من میخوام لینوکس کارآمد را بر روی لپ تاب Dell 1501 نصب کنم ولی وقتی سی دی آن در حال لود است دیگه بالا نمیاد و هنگ میکنه !؟
آیا کسی تجربه نصب این لینوکس را داره ؟ اگه پیشنهادی در مورد لینوکس بهتری دارید لطفا بفرمایید ؟
من میخوام لینوکس کارآمد را بر روی لپ تاب Dell 1501 نصب کنم ولی وقتی سی دی آن در حال لود است دیگه بالا نمیاد و هنگ میکنه !؟
آیا کسی تجربه نصب این لینوکس را داره ؟ اگه پیشنهادی در مورد لینوکس بهتری دارید لطفا بفرمایید ؟
با سلا م
اصلا چرا میخوای لینوکس نصب کنی ؟ دوم اینکه چرا کارآمد؟ ویندوز به این باقلوایی تو ایران ریخته!
اما اگر باز هم خواستی نصب کنی پیشنهاد من اینه که مستقیم نصب نکنی یعنی از یه نرم افزار شبیه ساز استفاده کنی و روی ماشینهای مجازی کار کنی چون من دیدم اکثر ا بعد از نصب کردن لینوکس پشیمون میشن به علل مختلف و به دنبال اون پاک کردنش و دوباره ویندوز نصب کردن . درایور و هزارتا کوفت دیگه ولی ماشینهای مجازی خیلی راحتتر و کم دردسر تره کما اینکه روی لپ تاپ شما هم با لینوکس به مشکل نمیخوره
![]()
من خودم یکبار روی HP نسخه Mandariva رو نصب کردم بسیار زیاد و سریع بود و برای وب گردی و برنامه نویسی بد نبود ... درایورهاش هم بود ... اما خوشم نیومد یه ورد 2007 یا سالید ورک نتونی نصب کنی چه فایده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)