تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سیستمم به ویروسی بیچاره کننده آلوده شده>> کمکم کنید.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض سیستمم به ویروسی بیچاره کننده آلوده شده>> کمکم کنید.

سلام.

من شدیدا به کمک شما ها نیاز دارم.

تو کامپیوتر من ویروسی اومده که خصوصیاتشو بهتون میگم.

1. فایل های .exe رو تغییر میده و انگار کامپیوتر شما 4 بیت هستش, و حجمشون رو حداقل 2 برابر میکنه. اینم عکسش:

2. وقتی روی فایل های .exe کلیک میکنم, این پیغام میاد:

3. کلا سیستم رو مختل کرده و کند شده.

**** لطفا کمکم کنید, هاردم همینطوری داره پر میشه.ترخدا کمک کنید.
    Last edited by Mostafa NBA; 26-08-2008 at 11:12.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

این اخطار ممکن است اصلا ربطی به آلودگی با ویروسها نداشته باشد اگر سری به نت بزنید می بینید

اکثر مواقع این مشکل ناشی از برنامه هایی مانند ویژوال بیسیک و امثال آن است.

اگر با همه فایلهای EXE مشکل دارید در Control Panel سری به Regional and Language Option بزنید اگر

زبان سیستم چیزی غیر از انگلیسی است آن را به English---United States تغییر دهید ببینید مشکل

حل می شود یا نه ؟

اگر با روش فوق مشکل حل نشد سی دی نصب ویندوز را در داخل سی دی رام خود بگذارید و دستور sfc /scannow

را در Start/Run تایپ کنیدو بگذارید ویندوز سیستم را از نظر مشکلات احتمالی اسکن کند ( البته این

ممکن است مدت طولانی طول بکشد)

اگر با روش های فوق مشکل حل نشد نام آنتی ویروسی را که از آن استفاده می کنید و نسخه آن را بنویسید.
    Last edited by vtn54; 26-08-2008 at 19:29.

3. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه با این راهها مشکل رفع نشد.

فک نمیکنم که این از تنظیمات ویندوز باشه, چون من برای نابودی این ویروس 4 بار ویندوز عوض کردم.

سه تا آنتی ویروس هم با آپدیت روز هم ریختم ولی هیچکدوم ویروس رو نمیشناسن, KasperSky , Symantec , Nod32 اینا هیچکدوم جواب نداد.

حالا چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

متاسفانه با این راهها مشکل رفع نشد.

فک نمیکنم که این از تنظیمات ویندوز باشه, چون من برای نابودی این ویروس 4 بار ویندوز عوض کردم.

سه تا آنتی ویروس هم با آپدیت روز هم ریختم ولی هیچکدوم ویروس رو نمیشناسن, KasperSky , Symantec , Nod32 اینا هیچکدوم جواب نداد.

حالا چی کار کنم؟
    سلام

هیچ نیازی نیست وقتی یه بار ویندوز عوض کردید و مشکل هنوز باقی بود دوباره اقدام به تعویض ویندوز کنید .
    همچنین وقتی چند تا نسخه از انتی ویروس را روی سیستم نصب می کنید و به قول خودتون اپدیت شده هم هستند پس نباید به ویروس هم شک کرد .

همون طور که دوست خوبمون vtn54 گفتند این مشکلات نمی تونه از ویروس باشه .

متاسفانه اکثر برنامه هایی که با ویژوال نوشته می شن عامل این اختلالات و مشکلات هستند .

این مشکل می تونه یا از سیستم عامل نصبی شما باشه یا از برنامه هایی که روی سیستم نصب می کنید .

پیشنهاد می کنم از یه سی دی دیگه ویندوز را نصب کنید چون ممکنه سیستم عامل مشکل داشته باشه .

همچنین هیچ برنامه ای را از روی هارد نصب نکنید . یعنی ممکنه برنامه ای روی هارد داشته باشید و از اونجا اقدام به نصب برنامه بکیند دیگه این کار را نکنید .

اگه براتون امکان داره برنامه های خودتون را از یه سی دی دیگه نصب کنید . ممکنه از سی دی که برنامه ها را نصب می کنید مشکل داشته باشه .

موقع نصب برنامه ها از ازمون و خطا استفاده کنید . یعنی برنامه ها را با فاصله چند ساعته نصب کنید تا مشخص بشه کدوم برنامه عامل این مشکل هست .

موفق باشید .

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من ویندوز رو دوباره عوض میکنم و همین کارایی رو که شما گفتید رو کامل انجام میدم.

ولی

هیچ نیازی نیست وقتی یه بار ویندوز عوض کردید و مشکل هنوز باقی بود دوباره اقدام به تعویض ویندوز کنید .
    همچنین وقتی چند تا نسخه از انتی ویروس را روی سیستم نصب می کنید و به قول خودتون اپدیت شده هم هستند پس نباید به ویروس هم شک کرد .
    یعنی وقتی ویروسی ساخته میشه, بلافاصله ضد اون ویروس هم میاد؟

همچنین هیچ برنامه ای را از روی هارد نصب نکنید . یعنی ممکنه برنامه ای روی هارد داشته باشید و از اونجا اقدام به نصب برنامه بکیند دیگه این کار را نکنید .
    آره.من بیشتر برنامه هامو از رو هارد نصب میکنم.

در ضمن, این اتفاق داره روز به روز فایل هایی .exe منو خراب میکنه یعنی هی داره پیشرفت میکنه و فایل های زیادی رو خراب میکنه.
    ......................

حالا یه سوال:

اگر با ویندوز عوض کردن, این مشکل برطرف بشه, همه فایل هایی که خراب شدند, دوباره به حالت اولیه برمیگردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •