بیایید مهندس شبکه شوید!!
بیایید مهندس شبکه شوید!!
این ور بازار درباره سیسکو حرف می زنیم اگر کسی اطلاعاتی داره بگه در غیر این صورت من آموزش کامل Ccna رو شروع کنم.
با تشکر
اول خوشامد می گم بابت عضو شدن در انجمن
شما شروع کنید علاقه مند هاش به مرور اضافه می شوند
در ابتدا باید از دوستانی که لطف کردن تشکر کنم.
اجازه بدین اول کمی درباره مدارک سیسکو و سیلابس های مدارک اون توضیح بدم بعد شروع خواهیم کرد. در کل مدارک سیسکو چهار مرحله دارد که عبارت اند از : اولین قدم (first-step) -> مقدماتی (مدیریت) -> حرفه ای (مهندسی) -> تخصوصی (دکترا). البته کلمات داخل پرانتز دیدگاه خودم است.
شرکت سیسکو در چند زمینه اصلی شبکه دوره هایی طراحی کرده است که در هر مرحله از آن دوره یک مدرک رسمی و معتبر به دانشجویان خود اعطا می کند. زمینه هایی که گفته شد عبارت اند از:
routing and switching
Design
Network security
Service provider
Storage Networking
Voice
هر کدام از گرایش های بالا دارای مدارکی هستند که در سطح دنیا بسیار معتبر است و می توان گفت دارنده این مدارک البته اگر آن از نظر سیسکو معتبر باشد برای پیدا کردن کار در هر نقطه از جهان و درآمد مشکلی نخواهد داشت. این مورد که مدرک باید معتبر باشد به این موضوع اشاره دارد که برخی از آموزشگاه ها در ایران مدارک جعلی صادر می کنند و دارنده مدرک فکر می کند مدرک بین المللی دارد. من در این جا یک نکته را واضح می گویم که در ایران امکان ندارد بتوانید مدرک معتبر کسب کنید. خود من برای گرفتن مدرک CCNA به دبی رفتم. پس این موضوع روشن شد.
مدرک CCNA یک مدرک مقدماتی از است که در بساری از گرایش ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای اینکه این موضوع کاملا
روشن شود به آدرس زیر از سایت سیسکو مراجعه کنید. در آن صفحه تمامی گرایش ها و جدول مراحل هر گرایش آمده است
این نکته قابل ذکر است که در گرایش Routing and switching که گرایش من هم است سه مدرک وجود دارد. که به ترتیب عبارت اند از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CCNA که مرحله مقدماتی است و منابع آن دو کتاب حدودا 700 صفحه ای می باشد.
CCNP این مدرک در مرحله حرفه ای است و کسانی که می خواهند این مدرک را بگیرند باید مدرک CCNA را داشته باشند. منابع این مدرک چهار کتاب است.
CCIE این مدرک بالاترین مدرک شرکت سیسکو است و تقریبا می توان گفت حرفه ای ترین مدرک کامپیوتری است. کسانی که این مدرک را می خواهند باید دارای مدرک CCNP باشند و برعکس تمامی مدارم IT که به صورت کامپیوتری است امتحان این مدرک حضوری است و در حال حاضر حدودا 5 تا 7 نفر در ایران این مدرک را دارند.
در خصوص گرایش های دیگد در آدرسی که در بالا آمده است اطلاعات کامل تری می توانید پیدا کنید.
در پایان ای متن این نکته قابل توجه است که اگر سوالی در مورد مراکز آموزشی و در کل در مورد آموزش این مدرک سوالی داشتید می توانید آن را در این انجمن بیان کنید اگر بلد باشم جواب می دهم.
در روز های آینده مباحث CCNA را از روی کتاب و به صورت خلاصه بیان خواهم کرد.
ممنون آقای Heliyom
منتظر ادامه هستیم
یه سؤال بفرمایید که برای ccna پیش نیازی نیست؟
network+ رو نمیشه به نوعی پیش نیاز این مدرک محسوب کرد؟
ببینید در مورد پیشنیاز این نکته مورد توجه است که در فصل اول کتاب CCENT / CCNA ICND1 که اوین کتاب از مجموعه دو کتاب منبع CCNA است به این نکته می پردازد که اگر شما برای اولین بار وارد مباحث شبکه شده اید این فصل (فصل اول) را مطالعه کنید در غیر این صورد به فصل دوم مراجعه کنید.
توضیح بالا این نکته را می خواهد روشن کند که فصل اول کتاب دقیقا حکم پیشنیاز را دارد. البته این نکته قابل توجه است که اگر Network+ را خوانده باشید به درک این کتاب و مباحث آن بسیار کمک خواهد کرد.
برای بهتر آموختن این مباحث لطفا کتاب اول را از آدرس زیر دانلود کنید تا بتوان کار را شروع کرد.
هر کدام از دوستان که سوالی در مورد مدارک دیگر در زمینه شبکه دارند می توانند بپرسند. درست که اسم این جا CISCO SYSTEM است اما من در زمینه MCSE و MCSA هم می توانم به دوستان کمک کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*** این نکته را فراموش نکنید که این بخش مخصوص آموزش است.***
سلام
این کتابتون انگلیسیه درسته؟ فارسیش رو ندارید؟یا یه کتاب فارسی هم معرفی کنید اگر میشه!
![]()
این کتاب ها به دلیل اینکه نسخه سال 2008 هستند هنوز ترجمه نشده اند. اما کتاب های دیگری هم نوشته شده که مرجع این مدرک به حساب می آید اما خوب این دو کتاب مال انتشارات شرکت سیسکو است و مشخص است که بهترین منبع به حساب می آید.
برای شرکت در امتحانات سیسکو در دبی باید چگونه اقدام کنیم؟
تشکر//![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)