با سلام.
برای زیرنویس کردن برنامه ای که زنده اجرا میشه می تونید کمک کنید.
من این کار رو قبلا با یولید کردم اما شنیدم کارت هایی هست که این کار رو فنی تر و قوی تر انجام میدن.
آیا نام اونا رو میدونید.
![]()
با سلام.
برای زیرنویس کردن برنامه ای که زنده اجرا میشه می تونید کمک کنید.
من این کار رو قبلا با یولید کردم اما شنیدم کارت هایی هست که این کار رو فنی تر و قوی تر انجام میدن.
آیا نام اونا رو میدونید.
![]()
سلام دوست عزیز
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید .
پست های animeditor مخصوصا ....
البته اسمش رو نگفته فکر کنم ...
سلام
برنامه زنده !!! با روش غیر خطی !! یولید !!!
مسلما برای این کار به یک دستگاه تدوین خطی نیاز خواهید داشت .... البته شما میتونید با رایانه تایپ کنید ولی اون چیزی که متن و نوشته شما رو بر روی فیلم می اندازه قطعا یک میکسر خطی یا قابلیت کروماکی و یا تایتلر خواهد بود...
یه میکسر خطی داریم.
ضمنا بدون میکسر هم میشه این کار رو کرد.
تصویر با کپچر وارد کامپیوتر شده وسپس زیر نویس تهیه شده با یولید روی اون میفته و از گرافیک خارج میشه.![]()
سلام
مسلما نمیتونه حرفه ای باشه .....
برای من توجیه فنی و کاربردی نداره ....
سلام.
بله. حرفه ای نیست اما وقتی در یک هیئت مذهبی در شهرستان و با بودجه محدود و کار برای چند شب باشه این فکر خوبیه.
نه؟![]()
لام
بله دوست عزیز ..... موفق باشی
من کلا متوجه نشدم این زیرنویس رو برای چه کاری میخواهید و چقدر بودجه ذارید ولی یک کارت (سیستم PCI )وجود داره با نام LITCH -Velosity که توی ورژن های قدیمیش هم این امکان Live Clip و صدها امکان و افکت دیگه رو داره... که این Live Clip میتونه هر چیزی نظیر Avi,Gpg,Tif<TargaS... و غیره باشه .
ولی فکر میکنم الان قیمتش از نزدیک 1000000 یک میلیون تومن و یا بیشتر شروع بشه.
من خودم با هاش کار کردم واقعا سیستم روونRavoon و جالبیه... من حدود 3 سال کار کردن با این سیستم یکبار هم ازش باگ ندیدم ... این سیستم اکنون دارای ورژن های HD,Digitalو ... هم شده که بهتره به سایتش :سر بزنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن احساس میکنم که شبکه خبر اخبار زیرنویسش رو با همین سیستم پخش میکنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)