تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: تفاوت Amd و Intel

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض تفاوت Amd و Intel

دوستان سلام
    می خواستم بدونم کسی در مورد لپ تاپهای با cpu AMD تنجربه ای دارده یا نه.کارکردشون چطوره؟ دوستان سری Dell vostro 1000 به من پیشنهاد دادن.بعضیها میگن از INTEL بهتره بعضیها هم می گن INTEL بهتره و AMD گرم می کنه؟ ولی از لحاظ پرفورمنس AMD بهتره.می خواستم بدونم اگه کسی تجربه کار باهاشون داره راهنماییم کنه.البته من سری Dell می خوام باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

این که intel بهتره یا AMD باید داخل بنچ مارک ها ببینی ... مسلما اینتل قوی تر و گرانتر هست ... اما من میگم :

AMD turion X2 1.9GHZ- 1 MB l2 cache = intel core2 dou T7250 - 2GHZ - 2 MB L2 cache

خوب برای کارهای بازی ، معمولی ، اینترنت و تماشای فیلم و موسیقی و حتی کارهای نیمه سنگین محاسباتی فرقی بین این دو نیست ... اما اگر برای بارنامه نویسی و کارهای حرفه ای و کنترل شبکه میخواهید فقط روی اینتل فکر کنید چون AMD کم میاره

سرعت مولتی تاسک و پردازش AMD بهتر و لی اینتل در محاسبات و اجرای پروسه ها قوی تر هست (باس AMD بیستر از اینتل هست پس سرعت و ورودی و خروجی اش بالاتره)

حرارت تولیدی AMD هم بیشتره که باتری بیشتری مصرف میکنه پس این نکته رو مد نظر داشته باش

و دلیل بعدی انتخاب AMD اینه که قیمت لپ تاپت میاد پایین

3. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

registere عزيز:

يكي كه hp بخواد بگيره با intel همه ميگن حرارت توليديش زياده ! بعد اگه حرارت AMD بياد روش به نظرت مشكل ساز نميشه؟

به نظرت AMD جواب گوي Catia هست ؟

Last edited by dma; 02-09-2008 at 23:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من فرق زیادی ندیدم بین لپ لپ خودم با اونی که اینتله ... توی بازی یه مقدار گرمتر میشه که مشکلی نیست اصلا

آره من خودم 2.4 turion X2 دارم رندر سنگین انجام میدم و با سالید 2008 و انسیس 11 هم راحت کار میکنم بدون هیچ تاخیری

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماییتون.من 2 مدل لپ تاپ دل دیدم که مناسب من بود یکیش vostro 1000 با cpu AMD و vostro 1310 با cpu intel ولی نمیدونم از لحاظ کارایی و پرفورمنس کدوم بهتره؟ من می خوام تو کارای شبکه ازش استفاده کنم.می خوام بدونم کدامش بازدهی بهتری داره.به نظر خودم 1000 از این نظر بهتره ولی در عوض 1310 از لحاظ وزن و اندازه مناسبتره.اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون می شم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

شبکه و مدیریت نت ورک فقط اینتل ... دقت کرده باشید هیچ سروری سی پی یو AMD نداره و همه اینتل هستند چون بار شدید SPU load رو راحت تحمل می کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی میدونه amd و اینتل ساخت کجا هستند؟
    من شنیدم تکنولوژی اینتل برای اسرائیل هست
    ولی تکنولوژی Amd آمریکا
    حالا نمی دونم ساخت کجا هستند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

این که intel بهتره یا AMD باید داخل بنچ مارک ها ببینی ... مسلما اینتل قوی تر و گرانتر هست ... اما من میگم :

AMD turion X2 1.9GHZ- 1 MB l2 cache = intel core2 dou T7250 - 2GHZ - 2 MB L2 cache
    100 درصد رد ميشه
    اگه جدول مقايسه سي پي يو ها تو سايت نوتبوك چك رو ببينيد .... مي فهميد كه turion X2 1.9GHZ خيلي از core 2 duo t7250 ضعيفتره و تازه در حد pentium dual core 2370 هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

کسی میدونه amd و اینتل ساخت کجا هستند؟
    من شنیدم تکنولوژی اینتل برای اسرائیل هست
    ولی تکنولوژی Amd آمریکا
    حالا نمی دونم ساخت کجا هستند

amd و intel هر دو ساخت آمريكا هستن ... اينطور كه من فهميدم تو كشورهاي ديگه هم كارخونه دارن ... مثلاً اينتل تو اسرائيل هم كارخونه داره و اي ام دي اگه اشتباه نكتم تو مالزي و چين و آلمان

راستي اين بحثها مال انجمن سخت افزاره ها نه لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اینتل و Amd هر دو سرمایه دارهایشان یهودی و اسرائیلی هستند اما چون سهام کارخانه متعلق به چند کشوره و چند جا کارخانه و موسسه تحقیقاتی داره ، مشکلی برای فروش و بازاریابی ندارند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •