سلام دوست عزیز.
داشتم نت گردی میکردم به این تاپیک رسیدم. از اونجایی که مدت یک هفته من هم این مشکل رو داشتم و با کمی جستجو توی اینترنت (البته نه چندان راحت) به جواب رسیدم (ویندوز هم عوض نکردم) دیدم خدا رو خوش نمیاد شما هی هر مرتبه ویندوز عوض کنی.
مشکل شما در عرض سه سوت حل میشه.
کاری که دوست! بالایی که آشنا هم میزنه) توصیه کردن برای حل شدن مشکل اکسپلورر خوبه ولی مشکل یاهو مسنجر رو حل نمیکنه.
شما بعد از هر بار استفاده از فری گیت یا یولترا، برو به این آدرس در رجیستری ویندوز:
(برای رفتن به رجیستری از منوی Start گزینه Run رو اجرا کن و داخلش بنویس regedit)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings
توی این آدرس توی لیستی که سمت راست باز میشه ProxyOverride و ProxyServer رو پاک کن. (روش کلیک کن و دیلیت رو فشار بده) و همچنین روی ProxyEnable کلیک کن و توی پنجره ای که باز میشه مقدار 1 رو به 0 تغییر بده.
بعد یاهو مسنجر رو اجرا کن و لوگین کن.
هر بار که از نرم افزارهای فری گیت یا یولترا استفاده میکنی این سه گزینه توی رجیستری تغییر میکنن. برای همین هر وقت که خواستی مسنجرت رو لوگین کنی قبلش اگه این سه تا رو طبق همین دستور تغییر بدی مشکلی نداری. ضمنن میتونی بعد از لوگین کردن یاهو مسنجر از اون دو تا ف. ی . ت. ر شکن استفاده کنی و مشکلی نخواهی داشت.
موفق باشی دوست عزیز.