تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: مشكل عجيب با مسنجر واكسپلورر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14 مشكل عجيب با مسنجر واكسپلورر

ما يه مشكل عجيب داريم اونم اينه از وقتي از ف ي ل ت ر ش ك ن فري گيت استفاده مي كنم بعدش ديگه نه ياهو مسنجر وصل ميشه نه اينترنت اكسپلورر صفحه اي رو باز مي كنه بقيه مرورگر ها باز مي كنه البته اين موقعي كه ف ي ل ت ر شكن وصل نباشه اما اگه وصل كنم صفحه باز مي كنه اما باز هم مسنجر وصل نمي شه تا حالا دو سه بار اين مشكل پيش اومده مجبور شدم ويندوز عوض كنم اما بلافاصله وقتي براي اولين بار دوباره از فري گيت استفاده مي كنم همون مشكل ايجاد ميشه ايندفعه ديگه حوصله عوض كردن ويندوز رو ندارم تنطيمات اكسپلورر رو هم ريست كردم درست نشد
    چههههههههههههه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ما يه مشكل عجيب داريم اونم اينه از وقتي از ف ي ل ت ر ش ك ن فري گيت استفاده مي كنم بعدش ديگه نه ياهو مسنجر وصل ميشه نه اينترنت اكسپلورر صفحه اي رو باز مي كنه بقيه مرورگر ها باز مي كنه البته اين موقعي كه ف ي ل ت ر شكن وصل نباشه اما اگه وصل كنم صفحه باز مي كنه اما باز هم مسنجر وصل نمي شه تا حالا دو سه بار اين مشكل پيش اومده مجبور شدم ويندوز عوض كنم اما بلافاصله وقتي براي اولين بار دوباره از فري گيت استفاده مي كنم همون مشكل ايجاد ميشه ايندفعه ديگه حوصله عوض كردن ويندوز رو ندارم تنطيمات اكسپلورر رو هم ريست كردم درست نشد
    چههههههههههههه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز

وقیی شما از برنامه های تنظیم پروکســی یا همون فیلــتر شکن استفاده می کنید پروکســی به صورت اتوماتیک برای شما فعال می شه .

بنابراین وقتی از برنامه فری گت استفاده کردید و کارتون باهاش تموم شد به ادرس زیر برید و پروکــسی را غیر فعال کنید .

اینترنت اکسپلورر را باز کنید و به منوی tools رفته و بعد هم internet option را بزنید و به تب connection برید و بعد هم setting را بزنید و از صفحه باز شده در قسمت proxy server تیک مربوط به اون را بردارید تا غیر فعال بشه .

موفق باشید .

3. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ihnd4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    داشتم نت گردی می‌کردم به این تاپیک رسیدم. از اونجایی که مدت یک هفته من هم این مشکل رو داشتم و با کمی جستجو توی اینترنت (البته نه چندان راحت) به جواب رسیدم (ویندوز هم عوض نکردم) دیدم خدا رو خوش نمیاد شما هی هر مرتبه ویندوز عوض کنی.
    مشکل شما در عرض سه سوت حل می‌شه.
    کاری که دوست! بالایی که آشنا هم می‌زنه) توصیه کردن برای حل شدن مشکل اکسپلورر خوبه ولی مشکل یاهو مسنجر رو حل نمی‌کنه.
    شما بعد از هر بار استفاده از فری گیت یا یولترا، برو به این آدرس در رجیستری ویندوز:
    (برای رفتن به رجیستری از منوی Start گزینه Run رو اجرا کن و داخلش بنویس regedit)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings

توی این آدرس توی لیستی که سمت راست باز می‌شه ProxyOverride و ProxyServer رو پاک کن. (روش کلیک کن و دیلیت رو فشار بده) و همچنین روی ProxyEnable کلیک کن و توی پنجره ای که باز میشه مقدار 1 رو به 0 تغییر بده.

بعد یاهو مسنجر رو اجرا کن و لوگین کن.

هر بار که از نرم افزارهای فری گیت یا یولترا استفاده می‌کنی این سه گزینه توی رجیستری تغییر می‌کنن. برای همین هر وقت که خواستی مسنجرت رو لوگین کنی قبلش اگه این سه تا رو طبق همین دستور تغییر بدی مشکلی نداری. ضمنن می‌تونی بعد از لوگین کردن یاهو مسنجر از اون دو تا ف. ی . ت. ر شکن استفاده کنی و مشکلی نخواهی داشت.
    موفق باشی دوست عزیز.
    Last edited by ihnd4; 19-08-2008 at 19:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    داشتم نت گردی می‌کردم به این تاپیک رسیدم. از اونجایی که مدت یک هفته من هم این مشکل رو داشتم و با کمی جستجو توی اینترنت (البته نه چندان راحت) به جواب رسیدم (ویندوز هم عوض نکردم) دیدم خدا رو خوش نمیاد شما هی هر مرتبه ویندوز عوض کنی.
    مشکل شما در عرض سه سوت حل می‌شه.
    کاری که دوست! بالایی که آشنا هم می‌زنه) توصیه کردن برای حل شدن مشکل اکسپلورر خوبه ولی مشکل یاهو مسنجر رو حل نمی‌کنه.
    شما بعد از هر بار استفاده از فری گیت یا یولترا، برو به این آدرس در رجیستری ویندوز:
    (برای رفتن به رجیستری از منوی Start گزینه Run رو اجرا کن و داخلش بنویس regedit)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings

توی این آدرس توی لیستی که سمت راست باز می‌شه ProxyOverride و ProxyServer رو پاک کن. (روش کلیک کن و دیلیت رو فشار بده) و همچنین روی ProxyEnable کلیک کن و توی پنجره ای که باز میشه مقدار 1 رو به 0 تغییر بده.

بعد یاهو مسنجر رو اجرا کن و لوگین کن.

هر بار که از نرم افزارهای فری گیت یا یولترا استفاده می‌کنی این سه گزینه توی رجیستری تغییر می‌کنن. برای همین هر وقت که خواستی مسنجرت رو لوگین کنی قبلش اگه این سه تا رو طبق همین دستور تغییر بدی مشکلی نداری. ضمنن می‌تونی بعد از لوگین کردن یاهو مسنجر از اون دو تا ف. ی . ت. ر شکن استفاده کنی و مشکلی نخواهی داشت.

موفق باشی دوست عزیز.

سلام دوست عزیز

نیازی به این همه سختی نیست .

این کاری که شما گفتید دقیقا همون کاری را که من توی پست 2 گفتم را انجام میده .

فقط راهی که شما گفتید از طریق رجیستری هستش .

من سعی کردم راحت ترین راه را بگم .

چون راهی که شما گفتید وقت زیادی را می بره .

موفق باشید.

6. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اتفاقن برای رفع مشکل یاهو مسنجر دقیقن نیاز به این همه راه (زیاد بود؟) هست.
    شما می‌تونی امتحان کنی. یا می‌تونی از کسایی که امتحان کردن بپرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اتفاقن برای رفع مشکل یاهو مسنجر دقیقن نیاز به این همه راه (زیاد بود؟) هست.
    شما می‌تونی امتحان کنی. یا می‌تونی از کسایی که امتحان کردن بپرسی
    خب الان این کاری که شما گفتید را من از راهی که خودم گفتم برای شما روشن می کنم .

شما گفتید ProxyServer را پاک کن

خب حالا به راهی که من گفتم برید و از قسمت ProxyServer اعدادی که توی کادر نوشته شده را پاک کنید . اینها در واقع همون peoxy ها هستند که برنامه فری گت تنظیم کرده .

این همون چیزی هست که شما گفتید از طریق رجیستری پاک کنند .

شما گفتید روی ProxyEnable کلیک کن و توی پنجره ای که باز میشه مقدار 1 رو به 0 تغییر بده

این در واقع همون کاری هست که من توی پست بالایی گفتم . یعنی برداشتن تیک گزینه مربوط به proxy saver

در واقع وقتی شما از طریق رجیستری مقدار اونا از 1 رو به 0 تغییر می دید همون تیک اون گزینه را از مسیری که من گفتم بر می دارید .

موفق باشید .

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

812

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز جان! بحثی روی شباهت و حتی عملکرد یکسان این دو تا راه نیست، بحث روی نتیجه کار هست.
    به هر حال من از راه تنظیمات استاندارد اکسپلورر که میرم مشکل یاهو مسنجرم حل نمیشه ولی از این راه رجیستری که میرم مشکلم حل میشه.
    موفق باشید.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

بهترین و راحت ترین کار اینه که conection که باحاش وصل میشی به اینترنت پاک کنی و دوباره از روی کارتت یکی دیگه درست کنی

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

آقا دعوا نكنيد

براي من هيچ كدومش جواب نداد

حالا چي كار كنم

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

با اجازه اساتید

یه روشی هم من میگم امتحان کنید ضررنداره ، برای مشکل Ie راهی که مهدی گفت راحت تره ، برای مشکل

مسنجر شما قبل از لوگین ازمنوی messenger گزینه Connection Preferences رو انتخاب کن تو صفحه ای که باز

میشه تیک گزینه use proxies رو بزن و بعد تیک گزینه Enable HTTP Proxy رو بزن و بعد اعدادی که تو شکل مشخصه

رو وارد کن، نیازی به اجرای فری گیـت هم نداره ، البته فکر کنم مشکل مسنجر حل شده باشه و نیازی به این

تغییرات هم نباشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •