سلام بچه ها شرمنده که باز تاپیک زدم چون نظرم عوض شد در مورد گوشی های P1 و G700 چون رفتم دیدم ی سری مشکلات دارن
حالا از این 3 تا یکی رو می خوام بگیرم فقط اگه مشکل خاصی دارن بگید
W910 or W890 or W760
سلام بچه ها شرمنده که باز تاپیک زدم چون نظرم عوض شد در مورد گوشی های P1 و G700 چون رفتم دیدم ی سری مشکلات دارن
حالا از این 3 تا یکی رو می خوام بگیرم فقط اگه مشکل خاصی دارن بگید
W910 or W890 or W760
اول بگم هیچ کدوم از این گوشیها فلش واسه دوربین ندارن!
W910 از دو تای دیگه بهتره و صدای خیلی بلندی داره و امکاناتش واسه موزیک عالیه. اما دوربینش 2 هست در حالی که دوتای دیگه دوربینشون 3.2 هست.
دکمه های W890 خیلی کوچیکن و استفاده از اونا سخته. به نظر من W890 رو از لیستت حذف کن.
حالا اگه صدا و موزیک واست مهمه W910 و اگه دوربین برات مهمه (که البته دوربین بدون فلش هم اصلاً بدرد نمیخوره!) برو سراغ W760.
اما پیشنهاد من همون W910 هست که گوشی بسیار عالی و خوبیه.
سلام
پيشنهاد من W910 هست...LCD ش از اون دو تا بزرگتره..صداش هم كلا" از همه گوشي ها حتي N81 بيشتره...
Walkman Player 3.0 و Motion Sensor كه اينو 760 هم داره...ولي در كل من W910 رو ترجيح ميدم...
شاد باشي![]()
تایید میشه![]()
نظر من اول رو 910 هست بعد رو 760 ....
اگه نظر منو بخوای w910 رو پیشنهاد میکنم
البته w760 هم گوشی خوبیه و جی پی اس داره اما تجهیزات مولتی مدیاش نسبتا از w910 پایینتره
فکر نمیکنم gps زیاد به کارت بیاد
همون w910 رو بگیر
از نظر طراحی هم خیلی خوشکله
ممنون
قسمت کشوی و دکمه های 910 مشکلی نداره؟؟؟(مثلا مثل اس 500 ترک بخوره یا مثلا کشویش خراب بشه )
من تا به حال از بین گوشی های کشوی 2 تا داشتم S500 و W850 که از نظر کشوی اس 500 عالی بود ولی 850 کمی لق می زد اس هم که دکمه هاش شکست
910 چی چه مشکلی داره توی نقد جی اس من اریا که نوشته: ساختار کشویی استحکام کافی ندارد !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
-------------
راستی w910 اصلش مدین چین؟؟؟؟؟
راستی باطریش از کدوماست از اینا که تو این عکس هست؟؟؟؟؟؟!!!
راستی کامتل ایم گوشی 275 فقط رنگ سفیدشه !!! و رنگ های دیگش 15 تمن گرونتره و بدون گرانتی
راستش از بعضی ها شنیدم سری اول 910 مشکل ریستارت شدن داشت و می ترسم اگه رنگ مشکلی بگیرم سری اول باشه![]()
رنگ قهوه ای و سفیدش جدیده که سفیدش خیلی قشنگه ولی زود کثیف می شه رنگ قهوه ایش هم بد نیست قشنگه که 15 تمن باز گرونتره
کسی تو اعلائدین سراغ نداره رنگ مشکی و قهوه ای رو کامتل داشته باشه؟؟؟؟؟؟
Last edited by starn; 20-08-2008 at 14:49.
ببخشید. در پست اول نوشته اید پی1 و جی700 یه سری مشکلاتی دارند میتونید بگید تا ما هم آگاه بشیم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)