تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: تلویزیون سونی با بالاترین کنتراست دنیا: 1000000:1 دو ماه دیگر عرضه میشود

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

5 تلویزیون سونی با بالاترین کنتراست دنیا: 1000000:1 دو ماه دیگر عرضه میشود

چهار ماه قبل در نارنجی گفته بودیم که سونی در آینده تلویزیون هایی با کنتراست 1000000:1 خواهد ساخت.

اکنون این آینده فرا رسیده است. امروز شرکت سونی مدل های جدید تلویزیون های HD خود را معرفی کرد. مدل های جدید با کیفیت ترین تلویزیون های BRAVIA سونی محسوب میشوند و البته میتوان این مدل ها را با کیفیت ترین تلویزیون هایی نامید که تاکنون به بازار عرضه شده اند.

سری XR1 سونی دارای کنتراست داینامیک 1000000:1 و کنتراست استاتیک 3000:1 هستند. همان چیزی که مرز جدیدی در کنتراست های بالا محسوب می شد.
    از دو ماه دیگر میتوانید واقعا یک تلویزیون 1000000 به 1 داشته باشید.
    P

از واژه کنتراست ( Contrast ) در نمایشگر ها برای بیان تقابل بین رنگ های مختلف و شدت نور استفاده میشود. هر چه این تقابل بیشتر باشد، دقت و کیفیت تصاویر بالاتر خواهد بود.

برای اینکه بتوانید یک مقایسه داشته باشید بهتر است بدانید که کنتراست تلویزیون های LCD موجود در بازار در بهترین حالت ها در حدود 10000:1 و یا در موارد با کیفیت خوب حدود 30000:1 است. این عدد را مقایسه کنید با کنتراست تلویزیون جدید سونی که یک میلیون به یک است.

سرعت این HDTV معادل 120 هرتز است و با موتور 10 بیتی جدید BRAVIA2 کار میکند.

مدل 55 اینچی این تلویزیون با قیمتی حدود 6500 دلار از ماه اکتبر در ژاپن فروخته خواهد شد. و سپس در بقیه نقاط عرضه خواهد شد.

مدل 46 اینچی با قیمتی حدود 5500 دلار عرضه خواهد شد.

قیمت ها در نگاه اول کمی بالا به نظر میرسند اما کسی که بخواهد نخستین تلویزیون با چنین کنتراستی را بخرد مجبور است این پول را پرداخت کند. ضمن اینکه حتما نیاز نیست که یکی از اینها را بخرید. کافی است منتظر تاثیر ورود این تلویزیون های جدید به بازار، بر قیمت تلویزیون های دیگر باشید.

Narenji.ir

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

فرق یک شرکت ژاپنی ( سونی شارپ پاناسونیک) با یک شرکت کره ای ( سامسونگ الجی و ...) همین جا معلوم میشه!

کمیت مهم نیست که سامسونگ ادعاشو میکنه کیفیت مهمه که سونی اجراش میکنه!

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

فرق یک شرکت ژاپنی ( سونی شارپ پاناسونیک) با یک شرکت کره ای ( سامسونگ الجی و ...) همین جا معلوم میشه!

سلام.

ایول با این حرفت خیلی حال کردم!!!

خوده من هم همین عقیده رو دارم، اصلا در کل ژاپن یه چیز دیگه است.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما احیانا تو تیم تبلیغاتی سونی فعالیت نداشتی؟
    به جان خودم اینو بهشون ای میل بزنی به جای Sony. Like no other , این جمله ت رو می کنه شعار تبلیغاتیش(مزاح بود البته)

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من در منزل ال سی دی سامسونگ دارم ولی واقعیت رو باید قبول کرد که سونی یه چیز دیگست

دقیقا مثل خودروهای ژاپنی مثل تویوتا میمونه که هیوندا اومده رغیبش شده ولی باز ماشین ژاپنی یه چیز دیگست

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برعکس کلیه حرفاتون !
    سامسونگ رو من بیشتر از سونی قبول دارم چون سامسونگ با قیمت مناسب کیفیت بالا رو میده ! و با توشیبا و سونی هم قابل رقابته !
    سونی توی همه چیزهای یک کمی کار میکنه و این باعث افت کیفیت کلیش میشه ! البته به نظر من ! شرکتی که همه چیز بزنه موفق تره یک شرکتی که یک یا چند چیز بزنه ؟
    مثلا دوربین های سونی ! سونی خیلی راه داره تا به کانن برسه !

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

برعکس کلیه حرفاتون !
    سامسونگ رو من بیشتر از سونی قبول دارم چون سامسونگ با قیمت مناسب کیفیت بالا رو میده ! و با توشیبا و سونی هم قابل رقابته !
    سونی توی همه چیزهای یک کمی کار میکنه و این باعث افت کیفیت کلیش میشه ! البته به نظر من ! شرکتی که همه چیز بزنه موفق تره یک شرکتی که یک یا چند چیز بزنه ؟
    مثلا دوربین های سونی ! سونی خیلی راه داره تا به کانن برسه !
    کلی حرف داشتم اما فقط یه خاطره میگم:

چند وقت پیش سامسونگ با تبلیغات عظیمی اعلام کرد که تلویزیون ال سی دی 70 اینچ تولید کرده هنوز یک هفته نگذشته بود که .... پاناسونیک ال سی دی 150 اینچش رو به نمایش گذاشت

بلافاصله به یاد این بیت از حافظ افتادم که میگه :ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست - عرض خود میبری و زحمت ما میداری

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

کلی حرف داشتم اما فقط یه خاطره میگم:

چند وقت پیش سامسونگ با تبلیغات عظیمی اعلام کرد که تلویزیون ال سی دی 70 اینچ تولید کرده هنوز یک هفته نگذشته بود که .... پاناسونیک ال سی دی 150 اینچش رو به نمایش گذاشت

بلافاصله به یاد این بیت از حافظ افتادم که میگه :ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست - عرض خود میبری و زحمت ما میداری
    سلام.

120% تائیدت می کنیم!!!

خیلی جلب بود!

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

از واژه کنتراست ( Contrast ) در نمایشگر ها برای بیان تقابل بین رنگ های مختلف و شدت نور استفاده میشود. هر چه این تقابل بیشتر باشد، دقت و کیفیت تصاویر بالاتر خواهد بود.

Narenji.ir

سلام

فکر نمی کنم دقت تصویر ربطی به کنتراست داشته باشد . دقت تصویر تابعی از رزولوشن و تعداد پیکسل های سازنده ی تصویر است . کنتراست تاثیر مستقیمش در روشنایی و زنده بودن تصویر است .

ضمنا این تفکیک کنتراست به داینامیک و استاتیک هم بودار است ( احتمالا چیزی شبیه وات خروجی مجازی و حقیقی است )

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ببخشید یه سئوال میکنم ولی نخندین !
    کنتراست چیه ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •