تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: گروه موسيقي 666

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض گروه موسيقي 666

سلام . قصدم راجع به بحث درباره برنامه شوک نيست . فقط تو يه جاي برنامه اين گروه رو با فجيع ترين وضع ممکن نشون دادن . مي خواستم از دوستان بخوام يه توضيحي درباره اين گروه بدن . اصلا فکر نمي کردم اين ها هم اين کاره باشن . تو مجموعه متال نشونشون دادن . تا جايي که من مي دونم اينا تکنو کار هستن . يه عکس هم از گروهشون بذارين ممنون ميشم .
    بعضي ها مي گن عدد 666 نام ديگر قرآنه . بعضي ها مي گن نه عدد شيطانه . تو يه سايتي هم با استدلالهاي عجيب مي خواست نشون بده 666 الهيه . ( 1+2+3=6 و 1*2*3=6 )

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

666 یکی از گروه های شیطان پرسته که اون زمان که اومد مثل بمب منفجر شد.عدد 666 هم عدد شیطانه.که البته الآن یه نظریه هایی هست که می گن عدد 696 عدد شیطانه نه عدد 666.اگه شعر های این گروه رو معنی کنید می تونید با یه سری از عقاید شیطان پرست ها آشنا بشید.البته شعر ها اکثرا به زبون آمریکای لاتینه (البته این رو فقط شنیدم.شاید یه کشور دیگه).فقط مطمئنم که هر زبونی هست تو قاره ی آمریکاس.یه سری از متن ها رو داشتم که متاسفانه الآن ندارم.
    راستی این رو هم بگم که سعی کن زیاد دنبال اینجور اطلاعات نگردی.هرچی بیشتر اطلاعات دستت بیاد بیشتر دوست داری که مثل اونا باشی و دیگه انتخاب یه جورایی دست خودت نیست.ببخشید بیشتر نمی تونم توضیح بدم.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه capitan haduk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

666 شیطان پرستن. مال آمریکی جنوبی یا بقول دوستمون لاتین. آهنگشونم فقط موسیقیش قشنگه متنش مزخرفه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

666 یکی از گروه های شیطان پرسته که اون زمان که اومد مثل بمب منفجر شد.عدد 666 هم عدد شیطانه.که البته الآن یه نظریه هایی هست که می گن عدد 696 عدد شیطانه نه عدد 666.اگه شعر های این گروه رو معنی کنید می تونید با یه سری از عقاید شیطان پرست ها آشنا بشید.البته شعر ها اکثرا به زبون آمریکای لاتینه (البته این رو فقط شنیدم.شاید یه کشور دیگه).فقط مطمئنم که هر زبونی هست تو قاره ی آمریکاس.یه سری از متن ها رو داشتم که متاسفانه الآن ندارم.
    راستی این رو هم بگم که سعی کن زیاد دنبال اینجور اطلاعات نگردی.هرچی بیشتر اطلاعات دستت بیاد بیشتر دوست داری که مثل اونا باشی و دیگه انتخاب یه جورایی دست خودت نیست.ببخشید بیشتر نمی تونم توضیح بدم.
    موفق باشی
    خيلي ممنون دوست عزيز . پس شعرهاشون به زبان انگليسي که ما مي فهميم نيست . راستي شما که دوست ندارين مثل اونا باشين ؟

666 شیطان پرستن. مال آمریکی جنوبی یا بقول دوستمون لاتین. آهنگشونم فقط موسیقیش قشنگه متنش مزخرفه
    مرسي . متني ازشون ندارين ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

تا جایی که من می دونم اصل این گروه از کشور آلمانه.گرچه ممکنه نژادشون آلمانی نباشه...در هر صورت تو اروپا فعالیت می کنند نه امریکا.

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

من که شخصا" خیلی ازشون خوشم میاد

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

666 در انجيل شماره آيه‌اي هست كه در آن شيطان اولي گناه رو انجام ميره . همين

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هيچ کس يه عکس از گروهشون نداره ؟

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

چون اینجور اهنگ ها مخالف قوانین این سایت هست هرکی اهنگاشو داره یا لینک داره به من pm (پیغام خصوصی)بده میخوام فوری....

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چون اینجور اهنگ ها مخالف قوانین این سایت هست هرکی اهنگاشو داره یا لینک داره به من pm (پیغام خصوصی)بده میخوام فوری....
    من دارم . ولي نمي تونم آپلود کنم . چون دايل آپي هستم .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •