تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: یه مشکل اساسی در خواندن cd-dvd مشکل از مادر بورده یا cd rom ؟

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض یه مشکل اساسی در خواندن cd-dvd مشکل از مادر بورده یا cd rom ؟

با سلام به خدمت همه دوستان :
    امروز رو سیستم دوستم که خودم جمعش کردم یه مشکل عجیب برخوردم اول که یه بازی رو از رو سی دی نصب کردم ولی بازی دوم رو که خواستم نصب کنم موقع نصب تو وسط کار گیر میکنه ومیمونه و به هیچ وجه نمیره مجبور میشم کل سی دی رو کپی کنم تو هارد بعدش نصب کنم البته این باز یرو دو سی دی هستش و نصب از روی سی دی دوم مشکلی نداره.
    حالا که نصب به این روش تمومش میشه میگه AGP رو سیستم شما anable نیست و میام که بازی رو اجرا کنم میگه سی دی بازی وارد نشده در حای که سی دی داخله و اصلا فکر نکنم این بازی برا اجرا به سی دی نیاز داشته باشه چون قبل بازی کزدم من اینو Max pyne2 اسمشه.

در ضمن یه بازی دیگه هستش که اونو وارد میکنم اصلا اونو خالی نشون میده و هیچی تو سی دی نیست این علتش چیه ؟

ممنون میشم جواب بدین

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

امروز رو سیستم دوستم که خودم جمعش کردم یه مشکل عجیب برخوردم اول که یه بازی رو از رو سی دی نصب کردم ولی بازی دوم رو که خواستم نصب کنم موقع نصب تو وسط کار گیر میکنه ومیمونه و به هیچ وجه نمیره مجبور میشم کل سی دی رو کپی کنم تو هارد بعدش نصب کنم البته این باز یرو دو سی دی هستش و نصب از روی سی دی دوم مشکلی نداره.
    حالا که نصب به این روش تمومش میشه میگه AGP رو سیستم شما anable نیست و میام که بازی رو اجرا کنم میگه سی دی بازی وارد نشده در حای که سی دی داخله و اصلا فکر نکنم این بازی برا اجرا به سی دی نیاز داشته باشه چون قبل بازی کزدم من اینو Max pyne2 اسمشه.

در ضمن یه بازی دیگه هستش که اونو وارد میکنم اصلا اونو خالی نشون میده و هیچی تو سی دی نیست این علتش چیه ؟

ممنون میشم جواب بدین
    مشخصات كامل سيستم و نوع درايوتون رو بگين لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

ممنون میشم جواب بدین

لنز سیدی شما ضیف هستش بعضی از سیستم هایی که خودم بر میخورم یا نمیخونه یا محتوی رو خالی نشون میده .
    سیدی رایترتون چی هستش؟

یک دور لود دیفالت کن ببین باز همین مشکلو داری.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم از شما ولی تازه خریدیم teak هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن یادم رفت لو دیفالت هم کردم ولی نشد
    حالا
    AGP چجوری باید enable کنم چیه این؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

در ضمن یادم رفت لو دیفالت هم کردم ولی نشد
    حالا
    AGP چجوری باید enable کنم چیه این؟
    احتمالا مشكل از خود درايو شما باشه با يه درايو ديگه چكش كن
    برا اون مشكل ديگت هم رو يه سيستم ديگه بازي نصب كن ببين بازم مشكل داره يا نه؟
    بعد مدل مادربورد و گرافيكت رو دقيق بگو

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم
    من این سی رام رو بردم رو یه سیستم دیگه ولی بدون مشکل تا آخر نصب شد و گیر هم نکرد .
    حالا میگین مشکل کجاست ؟
    گرافیک رو هم نصب کردم آنبرده مادر بوردم Biostar ؟اینagp رو چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ممنونم
    من این سی رام رو بردم رو یه سیستم دیگه ولی بدون مشکل تا آخر نصب شد و گیر هم نکرد .
    حالا میگین مشکل کجاست ؟
    گرافیک رو هم نصب کردم آنبرده مادر بوردم Biostar ؟اینagp رو چی کار کنم؟
    علت نخوندن میتونه سخت افزاری باشه
    یعنی اینکه به علت مشکل در رم سیستم نتونه اطلاعات رو درست بارگذاری کنه
    مدل دقیق مادربوردتو میتونی بگی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •