تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : آینده خوبی در ارائه پهنای باند وسیع در انتظار مردم است

  1. #1
    آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ
    پست ها
    1,017

    پيش فرض وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : آینده خوبی در ارائه پهنای باند وسیع در انتظار مردم است

    وزیر ارتباطات:آینده خوبی در ارائه پهنای باند وسیع در انتظار مردم است
    در سه استان بزرگ تهران فارس و قزوین طرح پایلوت صورت گرفته و اگر برنامه زمانبندی پیگیری شود آینده خوبی در ارائه پهنای باند وسیع به مردم وجود دارد .
    به گزارش سیتنا دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه چهارمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات در خصوص ایجاد شبکه ملی داده اظهار داشت: این پروژه از پروژه‌های بزرگ تصویب شده است که وارد مراحل اجرایی شده و قادر است از نظر دیتا تمام کشور را تحت پوشش قرار دهد.
    وی در رابطه با شبکه مترواترنت استانی تصریح کرد: برای هر استان ایجاد یک شبکه مترواترنت طراحی و ابلاغ شده و پس از اجرا کاربران در استان می‌توانند با سرعت قابل توجه به انتقال داده بپردازند.
    وی ورود به فناروی‌های نوین ناسب خواند و گفت: در این میان نرخ رشد آهسته بوده به طوری که پاسخ به نیاز جامعه یا کامل صورت نگرفته و یا شرایطی ایجاد شده که نتوانیم ابزار لازم را فراهم کنیم.
    وی در خصوص Adsl از واگذاری یک میلیون و 500 هزار پورت سخن گفت و اظهار داشت: با تلاش‌های صورت گرفته شرکت‌های مخابراتی از این پس می‌توانند با قدرت در این حوزه وارد شده و ظرف یک سال آینده تا 3-4 میلیون پورت پر سرعت را سرمایه‌گذاری کرده و در اختیار مردم قرار دهند.
    سلیمانی با بیان این که ما علاقه‌مندیم همکاری‌های بیشتری در سطح جهانی داشته باشیم، در مورد وضعیت ارتباطی کشور در پیش از پیروزی انقلاب گفت: شبکه ارتباطی محدود بود، به طوری که 850 هزار شماره تلفن دایری شهرها بود و از بیش از 80 هزار روستا تنها 312 روستا دارای ارتباط بودند.
    وی موج شکوفایی و نوآوری و خلاقیت را خصوصا در حوزه دانشگاهی بعد از انقلاب برشمرد و گفت: با ایجاد فرصت‌ها درحوزه مخابرات و ارتباطات ابتکارات خوبی انجام گرفت.
    سلیمانی به تولید تجهیزات مخابراتی و توسعه شبکه در 8 سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: با مرکزیت مرکز تحقیقات در این زمینه تحرک خوبی صورت گرفت.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ورود بحث تلفن همراه از سال 1373 در کشور گفت: زمان ورود فناوری همراه به کشور خوب است اما حرکت ما در ابتدا کند بود و عملا تا سال84 تنها به 7 میلیون مشترک رسید که در مقایسه با دیگر کشورها نرخ رشد کم است.
    وی استفاده از شبکه‌های ارتباطی و اینترنت را از سال 71 با نرخ رشد کم برشمرد و گفت: در شهریور 84 حدود 7 میلیون کاربر اینترنت با ضریب نفوذ نزدیک به 10 درصد موجود بود که هم اکنون با اتصال همه بانک‌ها،دانشگاه‌ها و برخی مدارس کشور به شبکه ضریب نفوذ اینترنت جهش ناگهانی یافته و در حوزه کاربران اینترنت از 30درصد عبور کردیم.
    وی در ادامه به سیاستگذاری خوب صورت گرفته در همه حوزه‌ها در سه سال دولت نهم اشاره کرد و گفت : با مدیریت بحث‌ها به همه چیز دست یافتیم.
    وی در مورد بومی‌سازی تولید تجهیزات در داخل کشور گفت: راهکار دولت این است که هم راه توسعه را نبندد و هم راه تحقیق و پژوهش باز باشد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هم اکنون 65 میلیون تلفن در کشور واگذار شده و در کل از نظر پوشش جمعیتی به روز شده است.
    وی افزود: ضریب نفوذ تلفن همراه به 58 درصد رسیده و شیب الان نسبت به سال 86 آهسته‌تر شده، اما نیاز جامعه هنوز زیاد است و بازار ایران بازاری پررونق و پردرآمد در دنیاست.
    وی تاکید کرد: از نظر توان نرخ رشد، جزء 5-6 کشور اول دنیا هستیم ولی برای رسیدن به شرایط مطلوب هنوز فاصله داریم.
    وی با اشاره به ورود اپراتور سوم افزود: مزایده بین المللی برگزار می‌شود و باید به نحو مطلوب برگزار شود. امیدوارم با بعد از اعلام برنده اقدامات مناسبی صورت گرفته و مثل ایرانسل تلاش کنند ابتدای سال 88 به مردم سیم کارت ارایه کنند.
    منبع:سیتنا

  2. #2
    آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا
    پست ها
    5,618

    پيش فرض

    امیدوارم
    خبرهایی شنیدم ولی نمیدونم درسته یا نه ...

  3. #3
    آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    پست ها
    1,598

    پيش فرض

    جناب پروفسور افتخار دادن ولی اگر لطف میکردن و ساکت میمودن بهتر بود چون رییسش گفته بود : از اول شهریور ساعتهای خاموشی کم میشه و بتدریج دیگه خاموشی نخواهیم داشت حالا یکهفته است که ما هم صبح 1.5 ساعت برقمون میره وهم 2 ساعت شب
    با این حساب باید منتظر افت سرعت باشیم

  4. #4
    آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city
    پست ها
    2,500

    پيش فرض

    این امیدواری خوبیه
    ولی بیشتر به یه سراب کوچیک شبیهه

    به هر حال باید منتظر موند و دید

  5. #5
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)
    پست ها
    748

    پيش فرض

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : آینده خوبی در ارائه پهنای باند وسیع در انتظار مردم است
    احتمالا منظور ایشون از پهنای باند وسیع(؟) همین 128 کیلو بیت بوده

  6. #6
    Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی سيلانك
    پست ها
    58

    پيش فرض

    احتمالا منظور ایشون از پهنای باند وسیع(؟) همین 128 کیلو بیت بوده
    دقیقند.... همه چیمونو زورکی اسلامی کردن ، اینترنتمونم اسلامی کردن رفت...{ 128 کیلوبیت }
    کاش مال من 128 کیلوبیت بود... 64 میدن نالوتی ها....

  7. #7
    داره خودمونی میشه manouchehr6300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    دقیقآ مقابل مانیتور
    پست ها
    30

    پيش فرض

    از ما که گذشت.دلم واسه بچه هام مسوزه.جواب دختر کوچولوم رو چی بدم.اگه پرسید سرعت اینترنت کمه چی بگم؟

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    یه لحظه توهم متاهلی اومد.

  8. #8
    آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد
    پست ها
    1,281

    پيش فرض

    درسته تعداد مشترکان روز بهروز بیشتر میشه ولی به دلیل اینکه بودجه مخابرات برای بالابردن پهنای باند کل کشور استفاده نمیشه و همه بودجه یا حیف ومیل میشه یا بالا میکشن نمیتونن پهنای باند بالاتری بدن چونکه گندش درمیاد
    جناب پروفسور افتخار دادن
    کدوم پروفسور؟

  9. #9
    در آغاز فعالیت koocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان
    پست ها
    10

    پيش فرض

    جناب پروفسور افتخار دادن ولی اگر لطف میکردن و ساکت میمودن بهتر بود چون رییسش گفته بود : از اول شهریور ساعتهای خاموشی کم میشه و بتدریج دیگه خاموشی نخواهیم داشت حالا یکهفته است که ما هم صبح 1.5 ساعت برقمون میره وهم 2 ساعت شب
    با این حساب باید منتظر افت سرعت باشیم
    بله تو شهر ماهم (اصفهان) دو ساعت صبح برق می ره و دو ساعت شب اونم درست موقعی که سریال ترانه مادری رو می ذاره. بی پدرو مادرا

  10. #10
    حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    3,759

    پيش فرض

    امیدوار بودن بهتر از نا امیدیه
    خدا کنه حقیقت داشته باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •