سلام .
میخواستم بدونم چطور میتونم یه فایل یا فولدر رو از بیخ Hidden کنم . یعنی حتی اگر Show Hidden رو بزنم ، بازم نشون نده . ممنون میشم کمکم کنید .
سلام .
میخواستم بدونم چطور میتونم یه فایل یا فولدر رو از بیخ Hidden کنم . یعنی حتی اگر Show Hidden رو بزنم ، بازم نشون نده . ممنون میشم کمکم کنید .
سلام
نمیشه یه فایل را طوری مخفی کرد که اصلا پیدا نشه . مگه این که جایی اونا مخفی کنید که کسی نتونه دنبالش بگرده .
فایل خودتون را به صورت عادی مخفی کنید و سپس به مسیر زیر برید و کار گفته شده را انجام بدید . با این کار گزینه Show Hidden غیر فعال می شه .
توی run بنویسید regedit و کلید اینتر را بزنید .
سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 0 قرار بديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
با اجازه استاد و دوست عزيز اقا مهدي
شما مي تونيد از نرم افزار هاي كه براي اين كار تهيه شدند استفاده كنيد
يكي از اين نرم افزارها File and Folder Protector است . اين همون چيزي كه شما دنبالش هستيد.
من دیدم که میشه . مثلا یه فولدر میدونم یه جا هست که با show hidden هم نمیشه دیدش . ولی وقتی تو Location Bar مینویسی فلان ، فولدرش باز میشه !
سلام
خب این کاری که میگم را انجام بدید
ابتدا یه فولدر که دوست دارید مخفی بشه و کسی اونا نبینه را انتخاب کنید و روش راست کلیک کنید و گزینه propertise را بزنید و از صفحه باز شده تب customize را بزنید و سپس روی دکمه change icon کلیک کنید تا باز بشه .
از پنجره باز شده شما تمامی ایکونهای ویندوز را می تونید ببینید .
توی همین ایکونها یه ایکون هست که به صورت نامرئی هستش و شما اونا نمی بینید . اگه کنار ایکونها نگاه کنید فضاهای خالی می بینید اینها در واقع همون ایکونهای مخفی هستن که شما می تونید اونها را به عنوان ایکون انتخاب کنید .
حالا یکی از این ایکونهای مخفی را انتخاب کنید و تمامی صفخات را ok کنید .
با این کار فولدر شما به صورت مخفی در میاد و اصلا دیده نمی شه .
حالا شما باید اسم این فولدر را هم مخفی کنید تا دیده نشه .
برای این کار روی اسم فولدر راست کلیک کنید و گزینه rename را بزنید . و اسم فولدر را پاک کنید و سپس کلید Alt را از روی کیبورد پایین نگه دارید و با استفاده از کلید های سمت راست کیبورد عدد 0160 را بزنید .
با این کار اسم فولدر هم به صورت مخفی در میاد .
حالا چیزی که توی پست 2 گفتم را انجام بدید یعنی برید از طریق رجیستری گزینه show hidden را غیر فعال کنید
سپس روی فایل خودتون هم راست کلیک کنید و اونا مخفی کنید .
موفق باشید .
ممنون . ولی این اونی نیست که مورد نظرمه . چطور یه نفر یه فولدری ساخته که اسم داره و وقتی تو Location Bar فقط مینویسم میره توش و فولدر بدون نام نیست . و بدون اینکه show hidden غیر فعال باشه نمیشه دیدش و به هیچ وجه نمیشه رفت توش ؟
برای مثال :
(show hidden فعاله) من میرم تو این آدرس : C:\Users\ّAdam\My Documents
دو فولدر به نام های Music و Video وجود داره و آدرسش اینه دیگه : C:\Users\Adam\My Documents\Music و C:\Users\Adam\My Documents\Video .
ولی وقتی توی Location Bar می نویسم C:\Users\Adam\My Documents\Pictures فولدری باز میشه .
قضیه چیه ؟
Last edited by hosiyar; 19-08-2008 at 21:26.
حتما از نرم افزار خاصي استفاده مي كنه
يعني شما ميگيد اين فولدر مخفي هست . حتي با زدن گزينه show hidden باز هم اون فايل ديده نمي شه .
شما يه کاري بکنيد
توي همون قسمتي که اون فولدر مخفي هستش بريد و سپس کليد هاي ترکيبي ctrl+A را بزنيد تا تمام محتويات اون درايو که اون فولدر توش مخفي شده انتخاب بشه .
بعد نگاه کنيد ببينيد قسمتي از درايو هست که به رنگ ابي ديده بشه .
به نظر من تنها کاري که کردن اينه که يه ايکون مخفي براي اون فولدر انتخاب کردن و رنگ فونت مربوط به اون فولدر را هم رنگ پس زمينه درايو کردن . يعني اسم اون فولدر با فونت سفيد نوشته شده .
موفق باشيد .
با اجازه تمام اساتید
برنامه های Folder gardوFolder Lock هم از بهترین برنامه ها است
مخصوصا Folder lock. حتما اینو امتحان کن
pass:kaboosکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شايد هم از دستور attrib استفاده كرده و فايل رو سوپر هايدن كرده...........
البت alt+255 كار ميده
Last edited by bimokh; 23-08-2008 at 15:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)