می شه و بعد دوباره وبلاک شما نمایش داده می شه (ریدایرک می کنی )
خوب حالا که شما یک هاست داری و یک زبان سمت سرور رو می دونی چرا داری خودت رو برای وبلاک حلاک می کنی ؟
یک سایت داینامیک می تونی بنویسی که حسابی حال کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)