سوال اول
سلام دوستان من قصد دارم يه برنامه ي اينتر اکتيو با مشخصات زير درست کنم لطفا منو راهنمايي کنيد
قصد دارم وقتي کاربر برنامه ي منو به هر طريقي اجرا کرد يعني از طريق باتن و ... برنامه من مسير اجراي
برنامه ی هدف را قدم به قدم به کاربر نشون بده مثلا :
من قصد دارم کاربرم وقتي روي باتن مربوطه روی فرم برنامه ی من کليک کرد برنامه ماشين حساب اجرا بشه ولي
نمي خوام يکدفعه برنامه را اجرا کنم بلکه مي خوام مراحل زير را قدم به قدم طي کنم :
1- ابتدا ماي کامپيوتر را باز کنم
2- اگر بشه که مطمئن هستم مي شه درايو ويندوز را هايلايت کنم يا دورش را با هاله ي رنگي مشخص کنم ( به صورت چشمک زن یا ... )
3- درايو ويندوز را باز کنم
4- به مسير مربوطه برم
5- برنامه را اجرا کنم
//-------------------------------
سوال دوم
بعد قصد دارم يکسري روال را در برنامه ي هدف کنترل کنم مثلا مي خوام در برنامه ي مورد نظرم روي دکمه ي مورد
نظر کليک کنم يا مقداري را در اديت باکس برنامه ي هدف وارد کنم يا چک باکسي را تيک بزنم و الي آخر ...
مثلا قصد دارم يه فايل نصب را باز کنم مسير نصبش را به مسير دلخواهم تغيير بدم و روي دکمه ي نصب آن کليک کنم
يا نوت پد ويندوز را باز کنم مقدار مورد نظرم را داخلش وارد کنم بعد روي منوي فايل کليک کنم بعد فايلم را ذخيره کنم
مي خوام تمامي مراحل فوق تنها با يک کليک انجام بشه .
//------------------------------
سوال سوم
چطور می تونم متن دلخواهم را در سایت قرار بدم یعنی می خوام وقتی مثلا دارم بحث جدید در سایت ایجاد می کنم نیازی به تایپ نباشه و با یک کلیک این کار انجام بشه و در ضمن اتومات روی دکمه ارسال بحث جدید در سایت نیز کلیک شود ...
خداییش آخر شبی چه چیزایی به سرمون زده لطفا تو پاسخ هاتون مشخص کنید مربوط به کدام سوال است . هر سوال 5 نمره بیشتر نداره ....
![]()