تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دانلود مستقيم ياهو مسنجر 7.5

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 دانلود مستقيم ياهو مسنجر 7.5 (حتما ببینید!!!)

سلام.

همونطور كه ميدونيد برنامه ياهو مسنجر نسخه 7.5 را ارائه كرده كه براي دانلود كاربر بايد اول يك فايل 600 كيلوبايتي را دانلود كرده سپس آن را باز كنيد و ياهو مسنجر را دانلود كند (كه خيلي طول ميكشه) و بعد تازه نصبش كند...

اما اگر اين فايل را دانلود كنيد ديگر نيازي به دانلود آن نداريد و در واقع فايل نصب آنرا دانلود كرده ايد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Honradez; 24-12-2005 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان کسی دانلود کرد؟

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    خودت برنامه رو گذاشتي در حالي كه هنوز دانلود نكردي به هر حال حالا فرقش با بقيه اون ورژن ها چيه؟؟
    آخه مي دوني چيه؟تو ايران هر چي امكانات به ياهو مسنجر اضافه كنن بهتر كه نمي شه بدتر هم ميشه مثلا امكان تلفن كردن بهش اضافه كردن كه تو ايران كار نمي ده و مي خواي عكس رو سند كني يا دريافت كني همش قطع مي شه پس اين ورژن ها به درد همون خارجي ها مي خوره به درد ما ايراني هاي تحريم شده نمي خوره ولي ممنون كه زحمت كشيديد

ممنون
    باي

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

دوستان به نظر من از نسخه 6 و یا حتی 5 یاهو مسنجر استفاده کنید.

دلایل زیاد داره ولی کسی که نسخه های جدید یاهو رو با نسخه های قدیمی کمی بررسی کنه چه از لحاظ میزان گرفتن رم
    و چه از لحاظ کارایی متوجه میشه که نسخه های قدیمی از این نسخه هایی که جدیدا میده بیرون خیلی بهتره.

البته ناگفته نمونه که بعضی امکانات به نسخه های جدید اضافه شده که در نسخه های قدیمی وجود نداره . ولی برای کسی که
    از یاهو مسنجر فقط برای گفتگو کردن و یا گفتگوی صوتی استفاده میکنه این امکانات به چه دردی میخوره.

اگر مساله بر روی تماس تلفنی هم باشه که فکر نکنم حالا حالاها بتونه به Skype برسه.هم کیفیتش برای تماس تلفنی بهتره
    هم اینکه کارتهای تلفنی که براش در بازار وجود داره ارزونتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

2

نقل قول نوشته شده توسط valizadeh4
    سلام دوست عزيز
    خودت برنامه رو گذاشتي در حالي كه هنوز دانلود نكردي به هر حال حالا فرقش با بقيه اون ورژن ها چيه؟؟
    آخه مي دوني چيه؟تو ايران هر چي امكانات به ياهو مسنجر اضافه كنن بهتر كه نمي شه بدتر هم ميشه مثلا امكان تلفن كردن بهش اضافه كردن كه تو ايران كار نمي ده و مي خواي عكس رو سند كني يا دريافت كني همش قطع مي شه پس اين ورژن ها به درد همون خارجي ها مي خوره به درد ما ايراني هاي تحريم شده نمي خوره ولي ممنون كه زحمت كشيديد

ممنون
    باي
    دوست عزیز من خیلی با یاهو مسنجر کار نمی کنم.

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    دوستان به نظر من از نسخه 6 و یا حتی 5 یاهو مسنجر استفاده کنید.

دلایل زیاد داره ولی کسی که نسخه های جدید یاهو رو با نسخه های قدیمی کمی بررسی کنه چه از لحاظ میزان گرفتن رم
    و چه از لحاظ کارایی متوجه میشه که نسخه های قدیمی از این نسخه هایی که جدیدا میده بیرون خیلی بهتره.

البته ناگفته نمونه که بعضی امکانات به نسخه های جدید اضافه شده که در نسخه های قدیمی وجود نداره . ولی برای کسی که
    از یاهو مسنجر فقط برای گفتگو کردن و یا گفتگوی صوتی استفاده میکنه این امکانات به چه دردی میخوره.

اگر مساله بر روی تماس تلفنی هم باشه که فکر نکنم حالا حالاها بتونه به Skype برسه.هم کیفیتش برای تماس تلفنی بهتره
    هم اینکه کارتهای تلفنی که براش در بازار وجود داره ارزونتره.
    کرکی جان من دوست دارم بیشتر راجبه skype بدونم اگر یک تاپیک بزنی و یک سری اطلاعات بهمون بدی ممنون میشم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •