تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: بلد نيستم بازي روي گوشيم نصب كنم!

Banned hamed_bati2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

5 بلد نيستم بازي روي گوشيم نصب كنم!

با سلام خدمت اساتيد من بلد نيستم چطوري بازي روي گوشيم نصب كنم گوشي من 6260 هست و البته بازيهايي مثل Need For Speed كه فقط 1 فايل SIS هست را مثل Theme ها نصب مي كنم ولي بازيهايي مثل Fifa2006 كه چندين فايل و فولدر داره را بلد نيستم نصب كنم و نمي دانم كدام فايل را بايد نصب كنم يا اصلا بايد از حالت زيپ باز كرد يا همانطور با زيپ فرستاد روي موبايل اين و 1 راهنمايي كنيد ممنون مي شوم تشكر

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

شما بايد برنامه fexplorer رو كه تو سايت معرفي شده نصب كنيد بازي فيفا با پسوند jar هست پي فايل زيپ رو باز كنيد و فايل jar رو خارج كرده و اون رو تو قسمت سيستم بخش install كپي كنيد بعد مموري رو داخل گوشي بزاريد و گوشي رو روشن كرده به برنامه fexplorer برويد فايل مذكور انجاست ان را باز كرده install كنيد و بعد بازي رو گوشي شما ريخته خواهد شد همين راحت بود؟ موفق باشيد

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خوب درسته ولي شايد اين دوستمون رم ريدر نداشته باشه شايد اينفرارد داشته باشه خوب با اين فرارد بايد اون فايل جار رو سند كني تويه گوشيت و بعد ميره تويه اين باكست و اونجا ازت ميپرسه كه ميخاي اينيستال بشه شما بايد گزينه ي يس رو بزني چند بار ازت يس و نو ميخاد كه شما همشو يس ميزني

Banned hamed_bati2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

9

نقل قول نوشته شده توسط hummer
    شما بايد برنامه fexplorer رو كه تو سايت معرفي شده نصب كنيد بازي فيفا با پسوند jar هست پي فايل زيپ رو باز كنيد و فايل jar رو خارج كرده و اون رو تو قسمت سيستم بخش install كپي كنيد بعد مموري رو داخل گوشي بزاريد و گوشي رو روشن كرده به برنامه fexplorer برويد فايل مذكور انجاست ان را باز كرده install كنيد و بعد بازي رو گوشي شما ريخته خواهد شد همين راحت بود؟ موفق باشيد
    سلام دوست عزيز از توضيح كه دادي ممنون ولي من مموري روي گوشي ندارم و منظورم كل بازيهايي هست كه بر روي كامپيوتر وقتي داخل فولدرشان ميرويد بيش از 1 فايل دارند و نمي دانم به اينها چي مي گويند ولي يكسري ديگر از بازيها همانطور كه گفتم فقط با نصب 1 فايل SIS انجام مي شوند فيفا را براي مثال گفتم و Fexplorer را گرفتم ولي كلاً 1 مقدار توضيحتان گيج كننده بود لطفا ابتدايي تر توضيح بدين من در اين زمينه مبتدي هستم!

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اگه منظورتون يك سري فايل جاوا است اگه مطمئنين كه شبيه هم نيستند بايد همه رو اينستال كنيد مثلا بازي فيفا 2004 4 تا فايل جاوا داره كه بايد همشون نصب شن

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منم 3220 دارم ولي بلد نيستم بازي توش بريزم ارور ميده مي نويسه .jad نداري اين برنامه بالا رو نصب كنم مشكلم حله؟
    لطفا راهنمايي كنيد...

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم با بازيهايي كه به صورت زيپ شده هستند مشكل دارم چون گوشيم اين فرمت (زيپ) رو نميشناسه.
    اگه ممكنه راهنماييم كنين

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dianella
    سلام
    منم با بازيهايي كه به صورت زيپ شده هستند مشكل دارم چون گوشيم اين فرمت (زيپ) رو نميشناسه.
    اگه ممكنه راهنماييم كنين
    سلام ...
    فایل زیپ رو Extract میکنی ... توش یه فایل هست با پسوند jar ... اون فایل رو مستقیم وارد گوشی کن و اجراش کن ...
    ممنون

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون آقا میثم متوجه شدم.
    در ضمن تولدتون رو هم تبریک می گم

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من كاري كه گفتي كردم توي مبايل ريخته شد ولي بازم ارور ميده مينويسه : خطاي فايل

بازي هايي كه تو مبايله يك jad. هم داره ولي اونايي كه من دانلود كردم فقط jar.هست ...

لطفا راهنمايي كنيد...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •