تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: كار با سخت افزار در دلفي

داره خودمونی میشه naseri13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zir Zamin

پيش فرض كار با سخت افزار در دلفي

با سلام
    ميدونم شايد سوالم يه كمي سخت باشه ولي خب به جوابش نياز شديد دارم
    از دوستان تقاضاي كمك دارم
    ميشه يه كم در مورد برقراري ارتباط با سخت افزار در دلفي توضيح بديد؟
    مثلا من ميخام با دلفي كاري كنم كه برنامه وقتي تلفن زنگ ميخوره در صورت وصل بودن تلفن به مودم شماره طرف رو نمايش بده در حالي كه اگر تو يه جدول قبلا شمارشو ذخيره كرده بوديم به جاي شماره اسم طرفو نشون بده(ايدي كالر)
    يا مثلا كار با دستگاه كارت زدن حضور و غياب-چه طور اطلاعات اونو به دلفي منتقل كنم؟
    ممنون

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

با سلام
    ميدونم شايد سوالم يه كمي سخت باشه ولي خب به جوابش نياز شديد دارم
    از دوستان تقاضاي كمك دارم
    ميشه يه كم در مورد برقراري ارتباط با سخت افزار در دلفي توضيح بديد؟
    مثلا من ميخام با دلفي كاري كنم كه برنامه وقتي تلفن زنگ ميخوره در صورت وصل بودن تلفن به مودم شماره طرف رو نمايش بده در حالي كه اگر تو يه جدول قبلا شمارشو ذخيره كرده بوديم به جاي شماره اسم طرفو نشون بده(ايدي كالر)
    يا مثلا كار با دستگاه كارت زدن حضور و غياب-چه طور اطلاعات اونو به دلفي منتقل كنم؟
    ممنون
    سلام
    در مورد تلفن، قبلا ابزار معرفي شده.
    براي دستگاه كارت خوان هم معمولا بوسله پورت سريال به كامپيوتر متصل مي شوند، اكثرشركتها توابعي براي اين كار در اختيار برنامه نويس قرار مي دهند.

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

با اجازه
    دوست عزيز از كامپوننت Comport براي ارتباط با پرت سريال مي تونيد استفاده كنيد. جستجو كنيد قبلاً معرفي شده. و اما براي بحث تلفنتون هم همون طور كه نانفورس جان گفتن قبلاً بحث شده. من اضافه كنم كه به احتمال خيلي زياد بايد از بانك اطلاعاتي نيز كمك بگيرين. چون مي خواين شماره تلفن رو در ليست جستجو كنيد، بايد يه بانك داشته باشيد. پس با اين مورد هم بايد آشنا باشيد.
    موفق باشيد.

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعضی سخت افزار ها با درایورشون به سیستم شناخته میشن، برای کار با اینها نیاز با ارتباط با سخت افزار نیست ، بلکه باید شرکت سازنده ، کامپوننت های استفاده از درایور این سخت افزار رو داده باشه
    بعضی دیگه با درایور های استاندارد خود ویندوز به سیستم شناخته میشن
    مثلا ماوس ، کی بورد یا حتی اکثر مودم ها اگر به صورت استانداردشون نصب شده باشن ( منظور اینکه مثلا بعضی ماوس ها دکمه های اضافی زیادی دارن، برای استفاده از اونها باید درایور رو ریخته باشین ... ) می تونین از موارد استاندارد استفاده از اینها استفاده کنین
    مثلا مودم ها اکثرا به صورت یک پورت سریال اضافی نصب میشن و شما می تونین با برقراری ساده ارتباط روو پورت مجازی اونها، این کار رو انجام بدین، activx و VCL هایی هم برای راحتی کار با اینها پیدا میشه

بعضی سخت افزار ها هم باید به صورت دیگه ارتباط برقرار کنین، اصولا هر سخت افزار توو کامپیوتر آدرس هاس سخت افزاری مشخصی داره که با ارسال اطلاعات به اون آدرس ها خوندن از آدرس های مربوط به خروجی سخت افزار ، می تونین روی کارکرد اون نظارت کنین ...

برای کار با اون 2 دستگاه که گفتین ، نیاز به کار اضافه ای نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zir Zamin

پيش فرض

مرسي از همه
    در مورد مودم يه چيزهايي دستگيرم شدميشه بيشتر در مورد كامپوننت و نحوه آماده كردن اون براي مودم(برا كاري كه ميخوام بكنم يعني ايدي كالر)به من توضيح كامل بدين.تو تاپيكهاي مشابه چيزي پيدا نكردم
    در مورد كارت خوان توضيح بدين
    يعني ما به طور مستقيم نميتونيم اطلاعات دستگاه رو از پورت مربوطه بخونيم؟كسي از دوستان نميدونه ساز و كار اين دستگاهها چه طوره؟يعني يك رم داخلي داره كه اطلاعات داخل اون ذخيره ميشه بعد اونا رو به كامپيوتر منتقل ميكنن يا بايد دائم به كامپيوتر وصل باشه؟ ميشه بيشتر توضيح بدين
    ممنون
    Last edited by naseri13; 27-08-2008 at 23:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پروتكل مشخصي ندارن، بسته به دستگاه و سليقه سازنده متفاوت هستپيدا كردنش هم كار آسوني نيست !مگر اينكه شركت تابع خواصي براي استفاده بده ، بهتره با شركت سازنده دسنگاه مورد نظرتون تماس بگيرين

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zir Zamin

پيش فرض

ميشه يه نفر در مورد كار كردن با كامپوننت معرفي شده يه كم توضيح بده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zir Zamin

پيش فرض

ميشه يه نفر در مورد كار كردن با كامپوننت معرفي شده كه براي كار كردن با مودم هستش يه كم توضيح بده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براي كار با مودم از كامپوننت ها كار با پورت سريال استفاده كنين،اما اصولا بايد با سيگنالينگش هم آشنا باشين براي همينه كامپوننت هاي ديگه كه هم خودش با سريال ارتباط برقرار مي كنه هم كار اين سيگنالينگ ها رو انجام ميده هستمثل TAPIExاگر قوانين اين انجمن ميگذاره بگين تا لينك كردك شده اون رو بگذارم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zir Zamin

پيش فرض

من نميدونم.بهتره مديران بگن مشكلي هست يا نه .در كل اگه امكانش هست اين به اين كامپوننت احتياج دارم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •