ميخواستم ببينم ميشه از طريق اينترنت آمار يه شماره رو در بيارم؟ فقط اسم صاحبشو بفهمم كافيه.
شماره هم ايرانسل است.
با تشكر![]()
ميخواستم ببينم ميشه از طريق اينترنت آمار يه شماره رو در بيارم؟ فقط اسم صاحبشو بفهمم كافيه.
شماره هم ايرانسل است.
با تشكر![]()
من فکر نمیکنم بتونی چون ایرانسل فکر نکنم نام ها رو ثبت کنه.
خیر!
همینطوری هم شماره های خصوصی مردم رو به کسی نمی دن و نیاز به حکم قضایی داره
اگر هم طرف مزاحمت ایجاد کرده باشه در این حالت هم آدرس و اسمی نمی دن و خودشون با اخطار و قطع رسیدگی می کنن.
دیگه ایرانسل هم که هست... کلا بهتره بی خیال شی! می دونی که سیم های ایرانسل صاحب و آدرس درست حسابی نداره و خوراکه مزاحمت هستش.
اگه مزاحم شده بهترین کار اینه که چند تا فحش آبدار بارش کنی و امیدوار باشی طرف یکم بهش بر بخوره!!!![]()
![]()
Last edited by Hamid1000; 01-09-2008 at 21:43.
دوست عزيز دوستان درست ميگن اگه با ايرانسل مزاحم شده شما نميتوني صاحب و امارش رو دربياري فقط شما بايد بري مخابرات و اعلام كني كـــه اين سيم كارت داره بيش از حد مزاحمت ايجاد ميكنـــه و خودشون بررسي ميكنن به احتمال زيــاد
سيم كارت هاي ايرانسل رو همه دارن ميفروشنــ و جا به جا ميشه و بايد بدوني صاحب اصلي نداره كه بتوني امارش رو در بياري
موفق باشيد!![]()
خودم فكر ميكردم نشه كاري كرد ولي گفتم باز از دوستان يه سوالي بكنم شايد راهي داشته باشه.
در كل ممنون راهنماييم كردين.
اسم و فامیل صاحب خط رو باید پیدا کنی بعد با یه گوشی ایرانسل زنگ بزنی به شماره 150
عین 118 خودمون عمل میکنه
خوب منم ميخوام اسم فاميلشو در بيارم ديگه.
اگه اسمشو داشتم كه مزاحم شما نميشدم.
حالا اين 150 كه ميگي چه اطلاعاتي ميده؟![]()
حالا میگم اگه طرف شمارش همراه اول باشه میشه مشخصاتشو گرفت
دوست عزيز دوستمون گفتـــن كـــه
موفق باشيد!شماره هم ايرانسل است.![]()
کاملا موافقت میشه...!
این عزیز درست میگه
حتما پیگیری میکنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)