سلام عزيزان
من كارداني كامپوتر دارم
ميخوام برم فرانسه دكتري كامپيوتر بگيرم
از دوستان كسي ميتونه كمكمك كنه كه تقريبا چقدر وقت ميبره و چقدر هزينه داره
كارت پايان خدمت ميخواد يا نه و ...
خيلي واجبه
ممنون و متشكر از شما![]()
سلام عزيزان
من كارداني كامپوتر دارم
ميخوام برم فرانسه دكتري كامپيوتر بگيرم
از دوستان كسي ميتونه كمكمك كنه كه تقريبا چقدر وقت ميبره و چقدر هزينه داره
كارت پايان خدمت ميخواد يا نه و ...
خيلي واجبه
ممنون و متشكر از شما![]()
یعنی شما سربازین ؟؟؟
باید سربازیتو درست کنی اول بعد بری
حدودا اگه سربازی مشکلی نباشه با مدتی که اونجا طول میکشه بری دانشگاه میشه 2 سال ... اگه زبان اینا بلد باشی کم تر...
هزینش هم 4.5 هزار یورو
امین!!!
یک وبلاگ هست که خیلی وقته فعالیت میکنه مطالب خوبی داره و به سوالها هم جواب میده
آدرس جدید:آدرس قبلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کسی نرفته
یکی میگه خوبه یکی میگه بده
موندم چی کار کنم
راهنمایی کنین بابا
تمام جزئیات فرانسه رو از اون وبلاگی که نوشتم بخون
ببین چقدر خرج داره
ببین همتت چقدره و چقدر حاضری برای رسیدن به هدفت تلاش کنی
اینجوری میفهمی بری یا نری
من میتونستم خارج از کشور تحصیل کنم ( AUB) اما دیدم اینکاره نیستم!
حالا چرا فرانسه ؟
نکته ی اول ( بسیار مهم ) : شما زبان تحصیلی تون فرانسوی بوده ؟ اگر نه بیخیال بشید چون فرانسه مثل انگلیسی نیست که شش ماهه راه بیفتید .
نکته ی دوم : فرانسوی ها مثل انگلیسی زبان ها خونگرم و مهمان پذیر نیستند . با مهاجرین خیلی مشکل دارند و شما هم به هر حال خارجی هستید .( یک نموره بد اخلاقی دارند )
نکته ی سوم : دقیقا به دلیل مورد اول و همچنین به دلیل بحران اقتصادی پیدا کردن کار در فرانسه برایتان خیلی دشوار خواهد بود ( مگر این که جیب عالی حسابی متعالی باشد ). البته من آمار خیلی وقت پیش را داشتم که در هفته حدودا 16 ساعت اجازه کار داشتند
نکته ی چهارم : تمام فارغ التحصیل های فرانسه که من با آنها برخورد داشتم متفق القول می گفتند که اگر این همه زحمت را در آلمان یا کشورهای انگلیسی زبان کشیده بودند نتایج خیلی بهتری به دست می آوردند .
نکته ی پنجم : فرانسه کشور گرانی است و از ایتالیا و آلمان هزینه ها بالاتر است .
یک سئوال : از کدام دانشگاه پذیرش گرفته اید ؟
Ceramic جان .... فکر نکنم اینقدر هم که گفتی وضع بد باشه....چون چند تا از اقوام من اونجا مشغول تحصیلند و خیلی راضی بودند و من خودمم یک نیمچه سفری پاریس رفتم وضع مردم اینطوری که گفتی نیست چون مردمش از جاهای مختلف هستن و همه جور آدمی توش پیدا میشه و دیگه اینکه زبان فرانسه ممکنه از انگلیسی یه کم سخت تر باشه ولی از آلمانی و ایتالیایی در سطح بالاتری قرار داره.
و مهم ترین نکته این که تحصیل توی دانشگاه های فرانسه رایگانه در حالی که تو اکثر کشورهای معتبر تحصیل رایگان نیست و حتی خیلی هم هزینه بره ...البته اخیرا صحبتهایی مبنی بر شهریه گرفتن توی دانشگاه های فرانسه مطرح شده که فعلا به نتیجه نرسیده.
حالا اگه دوستان اطلاعات بیشتری خواستن در خدمتیم......یاعلی
Last edited by hamed2005; 25-09-2008 at 01:16.
سلام دوستان
والا منم از بچه ها شنیدم که خوبه ولی میگن مالزی بهتره
میدونین چیه ؟
من نمیخوام اونجا بمونم . الان کاردانی دارم و میخوام برم یه کشوری که مدرک معتبر بین المللی بدن که اینجا هم قبول داشته باشن
بعد بیام اینجا تو دانشگاه های تهران تدریس کنم به عنوان یه استاد نمونه . مثلا فردوسی یا شریف به عنوان بهترین استادها
هدفم اینه .
گفتم مدرک اونا که معتبر تر از اینجاس , انگلیسی هم که یا میگیرم به همین بهانه , و شنیده بودم از کاردانی تا دکتری اونجا 3 سال وقت میبره ولی اینجا اگه بمونم 6 سال طول میکشه
حالا راهنماییم کنین .
ضمنا گفتین خدمت باید رفته باشم ولی نرفتم , نمیشه یه جوری بدون خدمت برم ؟ برا درس میخوام برم دیگه .
ممنون از لطف همتون .
اقا دیگه دستتت درد نکه فرانسه رو با مالزی مقایسه کردی!!!!!!؟؟؟؟؟فرانسه یک کشور با اون عظمت با اون دانشگاه های خوب حالا شما میای.....
مالزی هم کم کشوری نیست کسی رو داشتیم که رفته بود مالزی ولی کلا برای تحصیل دانشگاههای کشور هند معروفه و خیلی سخت گیرند و یه پا مخ میدن بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)