تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا شما با پخش مجدد سريالهاي قدريمي موافقيد؟

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

15 55.56%
  • خير

12 44.44%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: نظر شما درباره پخش مجدد سريالهاي قديمي از تلويزيون چيست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند وقتي هست كه شبكه سه سيما سريالهاي قديمي را پخش مي‌كند و در حال حاضر هم مجموعه همسايه‌ها هر روز نمايش داده مي‌شود.

به نظر من سريالهاي ايراني به جز تعداد معدودي (مثل پس از باران) قابليت نمايش دوباره رو ندارند و هر چند در سري اول پخش، علاقه‌مندان زيادي را جذب كرده باشند، در دفعات بعد همين علاقه مندان هم رغبت زيادي به ديدن اين سريالها ندارند.

البته اين موضوع در سريالهاي طنز بيشتر ديده مي‌شود و مثال بارزش سريال زير آسمان شهر بود كه چند سال پيش پخش مجدد آن به دليل عدم استقبال مخاطبان نيمه كاره رها شد.

منظور من سريالهاي ايراني است. (خصوصاً اينهايي كه جديداً پخش مي‌شوند. مثل ريحانه، جايزه بزرگ، همسايه‌ها و ......)

دوستان عزيز لطفاً نظر خودشون رو در اين رابطه بيان كنند تا به يك جمع بندي كلي برسيم.

Last edited by Brave Hearts; 31-08-2008 at 18:34.

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من كار جالبيه چون ادم تفاوت ها رو طي چند سال ميبينه ، مثلا همين روزگار جواني ..... زمان خودش خيلي مخاطب داشت ولي حالا كه دوباره پخش شد ديديم كه چقدر ضعف بازي و داستان و .... داشت . ......... البته به نظر من بايد در ساعت كم مخاطب پخش بشند

3. این کاربر از bewitch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من كار جالبيه چون ادم تفاوت ها رو طي چند سال ميبينه ، مثلا همين روزگار جواني ..... زمان خودش خيلي مخاطب داشت ولي حالا كه دوباره پخش شد ديديم كه چقدر ضعف بازي و داستان و .... داشت . ......... البته به نظر من بايد در ساعت كم مخاطب پخش بشند
    خوب به جاي گذاشتن اين سريالها چه چيزهاي جالبتر، بهتر و جديدتري كه نميشه پخش كرد!
    پخش آنها در ساعات كم مخاطب كاملاً تأييد ميشود. اينها رو دوباره در يك زمان نامناسب پخش مي‌كنند و بعد مي‌گن فشردگي برنامه‌ها زياده و ما نمي‌تونيم تاجر پوسان رو در زمان بهتري پخش كنيم!

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با این قسمت که تو ساعات کم مخاطب پخش بشن قوف العاده موافقم
    +
    یه توجهی به زمان پخش اولیه سریال بکنن
    بعضی از فیلمها و سریال ها چند ماه بعد از اتمامشون دوباره تکرار میشن
    خب این چه معنی ای میتونه داشته باشه ؟ (به جز پر کردن وقت برنامه ها البته !!!)

【ツ】

6. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستاني كه با پخش مجدد اين سريالها موافقند اينها رو دنبال مي‌كنند؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که موافق نیستم!
    ادم که یک سریال را صدبار نمی بینه اون هم سریالهای ایرانی را!
    حتی حیف هست تو ساعتهای کم مخاطب پخش کنند.
    این شبکه اصفهان که پدر ما را در اورده تمام وقتش را گذاشته روی پخش سریالهای چند سال اخیر شبکه های سراسری ساعت 6 یانگوم پخش میکنه و ساعت 10 خواب وبیدار!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من خودم سريال همسايه‌ها رو اون موقعي كه پخش مي‌شد دنبال نمي‌كردم.
    الآن كه بعضي از قسمتهاشو مي‌بينم واقعاً كركر خنده است. اين سريال مال 8 سال پيشه و طوري ساخته شده كه نميشه اون رو الآن پخش كنند و مخاطب جديد جذبش بشه.
    داستان، بازي بازيگران، كارگرداني و ... اين فيلم واقعاً مسخره است. (نظر شخصي بنده است)
    به عنوان مثال بازي امين حيايي يا محمدرضا شريفي‌نيا رو با فيلمهايي كه جديداً بازي مي‌كنند مقايسه كنيد.

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

13

به شرطي كه وقت خوبي براش انتخاب كنند.

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستاني كه با پخش مجدد اين سريالها موافقند اينها رو دنبال مي‌كنند؟
    بعضي قسمتاش رو كه دوست دارم دوباره ببينم

من که موافق نیستم!
    ادم که یک سریال را صدبار نمی بینه اون هم سریالهای ایرانی را!
    حتی حیف هست تو ساعتهای کم مخاطب پخش کنند.
    این شبکه اصفهان که پدر ما را در اورده تمام وقتش را گذاشته روی پخش سریالهای چند سال اخیر شبکه های سراسری ساعت 6 یانگوم پخش میکنه و ساعت 10 خواب وبیدار!!!
    البته اين نكته مهمي هست ...... هر كس يه سليقه و عادتي داره ...... مثلا خود من اگه يه فيلم تكراري رو با يه فيلمي كه نديدم رو بذارن جلوم بگن كدومو الان ميخواي ببيني ؟؟؟؟ ميگم : تكراريه ..... ولي يكي ديگه پيدا ميشه كه تكرار رو نميپسنده

من خودم سريال همسايه‌ها رو اون موقعي كه پخش مي‌شد دنبال نمي‌كردم.
    الآن كه بعضي از قسمتهاشو مي‌بينم واقعاً كركر خنده است. اين سريال مال 8 سال پيشه و طوري ساخته شده كه نميشه اون رو الآن پخش كنند و مخاطب جديد جذبش بشه.
    داستان، بازي بازيگران، كارگرداني و ... اين فيلم واقعاً مسخره است. (نظر شخصي بنده است)
    به عنوان مثال بازي امين حيايي يا محمدرضا شريفي‌نيا رو با فيلمهايي كه جديداً بازي مي‌كنند مقايسه كنيد.
    همين تفاوت هاست كه جالبه ..... مثلا نوع لباس پوشيدناشون ..... چهره هاشون ..... و بازيگريشون رو ميبيني كه قبلنا خيلي ضايع بوده .................

از يه طرف هم چيز خوبي نيست چون مثلا مردم از يه سريال خيلي خوششون ميومده و هميشه يه خاطره خوب از اون دارند ...... حالا ميان دوباره اين سريالو پخش ميكنن ...... صد در صد تو اين مدت سليقه مردم عوض شده و وقتي دوباره اون سريال رو ميبينن ديگه اون خاطره خوبشون از بين ميره و فكر ميكنن چه فيلم مسخره اي بود ......... فرض كنيد تلويزيون دوباره توي يه ساعت معمولي كه مخاطب كم نيست بياد اوشين يا هانيكو و .... رو بذاره ................ بازم مثل اون موقع اين سريال ها مخاطب جذب ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدن بعضی از قسمتاش خالی از لطف نیست،بعضی تیکه هایی که هنوزم آدم رو به خنده وادار میکنه

در ضمن سریال همسایه ها 8سال پیش پخش نمیشد،حدود 1سالو خورده ای اشتباه دارید تو مدت

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •