تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل از رم هست؟

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض مشکل از رم هست؟

دوستان موقع بازی در Rainbow six:vegas 2 بعد از مقداره بازی کردن(بستگی داره دیدی 5 دقیقه یا بعضی موقع ها 30 یا بعضی مواقع نمیشه) اول یک صدای ممتد و بعد یک صفحه آبی میاد و ریستارت میشه کامپیوتر.مشکل از رم هست؟ویندوز هم عوض کردم.داخل بازی Crysis یه همچین مشکلی نیود

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان موقع بازی در Rainbow six:vegas 2 بعد از مقداره بازی کردن(بستگی داره دیدی 5 دقیقه یا بعضی موقع ها 30 یا بعضی مواقع نمیشه) اول یک صدای ممتد و بعد یک صفحه آبی میاد و ریستارت میشه کامپیوتر.مشکل از رم هست؟ویندوز هم عوض کردم.داخل بازی Crysis یه همچین مشکلی نیود
    یه عکس از صفحه آبی میتونی بذاری؟

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

اگه مشخصات سخت افزاری سیستم رو بدید خیلی خوبه

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

احتمال داره دماي پردازندت بالا باشه دماشو چك كن
    در ضمن مشخصات سيستمت رو بگو

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سیستمم اینه:

CPU:4800 Athlon X2

Main:Giga-MA69G-S3h

RAM:2 gig bass 800

powre:300 W Redmax

خود خدماتی که ازش خریدم گفت ممکنه از رم باشه.گفت یه رم دیگه بزار و تسط کن و گذاشتم ولی بازم ریسارت شد.گفتم شاید از پاور باشه پاور رفیقم که 500 هست گذاشتم ولی 3 دفعه ارور رو داد.دو دفعه موقع بالا اومدن ویندوز و یک دفع موقع اوردن لود بازی.ولی بعدش دیگه ارور نداد(خود فروشنده میگه 300 واقعی هست و معادل یه 500 برات کار میده(ولی خودم اعتقاد ندارم).موقی که کامپیوتر تخت فشار قرار میگیره ارور میده.حتی برادرم میگفت وسط بازی نینجا هم این ارور رو داده بود.در مورد صفحه آبی بگم که یک دفعه یک صدای درررررررررررررررررر ممتد میام و بعد صفحه آبی و سریعا ریستارت.مشکل از چی میتونه باشه؟ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سیستمم اینه:

CPU:4800 Athlon X2

Main:Giga-MA69G-S3h

RAM:2 gig bass 800

powre:300 W Redmax

خود خدماتی که ازش خریدم گفت ممکنه از رم باشه.گفت یه رم دیگه بزار و تسط کن و گذاشتم ولی بازم ریسارت شد.گفتم شاید از پاور باشه پاور رفیقم که 500 هست گذاشتم ولی 3 دفعه ارور رو داد.دو دفعه موقع بالا اومدن ویندوز و یک دفع موقع اوردن لود بازی.ولی بعدش دیگه ارور نداد(خود فروشنده میگه 300 واقعی هست و معادل یه 500 برات کار میده(ولی خودم اعتقاد ندارم).موقی که کامپیوتر تخت فشار قرار میگیره ارور میده.حتی برادرم میگفت وسط بازی نینجا هم این ارور رو داده بود.در مورد صفحه آبی بگم که یک دفعه یک صدای درررررررررررررررررر ممتد میام و بعد صفحه آبی و سریعا ریستارت.مشکل از چی میتونه باشه؟ممنون
    گرافيكت آنبورد هست؟
    اين قضيه براي يكي از مشتري ها من هم اتفاق افتاده متوجه شدم خبرت مي كنم
    در كل ممكن از كم بودن وات پاور هم باشه ولي اين خيلي كم پيش مياد
    بيشتر از رم و پردازنده ممكن باشه

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

شرکت گیگابایت در بخش توضیحات هر مادربرد در وب سایت خودش یه لینکی کنار همون صفحه داره بنام Memory Support List
    که شما می تونی براحتی رم های مورد تایید و تست شده برای مادربرد خودتون رو پیدا کنید
    اگه از 2 ماژول رم بحالت Dual Channel استفاده می کنی توصیه می کنم یکیش رو برداری و تست کنی که آیا با ماژول تکی هم دچار
    ریست میشه سیستم یا نه ؟
    ولی خوب من میگم اگه یه پاور با توان واقی 500 الی 550 وات استفاده کنی به مراتب مطمئن تره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یادم رفت که گرافیکم Zotac 9600 GT AMP هست.پاور رفیقم که 480 هست هم گذاشتیم ولی 2 دفعه موقع بالا اومدن ویندوز ریستارت کرد و 1 دفعه موقع لود بازی.بعدش دیگه ریستارت نکرد.از یک رم 2 گیگ Twinmoss استفاده میکنم.--- و DVD Writer هم دارم.یک فن هم وصل کردم
    Last edited by gamekhor2007; 24-08-2008 at 09:17.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

بوق ممتد مربوط میشه به رم یا هرچی که مربوط به رم بشه

گفتی که رمت و عوض کردی و بازم ارور داد , ممکنه مشکل از از ماژولهات باشه , یک بار جای ماژولهات و عوض کن , یه فوتم توش بکنی بد نیست

بقول رفیقمونم اگر تکی هم امتحان کنی ممکنه جواب بگیری , ممکنه مشکل از دو آل چنلت باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

یادم رفت که گرافیکم Zotac 9600 GT AMP هست.پاور رفیقم که 480 هست هم گذاشتیم ولی 2 دفعه موقع بالا اومدن ویندوز ریستارت کرد و 1 دفعه موقع لود بازی.بعدش دیگه ریستارت نکرد.از یک رم 2 گیگ Twinmoss استفاده میکنم.--- و DVD Writer هم دارم.یک فن هم وصل کردم
    پاورت كه برا اين سيستم ضعيف هست
    احتمال زياد مشكل از رم هست
    براي اينكه مطمئن شي رم رو عوض كن و دوباره ويندوز نصب كن بعد اگه مشكل نداشت از رم بوده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •