من نمیدونم دکلbts بدون سخت افزار هک میشه یا نه
اگر مقاله یا اطلاعی در این باره دارید ممنون میشم (مقاله انگلیسی نیز پذیرفته میشود)![]()
من نمیدونم دکلbts بدون سخت افزار هک میشه یا نه
اگر مقاله یا اطلاعی در این باره دارید ممنون میشم (مقاله انگلیسی نیز پذیرفته میشود)![]()
سلام.دنبال همچین مطلبی گشتم ولی چیزی نبود.
ولی در کل این جور چیزا رو نمیشه با یه مقاله یا یه کتاب یاد گرفت.
منظور من با wifi
من یک برنامه پیدا کردم ولی پس از دانلود گمش کردم(خدایی تو هارد من همه چی هست ولی من خودمم هم خبر ندارم کجاست)
این دکلها با فرکانسهای مخابرات کار میکنه منم میخوام بدونم منم میتونم با داشتن این فرکانسها این دکلها استفاده بکنم یا نه
دروود
اگر کلا در مورد کارکردشون،ساختمان داخلیشون،و راههای امکان پذیر به جای استفاده از Bts چیزی دارید ،سپاسگزار می شوم...
بنظرم خیلی جالب میاد این بحث امیدوارم کسی اطلاعاتی داشته باشه
ساختمان داخلیشون کاملا ساده ودر عین حال پیچیدس.در فضا کلی فرکانس در حال رفت وآمد است این فرکانسها یک منبع دارند که هر چقدراز اون دور بشی کیفیت اون پایین میاد کار Bts تقو یت این فرکانسهاست.
ولی نکته جالبش اینجاست که تمام این فرکانسها یا دادهای رادیو یی بهبود پیدا میکنند(یعنی میشه ازش به جای ماهواره در فضا استفاده بشه.این یک ایدس) .
تا یادم نرفته بگم که Bts مثل دستگاه S.r که تقویت کننده امواج موبایل و فقط(با توجه به سخت افزار موجود)برای موبایل و دستگاهایی که مخابرات تائعین کردس منم میخوام بدونم میشه با یک فرکانس خاص ازش استفاده شخصی ببرم یا نه.
هرکی اینها رو داره برام بزاره ممنون میشم:
1.الگوریتمی که باهاش سیم کارت مینویسن
2.نقشه یک Bts
3.فرکانس فعالیت موبایلها
4.حداقل وحداکثر فرکانسهای Bts
میدونم هیچ کسی نداره
دروود
آیا تنها راه تقویتآین امواج Bts هست؟قدمت این دکل ها بهکی می رسه؟
نه شماحتی با یک سیم بلند مثلا 5 مترمیتونی امواج دریافتی رو تقویت کنی کافیه سیم رو روی پشت بوم پهن کنی فقط باید اون رو نزدیک هم باشن
bts یک دریافت کننده امواج,ف ی ل ت ر کننده امواج وفرستنده امواج
Last edited by شلمان; 28-08-2008 at 10:04. دليل: غلط املایی
دوست گرامی،این چیزهایی هست سفید رنگه،بالای دکل هست،به نظر میرسه مهمترین اجراش همونه،اون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)