به نظر شما چه فرقی بین کسی که موسیقی گوش میده با اونایی که گوش نمی دن داره؟
به نظر شما چه فرقی بین کسی که موسیقی گوش میده با اونایی که گوش نمی دن داره؟
اگر گرومپ گرومپ گوش بدی روی اعصاب و درست تاثیر میزاره (هیجانت بیشتر میشه) ولی اگر کلاسیک ایرانی یا خارجی معروف مثل بتهون یا مزارت یا ... گوش میدی به آرامش میرسی رپ هم جزو.......(سانسور شده)
مگر کسی هست که موسیقی گوش نده؟
هنوزم هستند کسانی که موسیقی گوش نمی کنند و به نظرشون هیچ فرقی نیست بینمون می خوام بدونم چه فرقی داریم با هم ؟ نظر بدین!
بیشتر کسایی که موسیقی گوش میکنن شاد ترن
مثل من که خیلی شادمخیلی هم زیاد آهنگ گوش میدم
و یکی از دوستان که از موسیقی خوشش نمیاد و خیلی ..... کنس هست
سلام دوستان...
به نظر من موسیقی داریم تا موسیقی...
هر کسی نسبت به علایق و رفتارهای روانشناسی و اجتماعی خودش از سبک خاصی از موسیقی لذت میبرد و به نظر من بهتر بود به بررسی تفاوت کسانی که موسیقی را میشنوند با کسانی که موسیقی را گوش میکنند میپرداختیم...
برای خود من محتوا و شعر خیلی مهم هست و به نظرم شعر اگه قدرتمند باشه حتی با یک آهنگ نسبتا معمولی هم میتونه موفق باشه البته آهنگ در جایگاه خودش بسیار نقش موثر و تاثیر گذاری رو بر شنونده داره...
در واقع به نظر من حتی همون سبک رپ هم که دوستمون گفتن برای بعضی از اوقات نیز میتونه موسیقی شنیدنی باشه همونطور که همه افراد به موسیقی سنتی گوش میکنند و ارزش های این سبک بر هیچ کسی پوشیده نیست و البته با موسیقی و ریتم های بندری هم گاهی لذت میبرند...
در واقع مهمترین عامل در شنیدن موسیقی فضا و زمینه روحی هست که در آن لحظه در آدم وجود داره و نیازی که با شنیدن اون موسیقی برطرف میشه...
به هر حال این نظر من بود ، ضمن اینکه خود من به اکثر سبک های موسیقی گوش میکنم و در هر سبکی هم آهنگ های مورد علاقه ی زیادی دارم...
موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد
موسیقی کلا باعث به کار افتادن مغز میشه
این مسئله به من ثابت شده!
کاملا درسته چون با شنیدن موسیقی مایعی در مغز ترشح میشه که باعث شادابی و نشاط انسان میشود...
به هیچ عنوان امکان نداره که موجودی بتونه بدونه موسیقی به زندگیش ادامه بده
حالا این موجود میتونه انسان باشه یا هر موجودی ، و این موسیقی میتونه ریتم تپش قلب باشه یا هر موسیقی دیگه ای![]()
من هم به تمام چیزهایی که گفتید باور دارم و به نظر من کسی که موسیقی گوش میده مخصوصا آرومشو احساساتی تر و از یه پنجره ی دیگه ای به دنیا نگاه می کنه و درکش هم بیشتر میشه!برای من هم محتوای شعر خیلی مهمه و به نظر من مهمترین قسمت محتواست.
ولی واقیعتش من رپ رو زیاد به عنوان موسیقی قبول ندارم ولی من هم گاه گاهی گوش میدم!با تشکر از همه کسانی که در این نظر خواهی شرکت کردند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)