سلام بر عزيزان مهربان
آموزشي ساده : ساخت يك پرچم سه بعدي ( نما ) .
سلام بر عزيزان مهربان
آموزشي ساده : ساخت يك پرچم سه بعدي ( نما ) .
دوستان سلام
عزيزان دل اگه دوست دارين اين انجمن فعال باشه لطفا همكاري كنين .
من خودم تنها تو اين زير مجموعه ( فتوشاپ ) پست بدم ؟؟؟ خوب اين كه نشد من وقت بزارم و آموزش رو آماده كنم و بزارم بعد نتيجه كارم رو نبينم .
اينقدر وقت آزاد دارين خوب بشينين رو آموزشها كار كنين و نمونه كارهاتونو بزارين .![]()
![]()
( نه اين آموزش. منظورم كليه آموزشهاي است كه تو بخش فتوشاپ گذاشته ميشه )
منتظرم
قربان شما : شاهين كينگ
نوشته شده توسط Shahin king
شاهین جان راست میگه وقتی آدم از طرف دیگران رغبت نبینه دلسرد میشه
شاهين جان دستت درد نكنه !
----
ميگم دلت خوشه ها ! حالا خوبه براي پست هاي شما يه نظر ميدن تاپيك منو چي ميگي كرل يه نظرم نميدن ! روحيه رو حال ميكني هنوز دارم ادامه ميدم !
سلام
من كه موجهم.شما اموزشها رو همينجا بزار من قربونت هم ميرم.ولي متاسفانه نميتونم صبر كنم كه 700-800 نيلو بايت دانلود بشه بعد فايل رو باز كنم ببينيم يه چيز سادست با يك اسم پيچيده.شما حتي از گذاشتن تصوير نهايي اموزش هم خودداري ميكني و بعد انتظار داري كه همه بيان نمونه كار بدن.
در مورد اينكه هم كسي به اينجا نمي اد با شما و مسولين سايت حرف زدم و خودتون هم ميدونيد!!!!
سلام علیکمسلام
من كه موجهم.شما اموزشها رو همينجا بزار من قربونت هم ميرم.ولي متاسفانه نميتونم صبر كنم كه 700-800 نيلو بايت دانلود بشه بعد فايل رو باز كنم ببينيم يه چيز سادست با يك اسم پيچيده.شما حتي از گذاشتن تصوير نهايي اموزش هم خودداري ميكني و بعد انتظار داري كه همه بيان نمونه كار بدن.
در مورد اينكه هم كسي به اينجا نمي اد با شما و مسولين سايت حرف زدم و خودتون هم ميدونيد!!!!
و رحمه ا...سلام علیکم
چه خبر برادر؟؟؟!!!!
شاهین جان ممنون, برای افراد تازه کاری مثل من آموزش جالبی بود !
اما دوست خوبم الفین دی هم راست میگن, حد اقل یک عکس از کار بگذارید بد نمیشه !
به هر حال من یدونه درست کردم از همون عکسی که توی امضام هست!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)