تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 80

نام تاپيک: تاپیک مشاوره و راهنمایی در مورده وب سایت جدید DaRiOuShJh ?!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

10 تاپیک مشاوره و راهنمایی در مورده وب سایت جدید DaRiOuShJh ?!؟

دوستان خسته نباشید
    اول از همه بگم که همچنان در تحسن به سر میبرم! و فقط در این تاپیک این تالار پست میدم
    اونم چون لازمه

دارم روی سایته جدید با ورد پرس کار میکنم
    فقط الو از همه باید یه فکری به حجمه سایت کنم و تا اونجا که میشه گرافیک ها رو یه سره کنم
    در قدمه اول میخواستم این مورد رو از شما بپرسم که چه راه کار هایی رو برای کم کردنه حجمه گرافیک ها پیشنهاد میکنید؟

این عکس:

اینم آدرس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببینم چی کار مکینید
    این همه من پاسخه سوالاته این و اون رو دادم ببینم حالا اونا مرام دارن ماله من رو بدن یا نه

موفق و موید باشید
    DaRiOuShJh

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط الو از همه
    الو از همه چیه؟
    آخه تو یه تاپیک گفتی تو بعضی مقالات غلط املایی میزاری ببینی خوب خوندیم یا نه؟!
    این همه من پاسخه سوالاته این و اون رو دادم ببینم حالا اونا مرام دارن ماله من رو بدن یا نه
    مرام که دارم ولی اطلاعات ندارم...
    خوب من که اطلاعاتم معمولا در هر موردی صفر هست ...
    یه سرچ تو گوگل زدم...ماشاالله همه سایت ها کپی هم...
    احتمالا اینارو خودت بلدی ولی گفتم حالا بزارم شاید بدرد خورد:
    ---------------------------------------------------------------------

راستش یه مدت هست که می خواهم در باره این مطلب بنویسم ولی فکر می کردم که همه دوستان در مورد این مطلب می دانند و رعایت می کنند . حتما تا حالا شده که وقتی یک وبلاگ را با مرورگر باز می کند چندین دقیقه برای بارگذاری کامل عکسها و تصاویر معطل شده باشید. این مشکل از آنجا ناشی می شود که بعضی دوستان وبلاگ نویس بدون توجه به حجم تصاویر آنها را بر روی وبلاگ خود قرار می دهند . زمانی که چند تصویر با حجم بالا روی یک وبلاگ قرار گیرد بازدید کننده باید زمان زیادی را برای لود شدن تصاویر و فلشها منتظر بماند که بعضی ها با حذف نمایش تصاویر در تنظیمات مرورگر سرعت وبگردی خود را افزایش می دهند و بعضی ها هم مثل خود من وقتی که می بینند تصاویر و فلشهای با حجم بالا روی یک وبلاگ قرار دارد از دیدن آن وبلاگ منصرف می شوند و مرورگر را می بندند .
    اما برای لود شدن سریع تصاویر و حل این مشکل چه باید کرد؟ راههای گوناگونی برای رفع این مشکل وجود دارد . یکی از این راه ها کوچک کردن سایز تصویر با یکی از ویرایشگرهای عکس است .راه دیگر تقسیم یک عکس بزرگ به قطعه های کوچک است به این ترتیب که با یک ویرایشگر عکس تصویر مورد نظر خود را به تکه های کوچک تقسیم کنیم و با کنار هم قرار دادن تکه های کوچک در وبلاگ یا وبسایت خود تصویر اصلی را بسازیم که این که به دلیل زمانی که می برد و جدولبندی که نیاز دارد معمولا در قالبها استفاده می شود .
    یکی از سریعترین و راحت ترین راههای کاهش حجم تصویر کوچک کردن سایز عکس و تبدیل آن به GIF است . بعضی وقتها می توان یک تصویر را کوچک کرد بدون اینکه از وضوح و شفافیت و جزییات آن کم شود. همینطور برای کم کردن حجم تصویر می توان از وضوح تصویری یا رزولوشن ( resolution) تصویر کم کرد . من روش انجام این کار را در فتوشاپ شرح می دهم در ادیتورهای دیگر هم روش مشابه این است. برای کم کردن رزولوشن و یا سایز تصویر فایل تصویر مورد نظر خود را در فتوشاپ باز کنید و بعد از منو Image گزینه Image Size را انتخاب کنید حال یک پنجره مشابه زیر برای شما باز می شود که با کم کردن رزولوشن که معمولا برای تصاویر وب 28 تا 72 پیکسل در اینچ است .همچنین سایز تصویر را هم تا حد مطلوبی می توانید کم کنید.

یکی دیگر از راههای موثر کاهش حجم تصویر تبدیل آن به GIF است که فرمت استاندارد برای تصاویر وب است و اکثر سایتهای معتبر از این فرمت برای به نمایش در آوردن تصاویر استفاده می کنند. برای تبدیل تصاویر به GIF تصویر مورد نظر خود را با هر فرمتی که هست در فتوشاپ باز کنید و از منوی File گزینه Save for web را انتخاب کنید یا از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Alt+S استفاده کنید . پس از آن یک پنجره محاوره ای باز می شود که در سمت چپ آن تصویر فشرده شده و در سمت راست آن یک باکس قرار دارد .

که شما با کم و زیاد کردن مقدار Color یا همان تعداد رنگها می توانید تصویر مطلوب خود را با حجم کم بدست آورید . در زیر شما دو تصویر که یکی تصویر اصلی با فرمت JPG و دومی تصویر فشرده شده با فرمت GIF است می بینید . همانطور که مشاهده می کنید از کیفیت تصویر اندکی کاسته شده ولی حجم تصویر اصلی 40 کیلو بایت و حجم تصویر فشرده شده 19 کیلو بایت است(با کلیک راست روی هر یک از تصاویر و انتخاب Properties می توانید مشخصات هر تصویر را ببینید ) . یعنی با تبدیل به Gif حدود 50 درصد از حجم فایل کم شده است .

شما با این روش می توانید حجم تصاویری که قصد دارید روی وبلاگ یا وبسایت خود قرار دهد و یا برای دوستان خود ایمیل کنید یا از طریق یاهو مسنجر ارسال کنید و یا به هر ترتیبی روی اینترنت ترنسفر کنید کم کنید .

رایان کامپیوتر
    ----------------------------------------------------------------------
    اين كار چندين راه حل داره. يكي اينكه سايز عكس رو كوچيك كني. يعني طول و عرضش رو كم كني. يه راه ديگه اينه كه رزولوشنشو كم كني. يعني اينكه تعداد نقاط تشكيل دهنده عكس رو كاهش بدي. راه ديگه اينه كه پسوند عكسو عوض كني يعني مثلا با پسوند گيف اونو سيو كني. راه ديگه اينه كه داده هاي رنگ رو كاهش بدي مثلا بجاي 24 بيت اونا رو 8 بيت بكني. راه ديگه اينه كه........
    عكستو با نرم افزار acd باز كن بعد برو قسمت File و بعد save as رو بزن عكستو سيو كن حالا حجمش كمتر شده...(سعي كن عكسها پسوندش jpgباشه)
    يه برنامه هست كه حجم فايل ها ي JPG و GIF رو كم ميكنه ولي كيفيتشونو تغيير نميده
    ميتونيد اين برنامه رو از سايت
    کد:
    دانلود كنيد
    اسم برنامه : 123 GIF/JPG Optimizer 3.0

مجید آنلاین
    -------------------------------------------------------------------
    شرمنده دیگه خودم که اطلاعاتی ندارم...
    اینا هم با سرچ بود...

Last edited by bahdar; 19-08-2008 at 21:26.

3. این کاربر از bahdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خب خودت که بهتر میدونی
    ترفند خاصی نداره فقط باید تو استفاده از save for web توی فوتوشاپ دقت و حوصله لازم رو داشته باشی
    مثلا ببینی که عکسی jpg باشه سبک تره یا gif
    تا اونجایی که تغییرات به چشم نمیاد از تعداد رنگها کم کنی
    مثلا اگرعکسی با فرمت gif با 64 رنگ کیفیت قابل قبولی داره چرا باید از 256 رنگش استفاده بشه
    و از این جور چیزا...

5. این کاربر از Šepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون دوستان ولی متوجهه منظورم نشدید
    من یه مقدار برای انکه راحت تر بتونم تغییراتی بدم بعده ها تو اقلب هر قمست رو جدا جدا قرار دادم که اینا رو هم میان و قالب درست میشه
    برای همین حجم به مراتب میره بالا
    من میخوام تمامیه قیمت هایی که میشه رو با jpg درست کنم
    تو کاهشه حجم و ... مشکلی ندارم تا اونجا که بشه با همون فتوشاپ میچلونم!
    ولی نمیدونم بهتره از کجا ها برش بزنم و تیکه تیکه کنم که تو نوشتنه کدها و قرار دادنه جدول ها وcdd ها مشکله زیادی پیش نیاد
    برای همین خواستم مشورت کنم

از پسوند های gif و png 8 و indexed colors و .... نمیتونم استفاده کنم چون تعداد رنگ ها به مراتب بیشتر از ایناست!×!

الان بزرگترین مشکلی هست که اگه جدول ها ی بالا و بنر ها و بنر دونی ها!!! رو همه رو به صورته یه فایله jpg قرار بدم چون BG تکرار میشه ممکنه وقتی که این عکسه jpg رویی تموم میشه با بک گراند تطابق نداشته باشه
    میفهمید که چی میگم

و از این نوع سوالات

یه مقدار هم نوسته ها روی بک گراند بعضی جاهاش معلوم و خوانا نیستن
    در این مورد هم یه نظری چیزی بدید

خیلی اعصابم رو ریخته به هم!×!

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

مطالب وبلاک در سمت راست خوانا نیست اگه کمی به چپ بگشی خوب می شه
    عکس پس زمینه هم خوبه ولی اگه در داخل هر پست به صورت یک رنگ باشه خیلی بهتر است یعنی شما از تکرار عکس استفاده کردید وکل صفحه را پر کردید اگه به لبه بالایی و پایینی عکس نگاه کنی می بینی کمی تیره تر است و این تیره کی در هر جا که عکس تکرار می شه دیده می شه اگه کاری کنی که این تیره کی فقط در انتهای پستهای دیده بشه خیلی خوب است به عبارتی اگر قسمت تیره عکس در قسمت پایان پست ( نظرات و ... ) قرار گیرد که نشان دهنده انتهای پست است کار خوبی از آب در خواهد آمد

هر چند ما خودمان نیازمنده راهنمایی هستیم ولی گفتیم که یه چیزی هم ما گفته باشیم
    امیدوارم که همیشه سبز و قهوه ای باشید

8. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مطالب وبلاک در سمت راست خوانا نیست اگه کمی به چپ بگشی خوب می شه
    عکس پس زمینه هم خوبه ولی اگه در داخل هر پست به صورت یک رنگ باشه خیلی بهتر است یعنی شما از تکرار عکس استفاده کردید وکل صفحه را پر کردید اگه به لبه بالایی و پایینی عکس نگاه کنی می بینی کمی تیره تر است و این تیره کی در هر جا که عکس تکرار می شه دیده می شه اگه کاری کنی که این تیره کی فقط در انتهای پستهای دیده بشه خیلی خوب است به عبارتی اگر قسمت تیره عکس در قسمت پایان پست ( نظرات و ... ) قرار گیرد که نشان دهنده انتهای پست است کار خوبی از آب در خواهد آمد

هر چند ما خودمان نیازمنده راهنمایی هستیم ولی گفتیم که یه چیزی هم ما گفته باشیم
    امیدوارم که همیشه سبز و قهوه ای باشید

مرسی دوسته عزیز!
    بله حق با شماس
    اون قمستی که تیره تر میشه به خاطره اینه که repeat میشه
    اگه همین طور پیش بره که نمیشه کاریش کرد چون طول پست ها متفاوته و دقیق نمیشه گفت چه قد میشن که دقیق تنظیم کرد

ولی احتمالا تو طراحی جدید یه فکری بارش میکنم که یه دست تر باشه
    ممنون

نیـــــــــــــــــــــــ ــما!×!
    پسر کلاسه کاره تاپیک رو آپوردی پایین اسمش رو کردی وبلاگ!×!
    بکنش وبسایت!
    ده×!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هی بابا! اینه مرام معرفت دیگه! باشه
    گزره پوست به دباغ خونه دیر یا زود میفته اونوقت بنده:

با ناکمکی های اکثره دوستان تا اینجا پیش رفتم
    نظری در مورده ایینش دارید یا نه؟ یه گوشه رو بتابونم خوب میشه؟

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

با سلامی دوباره

بهتر است عکس های خودتان را با پسوند Gif در وبلاگ قرار دهید در مرور گر های IE قسمت Trans.... مربوط به عکس ها را به رنگ نشان می ده یعنی هیچ شفافیتنی نشان نمی ده البته وقتیکه در مرور گر Opera نیگاه می کنم هیچ مشکلی نیست ولی در سیستم من در مرور گر Explorer با این مشکل مواجه هستم

اون قمستی که تیره تر میشه به خاطره اینه که repeat میشه
    اگه همین طور پیش بره که نمیشه کاریش کرد چون طول پست ها متفاوته و دقیق نمیشه گفت چه قد میشن که دقیق تنظیم کرد
    برای این کار هم به نظر من شما قسمت قهوه ای تیره تر را از خود عکس جدا کنید و عکس جدید را در صفحه قرار دهید و قسمت تیره تر را که جدا کردید به قسمت بالا و پایینش خاصیت شفافیت بدهید بعد این عکس جدید را در داخل یک جدول ( در پس زمینه جدول ) قرار داده و در قسمت انتحای پست قرار دهید و نوشته های ( نظر و نوشته شده توسط ....) را در داخل جدول اضافه کنید

در ضمن صفحه شما خیلی سنگین است یعنی به برای ما که با دایان آپ ( دایان = ایستاده {دایال آپ }) کار می کنیم کمی طول می کشه تا صفحه لود بشه اگه کمی هم روی سایز عکس ها تمرکز کنی کار خوبی از آب در خواهد آمد

سادگی زیباست
    کد:

12. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

با سلامی دوباره

بهتر است عکس های خودتان را با پسوند Gif در وبلاگ قرار دهید در مرور گر های IE قسمت Trans.... مربوط به عکس ها را به رنگ نشان می ده یعنی هیچ شفافیتنی نشان نمی ده البته وقتیکه در مرور گر Opera نیگاه می کنم هیچ مشکلی نیست ولی در سیستم من در مرور گر Explorer با این مشکل مواجه هستم

برای این کار هم به نظر من شما قسمت قهوه ای تیره تر را از خود عکس جدا کنید و عکس جدید را در صفحه قرار دهید و قسمت تیره تر را که جدا کردید به قسمت بالا و پایینش خاصیت شفافیت بدهید بعد این عکس جدید را در داخل یک جدول ( در پس زمینه جدول ) قرار داده و در قسمت انتحای پست قرار دهید و نوشته های ( نظر و نوشته شده توسط ....) را در داخل جدول اضافه کنید

در ضمن صفحه شما خیلی سنگین است یعنی به برای ما که با دایان آپ ( دایان = ایستاده {دایال آپ }) کار می کنیم کمی طول می کشه تا صفحه لود بشه اگه کمی هم روی سایز عکس ها تمرکز کنی کار خوبی از آب در خواهد آمد

سادگی زیباست
    کد:
    مرسی دوسته عزیز
    این مشکلی که گفتید مربوط به ie6 و ورژن های قبلیه این مرورگر هست
    7 به بعد این مشکل رو ندارن
    همینطور firefox و opera
    از طرفی منم دیگه تغییراتی دارم میدم و دارم بیشتره اساسه کار رو روی jpg میزارم که حجم هم بیاد پایینتر

در مورده اون قسمته قهوه ای تیره هم قبلا خیلی روش کار کردم
    ولی متاسفانه چون فایله قلش رو نمیخواستم عوض کنم و رنگه فایله فلش هم با اون رنگ تموم میشد مجبور بودم همونطوری بزارمش

ولی تو قالبه جدید سعی کردم این مشکل برطرف شه

منم خودم دایال آپ هستم! اولا سبک بود این آخرا سنگین شده بود و طرفایه 500 کیلوبایت شده بود که بازم زیاد نیست
    ولی تو قالبه جدید سعی میکنم به 200-300 کیلوبایت برسونمش
    بالاخره لازمه ی گرافیکی بودن حجمه بالاتره!

در مورده سادگی هم حق با شماس ولی من نمیتونم ساده طراحی کنم1×!×!!×

بر و بچه حاشیه نشین
    کاره طراحی گرافیکش تمم شه باید روی شما برای CSS و DIV اش حساب کنم! هستید یا نه؟
    با table و CSS »یتونم درستش کنم ولی اگه div بشه بهتر و سبک تر میشه!

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

راحت باش داریوش جان

تو برو تو کار Div کاری نداره !

15. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •