تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکلات برنامه نویسی LUA Com (مشکلات برنامه نویسی در AutoPlay Media Studio)

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

14 مشکلات برنامه نویسی LUA Com (مشکلات برنامه نویسی در AutoPlay Media Studio)

دوستان عزیز هر مشکلی در مورد اسکریپت نویسی به زبان LUA دارید (زبان برنامه نویسی برنامه AutoPlay Media Studio ) میتوانید سوالات خود را در این بخش مطرح نمایید تا در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده شود

2. این کاربر از Arsa Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام من در مورد اسکریپت نویسی در مورد این برنامه شدیدا احتیاج به کمک دارم پس از سه سال کار با این نرم افزار تازه فهمیدم زبان برنامه نویسی ان با lua میباشد و عاجزانه نیاز به کمک شما دارم اگر مرجع کاملی از اموزش اون دارید بهم بدین با تشکر مهدی :mahdi7210@yahoo.com

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

با سلام من در مورد اسکریپت نویسی در مورد این برنامه شدیدا احتیاج به کمک دارم پس از سه سال کار با این نرم افزار تازه فهمیدم زبان برنامه نویسی ان با lua میباشد و عاجزانه نیاز به کمک شما دارم اگر مرجع کاملی از اموزش اون دارید بهم بدین با تشکر مهدی :mahdi7210@yahoo.com
    مرجع کامل اسکریپت نویسی Help فوق العاده قدرتمند برنامه AutoPlay Media Studio هستش چون برای افراد مبتدی و نیمه حرفه ای خیلی کامل هست. اگه سوالی در مورد کد نویسی دارید و یا در اجرای آنها با Error مواجه هستید همینجا مطرح کنید تا در صورت یافتن پاسخ همینجا اعلام شود

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

اگه برنامه رو در هنگام Publish روی Hard drive قرار بدیم آیا مشکل دامپ سورس از حافظه برطرف میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه NIK SYSTEM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه برطرف نميشه
    تازه راحتتر هم ميشه
    يه مشكلي كه اين برنامه داره اينه كه بهيچوجه نميشه از دامپ سورسش از حافظه جلوگيري كرد
    چون در واقع ما تو اين برنامه دسترسي به فايل اجرايي اصلي نداريم
    و فقط يه اسكريپت مينويسيم كه اون فايل اجرايي از روي اون دستور العمل ميخونه و طبقش عمل ميكنه.
    كه البته مشكل خاصي نيست چون سگين ترين برنامه ها هم با دامپ كردنشون توسط دامپرهايي مثل Ollydbg و خيلياي ديگه كرك ميشن.
    ولي ما تنها كاري كه ميتونيم بكنيم اينه كه هرچه بيشتر كار رو سختش كنيم .اگه دقت كرده باشي توي فولدر برنامه يه فايل با پسوند CCD هست كه كل اسكريپت ميره توي اون.
    اون فايل رو با وينرار باز كن تا خيلي چيزا دستت بياد كه البته اگه تونستي پسوردش رو پيدا كني به منم بگو كه خيلي دنبالش گشتم.

7. این کاربر از NIK SYSTEM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

اگه تونستي پسوردش رو پيدا كني به منم بگو كه خيلي دنبالش گشتم.
    یه زمانی توی سایت های Warez گفته میشد که پیدا شده من خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نشد
    البته فکر نکنم پیدا بشه چون حداقل یه رمز 10 رقمی بزارن روش با سریعترین روشها بیشتر از چند ماه طول میکشه تا پیدا بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام ... من هم خیلی پیگیره این هستم که بتونم پسورد این فایل Rar رو پیدا کنم ...
    اما حدس میزنم که هر دفعه که این برنامه این فایل رو میسازه یه سریال رندوم براش قرار میده !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام ... من هم خیلی پیگیره این هستم که بتونم پسورد این فایل Rar رو پیدا کنم ...
    اما حدس میزنم که هر دفعه که این برنامه این فایل رو میسازه یه سریال رندوم براش قرار میده !!!!

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

11 شکستن پسورد winrar

سلام.دقیقاً منم خیلی دوست دارم.فقط دنبال یه برنامه میگردم بتونم کد رار رو حتی به صورت اسمبلی هم که شده نشان بدم و پسوردشو بشکنونم.

دقیقاً حرف درستی زدی پسر.آره رندوم میگیره.ولی فقط در مورد فایل های که پسورد دارن.طی این چند وقت فهمیدم که Winrar حدود 65535 مدل فایلهای خودش رو فشرده میکنه برای همین شکستن پسوردش بهمین سادگی نیست.
    ما باید کلاسی که winrar برای پیدا کردن پسورد فایلهاش استفاده میکنه رو پیدا کنیم...
    بعد به وسیله اون کلاس پسورد رو پیدا کنیم.
    مثلاً ما به فایل پسورد 123 دادیم.
    بعد رار پسورد وارد شده به وسیله ما رو با پسورد فایل مقایسه میکنه که آیا درست وارد کردیم یا نه.ما در اصل یا باید این شرط رو حدف کنیم یا باید کاری کنیم که این شرط فقط یه حالت اونم درست داشته باشه.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من اگه بخواییم بریم تو مبحث Winrar از هدف دور میشیم ...
    پیشنهاد :
    مگه این فایل رو خود AMS پروتکت نمیکنه ؟؟؟ خوب اگه بریم سراغ AMS بهتره و با دستکاری تو کد های خروجی ... از پسورد گذاشتن روی این فایل جلوگیری کنیم بهتره ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •