سلام...لطف کنید بگید موتور جستجوی گوگل رو با چه زبان یا زبان هایی نوشتند...ممنون.
یه سوال دیگه : من قبلا ++c می خوندم ولی همش با عدد سرو کار داشتم خوب با اینا چی جوری میشه برنامه نوشت؟!
سلام...لطف کنید بگید موتور جستجوی گوگل رو با چه زبان یا زبان هایی نوشتند...ممنون.
یه سوال دیگه : من قبلا ++c می خوندم ولی همش با عدد سرو کار داشتم خوب با اینا چی جوری میشه برنامه نوشت؟!
فكر مي كنم گوگل با ++c/c نوشته شده باشه و التبه مشكوكم به php
من سوال دومتو نفهميدم ! توي اين فروم نگاه كن ببيني چطوري مي شه با ++c برنامه نوشت!
با توجه به سرچی که کردم:
هسته سایت گوگل به زبان c++ نوشته شده ولی اسکریپت های جستجو اش به زبان Python
مگه با c++ تحت وب هم برنامه می نویسن؟
ولی فقط می دونم که سیستم عامل سرور هاش یونیکس هستش.
فکر هم نمی کنم با یک زبان نوشته شده باشه. احتمالا توش از جاوا هم استفاده شما نظر دوستان چیه؟
راستی چرا بعضی از سایت ها صفحه هاشون پسوند ندارند؟ مثل yahoo . آدرس یکی از صفحه های این سایت رو ببینید :
m5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بینید که پسوند نداره مثلا m5.asp یا m5.aspx یا m5.php یا m5.jsp و ... چرا؟
چون که اونا رو با پایتون نوشتن. با پایتون می تونید این کارو بکنید. بله با c++ هم میشه صفحه وب نوشت.
نمی گم امکان نداره، ولی چجوری با ++C تحت وب می نویسند؟؟؟؟
و این که با یه فایل htaccess. ساده میشه این کار رو کرد که بدون پسوند هم اجرا کنه.
چون من تو طراحی وب سر رشته ای ندارم پرسیدم ولی واقعا جالبه.
نمی دونم درست میگم یا نه ولی با UML هستش؟ البته من دقیقا نمی دونم uml چیه؟یکم توضیح میدید.
سلام ...
1 - با cgi میشه تحت وب با سی برنامه نوشت !
2 - به هیچ وجه نمیشه گفت گوگل با چه زبانی نوشته شده : توی سایتای خارجی که سرچ کردم نتایج بسیار متفاوتی بدست اومد یکی میگه php و cgi البته قسمت تحت وبش .. حتی یه جا دیدم نوشته بود asp ! من که به نتیجه درستی نرسیدم !البته در کل باید گفت که برنامه تحت وب اونا که برای ما نشون میده مهم نیست مهم اون هسته و الگوریتم سرچی هست که دارند که فکر نکنم بشه فهمید با چی نوشتنش !
امکان داره که با استفاده از چند زبان نوشته شده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)