سلام،
دوستان می خواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش از کامپیوتر فکس زد ؟ ( تلفن رو به کامپیوتر وصل کرد، بعد مثلا توی Office کار رو انجام داد و توسط برنامه Send کرد ... اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه !![]()
سلام،
دوستان می خواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش از کامپیوتر فکس زد ؟ ( تلفن رو به کامپیوتر وصل کرد، بعد مثلا توی Office کار رو انجام داد و توسط برنامه Send کرد ... اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه !![]()
بله این امکان وجود داره. شما می توانید در قسمت printer and faxes در کنترل پنل گزینه setup faxing رو بزنید. تنظیمات مربوطه که ساده است رو انجام بدین و بدین صورت شما در هر برنامه ای که خواستین می تونید گزینه print رو بزنید و fax رو انتخاب کنید که با دادن شماره تلفن برای شما فکس را ارسال می کند. البته مودم شما باید این قابلیت را داشته باشد که خوشبختانه 95% مودم ها دارند.
در ضمن برای کزینه های بیشتر و دریافت فکس و ارسال همزمان جندین فکس و ..... می توانید از نرم افزارهای Winfax و Fax Talk استفاده کنید که من با هر دو کار کردم و هر دو مناسب هست.
روی مودم adsl هم کار میکنه؟
چون ما دیگه دیال آپمون غیر فعاله هنگام استفاده از ای دی اس ال .
نه فكر نمي كنم چون مودم هاي دايل آپ اين قابليت رو دارند
اما ADSl چنين قابليتي نداره
باید مودم Dial Up داشته باشید که قابلیت ارسال فکس اونوقت با استفاده از نرم افزار های مربوط می تونید فکس ارسال کنید و یا دریافت کنید :
تبدیل کامپیوتر به یک دستگاه فکس توسط Snappy Fax / تمامی ورژنها در اینجا :
بهترین برنامه برای ارسال و دریافت فکس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاري براي فكس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان،
ممنون از پاسخ شما، ولی من از ویندوز Vista استفاده می کنم و توی CP اون چیزی که شما گفتید وجود نداره ... فقط یه آیکن با نام " Printers " هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان،
ممنون ...
فقط کار با این نرم افزارها راحت هست دیگه ؟ چون من واسه ی خودم نمی خوام ... و امکان تستش نیست. اگه نکته ای هست لطف کنید بگید. ممنون
شما اگه ویندوزتون XP باشه باید که گزینه ای به نام Printer & faxes داشته باشید. در ضمن کار با نرم افزارهای که من گفتم خیلی سادس. اکثرشون اصلا نیاز به کار خاصی ندارند. چون یک پرینتر مجازی را روی سیستم تعریف میکنند و در هر برنامه ای که می خواستین می تونید گزینه پرینت را بزنید و فکس خود را ارسال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)