سلام
دوستان من تصمیم دارم یه کارت اسیلوسکوپ واسه کامپیوتر بخرم چه مارک و مدلی پیشنهاد میدید و قیمتش در چه حدودی هست. من از نطر هزینه خیلی مشکلی ندارم ولی یه چیز فوق حرفه ای هم نمیخوام. لطفا اگه کسی اطلاعات مرا راهنمایی کنه.
سلام
دوستان من تصمیم دارم یه کارت اسیلوسکوپ واسه کامپیوتر بخرم چه مارک و مدلی پیشنهاد میدید و قیمتش در چه حدودی هست. من از نطر هزینه خیلی مشکلی ندارم ولی یه چیز فوق حرفه ای هم نمیخوام. لطفا اگه کسی اطلاعات مرا راهنمایی کنه.
خوب مهر كه رسيده !اما خوب از 190 تومن شروع مي شه به بالا
نياز و سيستمي كه مي خواين از اون استفاده كنين رو اگر چند ماه بعد به اينجا سري زدين بگين بد نيست، اما در كل توو ايران بازه انتهاب كمه و اين مدلها زياد مشتري ندارن !
من 20 مگ وطنيش رو 240 تومن خريدم !
سلام ممنون که جواب دادین
راستش مهر شد و من هنوز نخریدم. آخه مطمئن نیستم نیازم بر طرف بشه
راستش من خیلی کاربرد پیچیده ای فعلا نمیخوام ازش و 20 مگ هم کارمو راه میندازه ولی یکی از دوستام 1 سال پیش خرید و بعد هم پشیمون بود که فایده نداره و دقیق نیست و از این حرفا.
من فعلا میخوام توی رادیو آماتور کار کنم ولی فکر بعد هم هستم که شاید پیشرفت کنم. شما راضی هستید؟
رادیو که معمولا فرکانس کار بالاتری می خواین
کلا اسیلوسکوپ های دیجیتال با وجود امکانات زیادی که می دن، او کیفیت آنالوگها رو ندارن ،مخصوصا برای کارهای رادیویی و ...
من اونی که خریدم ازش راضی هستن، اسمش رو برای تبلیغ نمی گم، اما 20مگ وطنی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)