تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ارتباط توان پاور و سرعت کارت گرافیکی

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض ارتباط توان پاور و سرعت کارت گرافیکی

با سلام بنده سیستمم رو 6 ماه پیش خریدم و پاورش 330 وات 330Wat Real Green هستش کارت گرافیکم 8500 جی تی که البته ازش راضی نیستم و میخوام کارتمو عوض کنم میخواستم بدونم کارت 8800 روی این پاور جواب میده یا نه یا باید پاورم رو عوض کنم؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

با سلام بنده سیستمم رو 6 ماه پیش خریدم و پاورش 330 وات 330Wat Real Green هستش کارت گرافیکم 8500 جی تی که البته ازش راضی نیستم و میخوام کارتمو عوض کنم میخواستم بدونم کارت 8800 روی این پاور جواب میده یا نه یا باید پاورم رو عوض کنم؟
    این کارت حداقل به پاور 380 وات واقعی نیاز داره.شما هم برای اطمینان باید پاور بالای 450 بگیری.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آخه من مجتمع ایران که رفتم مغازه دارهاش به من گفتند که این پاور رو ما روی سرور هم میبندیم و خیلی قوی هست و نیازی به عوض کردن پاور نیست . از دوستانی که کارتشون قوی هست و پاورشون گرین 330 میخواستم بپرسم مشکلی دارن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

آخه من مجتمع ایران که رفتم مغازه دارهاش به من گفتند که این پاور رو ما روی سرور هم میبندیم و خیلی قوی هست و نیازی به عوض کردن پاور نیست . از دوستانی که کارتشون قوی هست و پاورشون گرین 330 میخواستم بپرسم مشکلی دارن یا نه؟
    سیستم کامل شما چیست؟

این پاور با این کارت ممکنه در هنگام بازی کردن (بازیهای سنگین) خشک بشه و یا افت فریم داشته باشید.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با 330 وات ريل كار ميكنه ممكنه هم هيچ مشكلي پيش نيياد سيستم شما حتي ممكنه 250 وات هم مصرف نكنه. ولي 330 وات ريسكه و كمتر از پاور پيشنهاد شده هست افت فرم كه مشكلي نيست ممكنه بزنه گرافيك يا سائر قطعات رو بسوزونه رو همين حساب بايد با يك ضريب اطمينان مطمئن پاور رو انتخاب كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سیستم کامل شما چیست؟

این پاور با این کارت ممکنه در هنگام بازی کردن (بازیهای سنگین) خشک بشه و یا افت فریم داشته باشید.
    اینم مشخصات سیستم من:
    Mainboard: Asus M2N-E chipset 570Ultra
    CPU:AMD Athlon 64X2 5200+ with 1MBcacheL2
    Ram:2GB DDR2 800 Runs at Double Channel 128bit
    HDD:250GB Maxtor Sata2
    VGA:Point Of View 8500GT DDR2
    Power :330Wat Real Green

---:Skystar 2.8A
    Modem:Zcyber 9.2
    DVD-RW:Samsung

آخه به من میگن که پاورهای گرین با پاورهای دیگه فرق میکنه و همین 330 واتش قویتر از پاورهای 480 وات شرکتهای دیگه هست به همین پاور هم 34 تومن پول دادم از طرف دیگه من نگرانم چون بعضی سایت های خارجی نوشتن که کارت 8800 جی تی 29 آمپر روی مسیر 12 ولتی نیاز داره از طرفی خیلی به من گفتن نیازی نیست و این پاور به خوبی جواب میده از دوستانی که پاورشون 330 هست و کارت 8600 یا 8800 داره کسی مشکلی پیدا کرده؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط ---:Skystar 2.8A بمقدار 90 وات برق مصرف میکنه

بهتر است از پاور حداقل 500 وات واقعی استفاده کنی

این هم بگم اون پاورهایی که میگن 480 وات یا 500 وات با قیمت ارزان اصلا پاور به حساب نمیایند که حالا بخواهیم پاور گرین را با آنها مقایسه کنیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

آخه به من میگن که پاورهای گرین با پاورهای دیگه فرق میکنه و همین 330 واتش قویتر از پاورهای 480 وات شرکتهای دیگه هست به همین پاور هم 34 تومن پول دادم از طرف دیگه من نگرانم چون بعضی سایت های خارجی نوشتن که کارت 8800 جی تی 29 آمپر روی مسیر 12 ولتی نیاز داره از طرفی خیلی به من گفتن نیازی نیست و این پاور به خوبی جواب میده از دوستانی که پاورشون 330 هست و کارت 8600 یا 8800 داره کسی مشکلی پیدا کرده؟
    دوست عزیز همه دوستان با پاور بالای 400 وات برای این کارت موافق هستند و همچنین قطعات دیگر شماچنین پاوری رو می طلبه.

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

حداقل پاور مورد نياز اين كارت 480 هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •