تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: مقایسه عکس" n95.k850.g800.Nikon Coolpix S1 "

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مقایسه عکس" n95.k850.g800.Nikon Coolpix S1 "

عکس چهره:

اگه ملاک رو عکس دوربین دیجیتال بگیریم.اتاق از یه لامپ نور زرد داره نور میگیره که فضا زرد رنگ شده و این رو نباید به حساب نویز گذاشت

با این حساب به نظرم تو این عکس

اول:ان95 هست که زردی رنگ لامپ رو نشون میده

دوم:کا850 کمی فضا رو روشن کرده اما باز رنگ صورت این خانم کمی زرد میزنه و نشون از لامپ زرد اتاق داره

سوم:جی800 که کامل فضای اتاق و رنگ خانم رو سفید نشون داده

برنده:ان95
    بازنده:جی800

=====
    عکس برگهای ریخته از درخت:
    عکس دوربین دیجیتال رنگ برگها رو تقریبا زرد نشون میده

تو مقایسه من واقعا نمیدونم بگم کدوم بهتره یا کدوم بد تره.!!هر کدوم رنگ برگها رو همون جور که دوست داشتن نشون دادن!!
    n95

g800

k850:

فقط چیزی که میشه گفت عکس ان95 عکسش حالت ابرنگی داره و رنگهاهمه خوشگلن!با اینکه مصنوعی تر از بقیه به نظر میاد اما فضا و رنگها رو خوشگل ابرنگی کرده!ادم خوشش میاد!
    برنده:----
    بازنده:ان95

======

عکس تابلو و اسمون
    این عکس 2 وجه داره یکی رنگ اسمونه یکی هم جزییات تصویر
    رنگ اسمون:
    بر اساس عکس دوربین دیجیتال.اسمون رنگ ابی خوشگلی نداره و انگار کمی الوده هست.با این حساب عکس اسمون ان95 که اسمون رو خیلی ابی و پاک و زیبا نشون میده به نظرم بد ترینه
    اینکه کدوم جی800 و کا850 اسمون رو نشون میدن.من نتونستم نظری بدم
    nikon:

n95:

g800

k850:

برنده:-----
    بازنده:ان95

در مورد جزییات تصویر
    من توی رزولوشن واقعی روی 2 تا خط خوردگی روی تابلو زوم کردم
    بعد از دوربین دیجیتال جی800 بهتر از بقیه اون خط خوردگی رو نشون میده
    اما کا850 و ان95 توی این بخش کم میارن.اما ان95 از بقیه ضعیف تره و تقریبا اصلا اون خط خوردگی رو محو کرده!!
    تو این قسمت:
    برنده جی800
    بازنده:
    ان95

========
    یک عکس از داخل اتاق:
    خوب به نظرم بازنده واقعی این تصویر دوربین دیجیتال هست

با وجود اینکه وضوح جالبی داره اما عکس رو خیلی تاریک گرفته.یه کمی مشکوک هست این عکس.شاید زمان گرفتن عکس با سایر عکسها متفاوت بوده و کمی دیر تر گرفته شده
    پس اگه از تاریکی دوربین nikon بگذریم.میرسیم به جزییات تصویر
    هر 3 مدل روشنایی خوبی از اتاق رو دارن به نمایش میگذارن.با این اوصاف ان95 باز هم عکسش خوشگل تره!!
    اما در رزولوشن واقعی عکسهای جی 800 و کا850 کمی مات هستند.نه زیاد اما با دقت میشه پی به این ماتی برد
    اما یه چیزی که من رو جذب میکنه.جزییات تصویر کا850 هست.بالای گلدان.خیلی عالی خطوط نور رو نشون میده.کاری که هیچ کدوم از مدلهای دیگه عکسشون نتونسته این کار رو انجام بده
    خوب هر کدوم از عکسها چون نقاط ضعف و قوتی دارن من نتونستم برنده ایی مشخص کنم
    n95:

g800:

k850:

وضوح و روشنایی:ان95
    جزییات تصویر:کا850
    اما بازنده مشخصه.هم مات و هم جزییات تصویر کمتر:جی800

=======
    عکس در شب
    برنده ی بی چون و چرای این تصاویر nikon هست و 3 مدل گوشی اصلا در مقابل این عکسش هیچ حرفی برای گفتن ندارند.عکس ذوربین دیجیتال کاملا روشنه.اما عسکهای 3 گوشی مذکور کاملا تاریکه

بازنده مشخصه اما در مورد برنده
    عکسهای حی800 و کا850 هر دو خوب هستن.تو عکس کا850 هم به خوبی حتی خطوط روی جاده مشخصه.از نظر روشنایی هم جی800 عالی کار کرده و عکسش از کا850 روشن تره.من میخواستم بگن برنده جی800 هست.اما وقتی 2 عکس رو مقایسه کردم.دیدم با وجودروشنایی کمتر عکس کا850.این عکس طبیعی تره.چطور بگم.عکسجی800 کمی رنگ کل عکس از مشکلی مایل شده به سبز تیره که از زیبایی عکس کاملا کم کرده
    و مطمئنا اگه عکستون در شب اینجوری باشه.با دکمه ی دل سریع پاکش میکنید
    n95:

g800:

k850:

در هر صورت هر دوی جی800 و کا850 لایق عنوان یک عکس خوب در شب هستن
    بازنده:
    ان95

کلا عکس رو سیاه کرده و چیز زیادی توش معلوم نیست.با زحمت میشه فهمید یه ماشینی توش هست!
    =========
    عکس در اتاق از سالن بیلیارد
    nikon

توی این تصویر یه چیزی خیلی جالبه و من مطئن هستم منظور عکاس همون چیزی بوده که الان میگم خدمتتون
    توی این عکس روی دیوار بین 2 پنجره یک کاغذ چسبیده شده که تو رزولوشن پایینی که من میگذارم براتون حتما نمیبیننش.واسه همین من تو یه عکس جداگانه حتما روش زوم میکنم و واستون نشونش میدم
    یه کاغذه سفید که یه دایره قرمز داخله.مثل علامت توقف ممنوع یا سرو صدا ممنوع.یه همچین علامتی هست
    توی این صحنه حتی دوربین دیجیتال هم کم اورده و بین دو پنجره و ستون رو کاملا تیره انداخته.انگار نه انگار که دو پنجره در کنارش هست و داره از اونها نور میگیره
    بازنده ها:
    دوربین دیجیتال و جی 800 که ستون رو کاملا تاریک گرفته اند و اون تابلو ی روی ستون اصلا دیده نمیشه

n95:

g800:

k850:

برنده:
    عکس های ان 95 و کا 850 هر دو به خوبی اون علامت روی ستون بین دو پنجره رو داره نشون میده

در واقع هر دوی این گوشی ها جزییات مورد نظر عکاس رو به خوبی نشون داده اند و هر دو رو میشه برنده اعلام کرد.البته فضای کلی اتاق توی عکس کا850 دارای روشنایی بهتری هست.
    زوم شده اون قسمت در ان 95:

زوم شده اون قسمت در جی800

اما خوب بنا به دلیلی که گفتم نمیخوام فقط یکی رو برنده بدونم و به نظرم هر دو کارشون رو عالی انجام داده اند
    ==========
    عکس از یه صفحه ..بررسی حالت ماکرو:
    nikon

توی این بحث من دوست دارم 2 تا بحث رو دنبال کنم.کیفیت نوشته های روی کاغذ و دوم رنگ کاغذ
    این اولین حالتی هست که نمیتونم هیچ کدوم رو برتر یا هیچ کدوم رو بازنده بدونم.به واقع همگی عالی عکس گرفته اند و نوشته های متن کاملا خوانا و مشخصه
    البته میشه گفت این بحث پر حرارت بودن عکسهای نوکیا اینجا جدا به کار امده.نوشته ها رو از حالت معمول هم پر رنگ تر گرفته.درسته که ما باید فقط واقعیت رو بسنجیم اما توی این بحث که وضوح نوشته ها میتونه واسه عکاس مهم باشه نوشته های پر رنگ نوکیا یه جورایی لذت بخشه هر چند غیر واقعیه
    n95:

g800:

k850:

بحث دیگه رنگ صفحه کاغذ هست
    صفحه کاغذ سفید هست با این حساب رنگ صفحه کاغذ ان 95 نوکیا بیشتر به واقعیت نزدیکه.رنگ کاغذ عکس کا850 با اینکه کمی زرد شده اما در حالی که رنگ کاغذ عکس جی800 کاملا تیره هست رتبه دوم رو میتونه بگیره رتبه اخر و بازنده ی این قسمت جی800 هست

امیدوارم این بررسی ریز بینانه مورد توجه علاقه مندان همه ی برندها شده باشه
    شاد باشید
    Last edited by mostafa_khan001; 28-08-2008 at 23:48.

2. 15 کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم اتفاق جالبه.فقط 3 نفر امده ان تشکر کرده اند.اما میزان بازدیدش رو نوشته:1 !!!!!

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تعداد بازدید ها بعضی وقت ها بازی در میاره!

ممنون بخاطر مطلبتون.

5. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

فقط کاش یه 5 مگاپیکسلی از ال جی هم تو این مقایسه بود.مثلا ویوتی.ولی بازم مقایسه جالبی بود...ممنون مصطفی خان.

7. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

شدیدا ممنوم مصطفی جان...
    یه جورایی به نظر میاد خیلیم رو عکسایه این دوربین نیکون نمیشه حساب کرد
    دلیل :
    تو عکس اول من خیلی بعید میدونم رنگایه واقعی دیوارا و ... اینقدر زرد باشه مگه اینکه رو یه لامپ تنگستن رنگ زرد بذاریم و نزدیک صورت دختره قرار بدیم...! و کلا به نظر نمیرسه 3 تا گوشی اینقدر رنگارو پرت گرفته باشن ( کلا رنگ عکس نیکون خیلی فرق داره با 3 تا گوشی )
    در مورد برگا بازم به نظرم میرسه عکس نیکون به زردی میزنه و 3 تا عکس دیگه ( با وجود فرقاشون ) خیلی ملایم تر هستن و اون زردی بیش از حد رو ندارن...!
    در مورد عکس آسمون من خدا وکیلی بعید میدونم نیکون رنگارو طبیعی گرفته باشه... خیلی تخیلی گرفته... فکر میکنم عکس K850 و تا حدودی N95 درستتر باشه... ضمن اینکه رنگ قرمز تابلو رو ببینین فکر میکنم تو عکس نیکون یه مقدار انگار رنگ سبز با قرمز قاطی شده و تو رنگ تابلو هم فکر میکنم K850 بهتر انداخته باشه...!
    در مورد عکس پنجره و گلدون ها فکر میکنم پیروز میدون N95 باشه که عکسش شفافیت و به خصوص نور مناسبتری از بقیه داره ( حتی از دوربین دیجیتال )
    در مورد عکسی که تو شب گرفته شده درسته که عکس نیکون روشنتره ولی یه جوریه انگار روزه نمیدونم چه جوری بگم ولی من عکس K850 رو ترجیح میدم... G800 هم عکس خوبی گرفته
    در مورد میز بیلیارد به نظر میرسه عکس نیکون هم تار هم تاریکه ! ولی K850 و N95 عکسایه خوبی گرفتن...
    در مورد ماکرو خوب واقعا نیکون برتره و N95 هم عکس قابل توجهی گرفته و دو گوشی دیگه چندان جالب نیست عکساشون...
    در مجموع نظر من اینه که برنده ی این رقابت K850 و N95 هستند و بازنده ی اصلی نیکونه !!!

9. 2 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر از سایت gsmmostafa.com که واقعا وقت گذاشتن این ریویو رو نوشتن عرض شود که در اون عکس ماشین شبه نیکون براتنس زیادی داده به عکس رو روشن کرده --رنگ آسمون رو نگاه کنید سیاه نیست در اون قسمت k850 طبیعیتره -- این نشون میده دوربین دیجیتال خودش خرابکاری کرده --

برنده از نظر من k850 (طبق گفته ی مصطفی جزییات بهتر ) و طبق گفته خودم auto wb و رنگ بهتر --- بعدشم n95 دلش نشکنه .

11. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ضمن تشکر از شما دوست عزیز ، با عرض کنم که ملاک قرار دادن یه دوربین دیجیتال به عنوان نمونه به نظر من کار درستی نیست و باید ملاک اصلی صحنه واقعی باشه چه بسا که در خیلی از عکس ها دوربین دیجیتال منظره واقعی رو به خوبی انتقال نده و فرضا K850 منظره واقعی رو انتقال بده !
    خوشگل عکس گرفتن خیلی از مواقع ملاک نیست ! بلکه انتقال درست رنگ های منظره مورد نظر باید ملاک باشه چون با نقاشی هم عکس هایی خوشگل میشه ایجاد کرد !
    همچنین آبرنگی کردن عکس در واقع قاطی کردن رنگ هاست که یک ضعف بزرگ محسوب میشه ، در گوشی های N71 و N73 با این موضوع برخورد داشتم.

13. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فقط کاش یه 5 مگاپیکسلی از ال جی هم تو این مقایسه بود.مثلا ویوتی.ولی بازم مقایسه جالبی بود...ممنون مصطفی خان.
    ممنونم.من عکسهای مقایسه ایی از مثلا ku990 هم دارم اما دیگه اونجا دوربین دیجیتالی نیست.من میخواستم تو مقایسه حتما یه دوربین دیجیتال باشه
    شدیدا ممنوم مصطفی جان...
    یه جورایی به نظر میاد خیلیم رو عکسایه این دوربین نیکون نمیشه حساب کرد

در مجموع نظر من اینه که برنده ی این رقابت K850 و N95 هستند و بازنده ی اصلی نیکونه !!!
    ممنونم.منم کاملا باهات هم عقیده هستم.مثلا عکس اون خانم به نظرم نویز بالای nikon هست.اما خواستم اظهار نظر شخصی نکنم و هر جوری که بود به خواسته ی دوستان مبنا رو دوربین دیجیتال بگذارم و بس
    با تشکر از سایت gsmmostafa.com که واقعا وقت گذاشتن این ریویو رو نوشتن عرض شود که در اون عکس ماشین شبه نیکون براتنس زیادی داده به عکس رو روشن کرده --رنگ آسمون رو نگاه کنید سیاه نیست در اون قسمت k850 طبیعیتره -- این نشون میده دوربین دیجیتال خودش خرابکاری کرده --

برنده از نظر من k850 (طبق گفته ی مصطفی جزییات بهتر ) و طبق گفته خودم auto wb و رنگ بهتر --- بعدشم n95 دلش نشکنه .
    ممنون
    داداش اسم سایت رو اشتباه نده....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این درستشه
    کلا منم نظرم بیشتر روی کا850 بود اما گفتم که سعی کردم جوری نگاه کنم و مبنا رو قرار بدم فردا نگن تعصبی مطلب نوشته
    شاد باشید

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظر من این دوربین نیکون خیلی بد گرفته

16. این کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ضمن تشکر از شما دوست عزیز ، با عرض کنم که ملاک قرار دادن یه دوربین دیجیتال به عنوان نمونه به نظر من کار درستی نیست و باید ملاک اصلی صحنه واقعی باشه چه بسا که در خیلی از عکس ها دوربین دیجیتال منظره واقعی رو به خوبی انتقال نده و فرضا K850 منظره واقعی رو انتقال بده !
    خوشگل عکس گرفتن خیلی از مواقع ملاک نیست ! بلکه انتقال درست رنگ های منظره مورد نظر باید ملاک باشه چون با نقاشی هم عکس هایی خوشگل میشه ایجاد کرد !
    همچنین آبرنگی کردن عکس در واقع قاطی کردن رنگ هاست که یک ضعف بزرگ محسوب میشه ، در گوشی های N71 و N73 با این موضوع برخورد داشتم.
    نظر من کاملا خلاف شماست
    یعنی این که بهترین مبنا همون دوربین دیجیتال هستش ولی نه دوربینی با کیفیت
    پایین که تو این رویو مورد استفاده قرار گرفته تا جایی که عکس ان 95 تو عکسی که به تنظیم نور احتیاج داشت
    کاملا بهتر و سرتراز نیکون بود !

18. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •