تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: سریال مامور بدرقه

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سریال مامور بدرقه

سريالي طنز با رويکردي اخلاقي و معنوي است

"اسماعيل عفيفه " تهيه کننده سريال "مامور بدرقه"، گفت: سريال طنز "مامور بدرقه " با رويکردي اخلاقي و معنوي در شب هاي ماه مبارک رمضان از شبکه تهران پخش خواهد شد.

اين تهيه کننده سريال را حامل پيام هاي اخلاقي دانست که در عين سادگي به مسايل معنوي نيز مي پردازد.

وي در اين گفتگو تصريح کرد تاکنون بيش از 60 درصد از کل کار ضبط شده است که کار تدوين همزمان آن نيز در حال انجام است.

عفيفه، که در مقام تهيه کننده، آخرين بار مجموعه تلويزيوني «ميوه ممنوعه» به کارگرداني «حسن فتحي» را در ماه رمضان سال گذشته از شبکه دوم سيما به روي آنتن فرستاد در اين گفتگو اذعان داشت: نکته شاخص مجموعه تلويزيوني "مامور بدرقه" قصه جذاب و ساده آن است که در کنار شخصيت هاي دوست داشتني کاري مفرح و به دور از لودگي را خلق کرده است.

وي در پاسخ به اين سئوال که به نظر شما براي شب هاي ماه مبارک رمضان مجموعه هاي طنز مناسب تر است يا درام، گفت: هر کدام از اين دو نوع کار براي مجموعه هاي تلويزيوني، مختصات خود را دارند که بر اساس کارکردهايشان اهداف خاصي را دنبال مي کنند. اما آنچه مهم است اين است که به نظر مي رسد مخاطبان ،هر دو نوع را در کنار هم مي پسندند. امسال هم در شب هاي ماه مبارک دو سريال طنز و دو سريال درام پخش مي شود.

عفيفه در پاسخ به اين سئوال که تجربه چند سال کار تلويزيوني براي ماه رمضان چه دستاوردي براي شما داشته است، گفت: ياد گرفته ايم که در مدت زمان کوتاهي مجموعه هاي تلويزيوني را آماده پخش کنيم که البته کار پسنديده اي نيست.

وي ادامه داد: اميدواريم سال هاي آينده بتوانيم با کمک مديران شبکه ها، با برنامه ريزي بيشتري اقدام کنيم.

اين درحالي است که سال هاي گذشته نيز مديران شبکه ها در خصوص برنامه ريزي دقيق تر براي سريال هاي ماه مبارک رمضان قول مساعد داده بودند.

اسماعيل عفيفه ابراز اميدواري کرد که امسال مردم پس از افطار سريال هاي خوبي ببينند و سريال «مامور بدرقه» هم بتواند در بين اين سريال ها جايگاه خوبي پيدا کند.

مجموعه تلويزيوني «مامور بدرقه» به کارگرداني «سعيد سلطاني» که در 27 قسمت 35دقيقه‌اي در ايام ماه مبارک رمضان از شبکه تهران پخش مي شود داستان يک مامور نيروي انتظامي به نام "آصف برقچي" است که در شرف بازنشستگي، مامور مي‌شود مجرمي را تحويل بدهد، اما مجرم فرار مي‌کند و اين تعقيب و گريزها، با مضمون طنز در اين سريال به نمايش در مي آيد.

در اين مجموعه تلويزيوني بازيگراني چون سيروس گرجستاني، جواد رضويان، مهرانه مهين ترابي، بهاره رهنما، زهره مجابي، کيانوش گرامي و ... ايفاي نقش مي‌کنند.

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ولي جواد رضويان جاش تو اين سريال نيست

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

من که میگم فیلم قشنگیه. رضویان هرکجا که باشه کار خودش را میکنه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر سریال بدی نیست.
    نمیدونم چرا امسال به قشر زحمت کش معتادان گیر دادند.

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر سریال بدی نیست.
    نمیدونم چرا امسال به قشر زحمت کش معتادان گیر دادند.

زيادي خوششون اومده

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بدک نبود واسه اولین شب...

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض انصاري: استفاده از ملودي‌هاي قديمي در «مأمور بدرقه» نظر شخصي من نيست

آهنگساز «مأمور بدرقه» از ساخت موسيقي اين مجموعه با نظر دست‌اندركاران سريال خبر داد و گفت: استفاده از ملودي‌هاي قديمي در تيتراژ سريال «مأمور بدرقه» نظر شخصي من نيست.

«سعيد انصاري» آهنگساز سريال «مأمور بدرقه» اظهار داشت: موسيقي متن اين مجموعه تلويزيوني بر اساس نظرات جمعي و مشورتي من، كارگردان و تهيه‌كننده ساخته مي‌شود.

وي درباره ملودي‌هاي قديمي به‌كار رفته در موسيقي اين مجموعه تلويزيوني، گفت: تنها ملودي‌هاي تيتراژ اول سريال از ملودي‌هاي قديمي و آشنا استفاده شده و در داخل قسمت‌هاي مختلف سريال، هيچ ملودي قديمي به كار نرفته است و طراحي بر اين اساس بود كه در اين بخش‌ها از موسيقي ارژينال استفاده شود.
    وي تصريح كرد: در كل، ساخت موسيقي اين سريال به شكل يك كار گروهي انجام مي‌شود و من با نظر گروه اين كار را انجام مي‌دهم.

اين آهنگساز سينما و تلويزيون، درباره ساير فعاليت‌هايش گفت: همچنان مشغول ساخت موسيقي سريال «مأمور بدرقه» هستم و در اين مدت فرصت انجام كار ديگري نداشته‌ام.

داره خودمونی میشه yar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

به نظر سریال قشنگی میاد
    بازیگراش خوب و راحت بازی می کنن حتی بعضی وقتها اعصاب آدم خورد میشه که نشون میده احساس رو خوب منتقل می کنن !
    مثلاً دیروز وقتی که استوار می خواست دستبند رو به دست رضویان بزنه و سربازه اومد داد زد من می خواستم بزنم تو گوشش !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سريال باحاليه. ارزشش رو داشت تا كشوري پخش بشه.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سریال متوسطی هست فقط برای تلف کردن وقت خوبه...

سريال باحاليه. ارزشش رو داشت تا كشوري پخش بشه.
    فکر میکنم در تمام کشور به طور همزمان از طریقه شبکه استانی پخش بشه اصفهان که پخش میکنه...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •