تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: بازي زيباي LEGO Indiana Jones

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض بازي زيباي LEGO Indiana Jones

بازي بسيار زيبا به سبک اسباب بازي هاي دوران کودکيتاناگر با بازي حال مي کنيد ، اگر با بازي عشق مي کنيد حتما اين Game زيبا را بازي کنيد .اين بازي از روي فيلم سه گامه ايندياناجوز ساخته شده.شما از ابتداي بازي مي توانيد هر کدام از قسمت هاي را که مايل بوديد انتخاب کنيد ودر دنياي لوگويي بازي کنيداين بازي تشکيل شده از، حل معماها ، از بين بردن دشمن هاي لوگويي و جمع آوري سکه ها البته اين سکه ها تاثير زيلدي در بازي ندارندگرافيک : بازي از نظر گرافيکي خوب است وتمامي چييزهاي که شما در آن مي باينيد از نوع لوگو هستند وبسيار زيبا طراحي شده اند گيم پلي:بازي بسيار روان است اما داراي برخي باگ مي باشد.سيستم مورد نظر اين بازي:LEGO Indiana Jonesminimum system• Windows® XP or Vista• Intel Pentium 4 -1 • 256 mb ram for xp and 512mb ram for vista• vga:128 • 8x or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive• Gamepad and joysticks supported - - - Keyboard, MouseRecommended system• Windows® XP or Vista• Intel Pentium 4 -3 • 512 mb ram for xp and 1mb ram for vista• vga:512 • 8x or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive• Gamepad and joysticks supported - - - Keyboard, Mouse
    Last edited by eimanpaladin; 03-09-2008 at 11:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ها چی میگی بازی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

نه دارم پست ميزنم قاطي كردم شرمنده

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این تاپیک نباید اینچا زده میشد این بازی اومد و منم تمومش کردم رفت پی کارش ......

داره خودمونی میشه alexia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همینقدر میتونم بگم که بازیه بچه گونست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جای تاپیک تو بازی های کامپیوتری.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی جالب و زیبا .
    پست اول رو لطفا تکمیل کن نه نقدی عکسی تریلری هیچ چیزی نذاشتی .به مدیرا پیغام بده ویرایش شده اش رو به بازی های کامپیوتری منتقل کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

این تاپیک نباید اینچا زده میشد این بازی اومد و منم تمومش کردم رفت پی کارش ......
    اقا چه جوری تموم کردی این بازی پر از باگه من مرحله ی 3-3 ر نمی تونم برم چون باگ داره و گیر می کنه بعضی مرحله ها رو که می خوام دوباره بازی کنم باگ داره،هیچ پچی هم واسش هنوز نیومده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ناشر بازی:lucas arts
    درجه سنی:+10(به دلیل نبود خون ریزی و نحوه ی ضربه خوردن خود و اطرافیان در بازی)
    سازنده:travellers tales
    سبک:ماجراجویی لوگوئی!!!
    سیستم:

Jonesminimum system• Windows® XP or Vista• Intel Pentium 4 -1 • 256 mb ram for xp and 512mb ram for vista• vga:128 • 8x or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive• Gamepad and joysticks supported - - - Keyboard, MouseRecommended system• Windows® XP or Vista• Intel Pentium 4 -3 • 512 mb ram for xp and 1mb ram for vista• vga:512 • 8x or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive• Gamepad and joysticks supported - - - Keyboard, Mouse

گرافیک: 10/ 5/8
    بازی کردن با این لوگو ها جذابیت خاصی دارد.برگشتن به حال و هوای کودکی و ... تخریب پذیری بازی زیباست و زمانی که ضربه ای زده می شود دیوار یا هر جسم که ضربه به ان خورده به صورت لوگو لوگو فرو می ریزد که زیباست.(چیزی شبیه lego star wars محصول همین کمپانی.)
    داستان:10/9
    چیزی در حدود فیلم است پس قطعا زیباست.
    گیم پلی:10 /5/8
    بیشتر بر گردش اکتشاف و حل معماهای نسبتا ساده اما جذاب بازی تمرکز دارد که موجب رضایت بیشتر کودکان می گردد.شما توانایی برداشتن اشیا از روی زمین را داری.ایتم هایی مانندمسلسل . بیل اچار نارنجک را از زمین برداشته و به جنگ دشمنانتان بروید.
    قابلیت ها:10 /5/9
    هر بازیکن در این بازی قابلیت خود را دارد.برای مثال زنان (marion.elsa.schneider.ravenwood)همه بلند تر از مردان می پرند ولی از مار و موش و عنکبوت می ترسند و تا مردان انها را دور نکنند تکان نمی خورند.البتهع خود مردان هم می ترسند البته از گونه ای خاص نه همه ی حیوانات..

اطلاعات جامع تر رو امشب یا فردا می ذارم ولی بازی قشنگیه حتما امتحان کنید.

9. این کاربر از Armin 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض بازي من يه جور ديگست و گير كردم

سلام من اين بازي رو دارم ولي شكلو شمايلش واقعيست و اصلا هم بچگونه نيست خيلي هم مراحل سختي داره ...!!!تو يه مرحله يه تانك تو يه جاي باريك ميذاره دنبالت هر كاري كردم نشد فرار كني چيكار كنم رمز داره يا راه حل..؟؟؟ خيلي ممنون ميشم اگه كمكم كنيد اينم عكسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بازی شما اسمش lego indiana jones هست؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •