راستش يه مقدار كمبود پورت USB آوردم حالا ميخوام اين قطعه رو به كيسم وصل كنم ميشه راهنمايي كنيد.
اينم مين بردمه
![]()
راستش يه مقدار كمبود پورت USB آوردم حالا ميخوام اين قطعه رو به كيسم وصل كنم ميشه راهنمايي كنيد.
اينم مين بردمه
![]()
دوست عزیز شما باید سوکت سیاه رنگی که به انتهای سیم USB Hub متصل هست رو به جک های Front USB مادربوردتون نصب کنید
جای این جک ها روی مادربورد شما کنار LED سبز رنگ روی مادربوردتون هستش
اون که کنار LED هستش جک پورت IEEE 1394 و 3 تای کناری که آبی رنگ هستند برای USB هستند
شما باید سوکت سیاه رنگ رو به یکی از جک های آبی رنگ وصل کنید
بهتره برای اینکه مشکلی پیش نیاد از دفترچه ی مادربوردتون استفاده کنید که خدایی نکرده برعکس نصب نکنید
موفق باشید![]()
دوست عزیز شما باید سوکت سیاه رنگی که به انتهای سیم USB Hub متصل هست رو به جک های Front USB مادربوردتون نصب کنید
اون که کنار LED هستش جک پورت IEEE 1394 و 3 تای کناری که آبی رنگ هستند برای USB هستند
بهتره برای اینکه مشکلی پیش نیاد از دفترچه ی مادربوردتون استفاده کنید که خدایی نکرده برعکس نصب نکنید
موفق باشید![]()
موفق باشید![]()
دوست عزیز همونطور که تو عکس زیر نشون دادم میتونید از اون 3 تا کانکتوری که دورش خط کشیدم استفاده کنید البته توجه داشته باشید که پین 10 جاش خالیه و از روی اون میتونید بفهمید که فیش رو کدوم وری بزنید و این مهمه در غیر اینصورت ممکنه ادوات یو اس بی شما دچار مشکل بشن
![]()
مرسي دوستان. يه سيم كه 4 تا رشته مشكي، قهوه اي، قرمز و نارنجي داره. اصلا اين چي هست و بايد به كجا بخوره؟ ميشه بگيد اين چيه؟
![]()
Last edited by tazevared2006; 19-09-2008 at 06:44.
اين سيم براي برقشه؟ اصل اين قطعه برق هم داره ؟
Last edited by tazevared2006; 21-09-2008 at 04:58.
مرسي دوست من. كاري رو كه گفتي انجام دادم حتي سيستم رو چند بار ريست كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. اون سيمه چيه؟
این قطع ایی که تو خریدی یکم مشکوکه چون برای وصل کردن پورت یو لس بی احتیاج به همچین چیزی نیست بلکه یه چیز ساده تر که روی خود مادر برد ها هم هست
اینم شکلشه
همونطور که تو شکل میبینی اصلا ای سی و اینچیزا نداره و فقط یه کتنکتور ساده ست و فکر کنم 1500 تومن بیشتر نیاشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که دوتا پورت داره و دو تا سیم 4 کانکتوره
این قطعه ایی که شما خریدی فکر کنم برای تبدیل پورت کام به یو اس بی هست اگر میتونی از نمای روبروی کانکتورش طوری که بشه پین هاشو دید یه عکش بزار
Last edited by rmb_ali; 27-09-2008 at 09:32.
مرسي دوست من. من اينو نخريدم. بلكه روي مادربرد قبليم (Asus CUSI-FX) بودش.
اين عكسي كه گذاشتم مشخص نميكنه اين چيه ؟؟؟ به خدا پورتاش يو اس بيه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)