سلام خدمت دوستان من نرم افزاری می خوام که بتونه گفتار رو به نوشتار تبدیل کنه البته فارسیش رو
سلام خدمت دوستان من نرم افزاری می خوام که بتونه گفتار رو به نوشتار تبدیل کنه البته فارسیش رو
Microsoft Speech Recognition Engine Version 4.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ســــــــــــــــــــرچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو میلیون ها تاپیک دیگه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که هیچ کدوم نتیجه ی درستی ندارن![]()
یعنی اصلا پیدا نمیشه
یه نرم افزار هست به اسم نویسا ولی کرک نشده وگرونم هست
گرون کجا بود ، همش 5000 تومان بیشتر نیست
خودم اطلاعیه اش رو تو یکی از فوشگاههای آنلاین دیدم.
فکر نمی کنم چون من شنیدم 2 ملیونه!
البته نرم افزارهای مشابه ایرانی هم یکی دوتا هستن ولی نویسا کامل و بدون نقصه براحتی هر چی بگی بدون مشکل و غلط مینویسه !!!!!!!!!!!
عزیز همون 2 میلیون درسته و 5000 تومانی نسخه قفل شکستش هست که موقع استفاده اذیت میکنه .![]()
نظرتون در این مورد چیه؟Read Iris 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این که OCR هست ( تبدیل عکس به متن با قابلیت ساپورت فارسی )
لطف کنید این بحث رو خاتمه بدید چون نه ما آدمشیم که بخریم نه زیاد بهش محتاجیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)